Disney mánia (Notino)
Oh, mit szólsz a púder ecsethez, milyen? Pont ezen gondolkozom
Az ecset feje tömör, a szálak puhák, általában az Essence ecsetei jól használhatóak, elsőre ez is ilyennek tűnik. A kivitel szerintem tavaly jobb volt, most a nyél vége nem lekerekített, az alján nem kapott lila burkolatot, ezért tartok tőle, hogy az élnél a lila fóliaszerű festék fel fog jönni. Egyébként az enyémnek a nyele eleve picit sérülten érkezett, a királynő palástja mellett már most van egy kis lepattanás. A fogása kényelmes, az egész ecset pedig nagyon mutatós.
Köszi a rèszletes vàlaszt, remèlem bírja majd festék.
Szeretném megkérdezni milyen a highlither? C.T félére hajazó?
Az a hír járja, hogy igen:), bár nekem nincs Charlotte Tilburym, úgyhogy nem tudom összehasonlítani. A lányomon mindenesetre nagyon jól mutat ez a Catrice is:)
Nekem sincs . Csak olvastam. Köszönöm a választ.
Egy kis patikam.hu rendelés:
A Dermatix ultra gélt csak itt találtam meg, műtéti heg kezelésére fogom használni.
A retinolom elfogyott, ezért a CeraVe-t próbálom most ki.
A kollagén pedig remélem szintén a gyógyulásban fog segíteni.
Most hozta őket a futár.
A UVMUNE-t már fel is kentem, és így elsőre sokkal jobban tetszik mint a fluid változata. Persze csak itthonra tudom hordani, mert irtó zsíros ez is, de ezt rendesen lehet adagolni, nem folyik szét mindenhová, jobban hidratál, és érdekes módon mintha picit kevésbé lenne fényes.
A Vichy-t próbából vettem, kíváncsi voltam, mit tud egy másik fluid állagú fényvédő.
Tretinoin mellé kötelezőnek érzem itthonra is az 50-est (és abból is a legjobbat amit csak találni tudok), főleg mivel egy méretes ablakkal szemben ülök egész nap.
Kitartó gyűjtögetés és megannyi impulzus vásárlásnak ellenállás után végre
A Retrograde helyett végül a Desert Dusk lett a befutó.
Micsoda szépségek, gratulálok hozzájuk, meg az önuralmadhoz is!
Majd számolj be, kíváncsi vagyok, hogy válnak be!
Nagyon nehezemre esik majd megkezdeni őket de várom is. Igyekszem rávenni magam minél előbb. Az alapozó színválasztás egy tortúra volt, de úgy tűnik jó lesz
Nesti szappan- ajándék volt , a platinum és az arany bármikor jöhet, a papírja könyvjelzőként lesz újrahasznosítva ahogy @Kokapu ajánlotta
Opalescence- E- mag rendelés volt, kértem egy fehérítő szettet és külön egy fogkrémet. A fogkrém megérkezett, minden oké volt, de a szett az így volt ahogy most befotóztam nektek.
Se leírás se semmi. Felhívtam az e-magot, hogy ez 16%- os peroxid nem Nivea krém legyenek kedvesek egy használati útmutatót küldeni hozzá, meg mi az, hogy fel van bontva a doboz.
Sűrű elnézéskérés, egy 1500 Ft- os kupon és mailben küldik majd a papírjait.
Használtam már a márkától 2x a “Go” készletet, az nem ilyen erős és persze minden megvolt hozzá, remélem ez is jó lesz majd.
Jajjj elnézést ne haragudjatok
A lényeg, hogy könyvjelző lesz belőle, finom , illatos.
Osztottam -szoroztam és arra jutottam, hogy a Missha C- vitaminos szérumom árából 3x2 ilyen szettet tudok venni, így adok nekik egy esélyt, a vélemények jók róluk itt az oldalon.
Ha működik örülök, ha nem akkor elkenem a talpamra és újraveszem a Misshát.
A Krémmániától érkezett, tesztelésre.
A nagyfiam serdül, úgyhogy a legjobb alany.
Skinsmart csodák
Skin perfection? Írd meg hogy milyen
3 Ftért vettem Amúgy nem vettem volna meg 4ezerért az ecseteket, de DM pontokból nagyon szívesen