Az Alien volt az egyik, a másik meg a BH Cosmetics Zodiac Love Signs.
Jeffree igazán tekintettel lehetne arra, hogy könbyebven besuvaszthassuk az új palettákat a többi közé.
Az Alien kb. csak egy vaknak nem szúrna szemet.
Egyébként ezek az orchideák hasonlítanak szerintem az Alienekre .
KM zsibis beszerzés, reggeli Foxi automatához rohanás és a szokásos asztal alatti suttyomban készült kép
15 ml-esek. A teljes kiszerelést és árért nem venném meg.
@Amadeàtòl szereztem be , naaagyon szèp. Mèg nem volt èles bevetès, de a swatchok is sokat ìgèrően szèpek. Ès egy tonymoly sun 50+ Stick ajàndèkba
Legyetek nagyon boldogok.
Imádom ezeket az asztal alatti fotókat!
Köszönöm szépen a videós segítséget!
Meg fogom írni, ha akár fél évig is elkísérek egy orchideát!
Az ecsetek névnapi ajándék, a fényvédő @Isabelle kedvességéből, már régóta szerettem volna próbálni, visszautasíthatatlan áron kaptam meg.
Megérkezett a szeretetcsomag @Isabelle -től
El se tudom mondani mennyire boldoggá tett Isabelle felajánlása a Kékvérűvel, hihetetlenül szépséges ez a paletta, nem is túl kék Rengeteg más szín is van benne, igaz azóta már inkább úgy vagyok vele, hogy nem lehet elég kék valami Alig várom, hogy kipróbáljam holnap @Amadea által mutatott sminket
Majd írd meg, hogy szuperálnak az új ecsetek.
Nagyon fogod szeretni, a sminket majd muti meg.
Megérkezett az én @Isabelle csomagom is: Az ABH szettjéből 2 paletta: a Soft Glam és a Modern Renaissance. Mikor megrendeltem, tudtam, hogy díszdobozban van, de azóta tízszer elfelejtettem, így most kicsit meglepett a hatalmas csomag. Nem szoktam nagy jelentőséget tulajdonítani a csomagolásnak, a rose goldot pedig kifejezetten utálom. De ez a doboz, ez valami gyöngyörűség! Természetesen a beltartalom se piskóta.
Tényleg csodás! Majd ebben tartod a palettákat vagy valami mást? Esetleg ékszereket?
Marrionaud, 25 % kedvezménnyel.
EL szérumot régóta szerettem volna lemeózni.
Először arra gondoltam, hogy pont belefér még a Jackie Aina palettám. De aztán rájöttem, hogy nem tudom hova tenném, hogy ne legyen útban. Így végül arra jutottam, hogy ékszeres doboz lesz.
Ó mennyi szépség! A Norvinàról nagyon vàrom a véleményedet mert régóta kívánságlistás nálam is.