Notino rendelés. A The Body Shop banános balzsam és a férfi sampon ajándék lesz.
Én is hasonló okokból, hasonlóan tettem
Ezt is megértük, a L’Oreal-nak van fragrance free terméke. Kell nekem Dr. Dray videokat nézni.
@Gloria honnan (és mennyi pénzért🤑) szerezted be a Timeless szérumot?
Ugyanez lenne a kérdésem a minap általad belinkelt ISDIN fényvédőre is.
Ez utóbbi spanyol brand-től - mint nagy ISDIN-fan - okvetlenül szeretném beszerezni a fusion water új, anti-age változatát is:
Foto Ultra ISDIN Age Repair Fusion Water SPF50
Sziasztok, kicsit szomorkás és kétségbeesett unboxing pillanat után egyben tippet is szeretnék kérni tőletek: szóval megjött a Stylevana rendelésem, már sokadjára rendelek onnan, eddig minden szupi volt, de mikor kibontottam ezt a fényvédőt, szokatlanul könnyű volt…szóval átvilágítottam és hát…🥲🥲 ugye jól látom hogy egy jelentős mennyiség hiányzik belőle, és nem csak trükkösen van benne szétfolyva? Szerintetek írjak a customer service-nek?
A helyedben írnék
Dobd fel egy konyhai mérlegre is és fotózd be nekik , sokat fog segíteni , a gyártónak tudnia kell a töltőtömeget.
És alkohol free is a Loreal?
Ez a szemkörnyék ápoló szérum igen.
Hol vetted?
Van mindenhol, Rossmann, DM.
Rossmannban most le van árazva, ez a 2.5% verziója. A YT topikba linkeltem videot, dr. Dray-től.
Én speciel a Notinoról rendeltem most, adtak mellé egy arcra való masszázs hengert.
Arra meg feltétlen szükségem volt.
Hát én szerelmes vagyok!
Hű, de baresz a csomagolás!
A belseje nem is érdekel
Mármint a festék maga.
Pedig az is gyönyörű, és imádom, hogy a színekhez passzolnak az elnevezések.
Jól néznek ki, de ez a paletta annyira tipikus Colourpop. Tele hasonló, barnás, vöröses színekkel, amik keveseknek állnak jól valljuk be, ennek nem tudom mi értelme van. Ezen kívül 2 csillámos kék, 4 arany/sárga árnyalat. Annyi különleges színt lehetett volna beletenni, ami a varázsvilágra utal. De a design és a minősége biztos szuper🙂 Én is imádom a Harry Pottert.
Hát, gondolom ebből most olyanok is vesznek, akiknek egyébként nem sok Colourpop van.
Nekem tetszenek a színek, bár tény, hogy lehetett volna velük játszadozni.
Luxus érzetű apróságok a Catrice-től
A jobb felső egy nagyon érdekes téglás-barna szín, felkenve és eldolgozva viszont inkább rózsás, nem igazán bronzer, nem tudom, hogy amúgy annak szánták-e. (Szimpi, hogy mostanában nem mondják meg a márkák, hogy mi micsoda és hova való, hanem csak annyit ír rá mondjuk, hogy arcpaletta.)
Amúgy szuper-pigmentaltak.
Nagyon jól sikerült ez a paletta, de én is hiányolok belőle egy bronzosítót.
A kollekcióból egyébként a szemhéjpúder paletta is szupernek tűnik (Turbucz Timi videója alapján zseniális), de még mindig tartom magam ahhoz, hogy ha csak egy olyan szín is van, amit nem használnék, kiesik az egész paletta (mondjuk ezzel rendesen be is szűkítem a lehetőségeimet)
Igen, nagyon szép a szemhéjpúder paletta is.
Hasonló szabály van nálam is, de belefér 1 db olyan szín palettánként, amit nem használnék, ha a többi szín egyébként szerelem.
Mióta először láttam róla képeket, azóta nézegetem a Notinon és a Pinkpandán, hogy tudjak rendelni, erre ma a Corvin Müllerben ott mosolygott rám.