Borzalmasan régen nem vettem már palettát, de a Glossgods “natúr” palettája bevonzott.
Sajnos a képek nem adják vissza, mennyire wow a paletta. Duo- és multikróm árnyalatok, puha mattok…
Borzalmasan régen nem vettem már palettát, de a Glossgods “natúr” palettája bevonzott.
Sajnos a képek nem adják vissza, mennyire wow a paletta. Duo- és multikróm árnyalatok, puha mattok…
New Yorkban töltöttem másfél hetet és természetesen nem térhettem haza üres kézzel. A kézkrémet véletlenül láttam meg a T. J. Maxx-ben és nem tudtam otthagyni. A Wet 'n Wild paletta és szemceruza a Targetből jött velem haza, a Tarte mini cuccok pedig nagyon jó áron voltak csomagban a Macy’s-ben.
Az a kézkrém csomagolás
Öhöm, nekem is az kéne
Kipróbáltam és a kézkrém még jó is, nem csak szép.
Dm szerzemény, ideje volt lecserélni a (szintén ebelines)szivacsot, amit nyúztam majd’ 2 évig, de azt nem gondoltam, hogy ennyire cuki csomagolásban lesz az új😊 Érvényes volt rá a karácsonyi csomagos 20x-os pont is.
Hogy ez mennyire szuper aranyos
Biztos megvenném, ha látnám, pedig nincs is szükségem új szivacsra.
Innen is hatalmas pacsi a marketing csapatnak, így kell ezt csinálni
Ezek nekem is nagy favoritok, még az én érzékeny bőröm is nagyon szereti őket.
Hú, én a hámlasztó maszkot még nem próbáltam, de naggggyon kíváncsi vagyok rá. Tetszik a gondolat, bár biztosan ütős cucc.
Az én választásom a téli Essie kollekcióból
877 wrapped in luxury (bordó)
879 carols & caviar (sötét szürke)
Szia!
Megkérdezhetem, honnan rendelted?
Szia! Innen rendeltem:
Még soha nem rendeltem tőlük, de minden rendben volt: szerda este fizettem, ma délben már a csomagponton volt a doboz.
Én is innen rendeltema legfrissebb Essie szerzeményem, a Wicked árnyalatot.
Az Off the grid kollekcióval találkoztál valahol? Az annyira megtetszett, hogy még a dm-nek is írtam, de azt mondták, idén biztosan nem hozzák be.
Nem, itthon nem láttam, de annyira nem is kerestem. Mondjuk, ha lett volna a DM-ben, akkor szívesen megnéztem volna közelebbről is:)
Egyébként amit a DM csinál, az egy vicc, az állványok állandóan le vannak fosztva (legalábbis azokban az üzletekben, ahol én járok), ráadásul kiírják, hogy őszi kollekció és beleraknak öt régi árnyalatot, hát kösz. Nem is értem, hogy miért nem hozzák be a teljes szezonális kollekciókat, legalább kiemelt üzletekben forgalmazhatnák, biztosan elfogyna.
Én feltúrtam egy rakás webshopot, de még a Notinón se láttam. Naná, hogy az tetszik a legjobban, ami nem elérhető…
Azon a trükkön nagyon nevettem, bár inkább kínomban.
Jó kérdés, miért nem hozzák be őket, lehet, hogy összességében mégsem fogynak jól.
Az ekozmetikum.hu-n van Essie adventi kalendárium is, egy pillanatig megkísértett a gondolat, de igy is nagyon sok lakkom van.
Próbálkoznak. Akik nem jártasak az aktuális kollekciòkat illetően, azoknak be tudják adni. Csak esetleg egy vevő meglátja és megtetszik neki, erre alapoznak. Én sem tudom soha hogy melyik évben jött ki, csak ránézek , és megtetszik. Persze ez csak a lakkokra érvényes. Smink terén már jàrtasabb vagyok.
Mai dm. Mindegyik terméket sokszor újravettem már, az ecset egy kis ajándék magamnak, mert húzós volt ez a hét.
,
Ezt az ecsetet én is megvettem, eredetileg nem akartam, de úgy kellette magát az állványon.
Én sem terveztem, csak megláttam az üzletben, és úgy éreztem, nekem ez most kell
Pár héten belül elfogynak a hidratálóim, utánpótlás beszerezve Nagyon kíváncsi vagyok rájuk.
Én is megrendeltem őket, ki tudja, mikor lesz készleten és drágább lesz-e később, elbuliznak a szekrényben a társaikkal.
Aztán láttam, hogy már nincsenek is készleten.