💖 ùj unboxing kèpekkel

IMG-20220910-WA0012
Mi hárman vagyunk.
Igen, még itt vagyunk. Holnap megyünk este haza.

27 Likes

De jó! Akkor nagyon jó pihenést és sok szép élményt kívánok még! Csini csaj csapat!
Meg finom ételeket és fagyikat. :smiling_face_with_three_hearts:

Mi itt ettük a legfinomabb fagyit, bár van már vagy 7 éve, hogy arra jártunk:

https://www.google.com/search?q=gelateria+santa+maria+maggiore&oq=gelateria+santa+maria+&aqs=chrome.3.69i57j0i512j0i22i30l6.12443j0j9&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:rln,rc_ludocids:3906097280310176831,ru_gwp:0%2C7,ru_lqi:Ch5nZWxhdGVyaWEgc2FudGEgbWFyaWEgbWFnZ2lvcmVI3bW4_-WAgIAIWiYQABgAGAMiHmdlbGF0ZXJpYSBzYW50YSBtYXJpYSBtYWdnaW9yZZIBDmljZV9jcmVhbV9zaG9wqgEREAEqDSIJZ2VsYXRlcmlhKBc,ru_phdesc:9UeSx1aXm3I,trex_id:JSzy4d&lpg=cid:CgIgAQ%3D%3D

1 Likes

Köszönjük szépen!:slightly_smiling_face:
Összeettünk már sok mindent!:grinning:
Fagyizot meglessük holnap. :kissing_heart:

1 Likes

Nagyon csinik vagytok!
A sminkeket és a szállást is irigylem :smiley:
Érezzétek jól magatokat!

1 Likes

Köszönjük szépen!!:kissing_heart::kissing_heart:

De jól néztek ki :grinning:

1 Likes

A héten érkezett, kicsit felbővítem a fényvédő tartalékot, ki tudja jövőre milyen árak leszek.
A Cosrx Notino-s, egy áráért kettő darab. Az Avéne permet és a szemszérum ajándék volt.
(Teszek fel képet a gyűjtemény topikba, a tartalék spf-ről.:stuck_out_tongue:)

IMG_20220914_155640

25 Likes

Gloria, úgy tudom, de javítsatok ki, ha tévedek, SPF -ből mindig a legfrissebb a legjobb, nem jó, ha áll éveket.

2 Likes

A lejárati és felhasználósági időre mindenképpen figyelni kell. Mind 2023/12 vagy attól távolabbi lejáratú. Nálam kb. egy tubus/hónap a fogyás, nem lesz gond elhasználni. :hugs:

5 Likes

Sziasztok!

Másik topic-ban írtam, hogy Floridában nyaraltunk, gondoltam megmutatom, milyen kozmetikumokat sikerült az út során beszereznem. :blush:

Igyekeztem tudatosan vásárolni és csak olyasmit megvenni, amit fogok is használni később, illetve, ami kint olcsóbb vagy itthon nehezebb hozzájutni. Óriási a választék a drogériákban, sok volt az egyet fizet, a másodikat féláron viheti típusú akció. A Sephora - Ulta kínálatát meg sem említem, annyi minden volt, hogy képtelen voltam mindent alaposan végignézni. A TJMaxx-ben is kóboroltam (kettőben is), tényleg olcsóbban vannak kozmetikumok, de onnan végül nem vettem semmit. Azt mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy az üzletek árai között nagyok az eltérések, több dollár is lehet ugyanazon termék esetén, én mindig befotóztam, ami érdekelt és később összehasonlítottam az árakat. :slightly_smiling_face:

Sajnos a gyenge Ft miatt elég drága kint minden. :frowning_face: De ígyis lett egy szép zacskónyi újdonság, amit örömmel próbálgatok jelenleg. :star_struck:

Beszerzési helyek: Publix, Ulta Beauty, Navarro, Walgreens, Sephora, Target

1663251990519
1663251990501
1663251990494
1663251990512

Native kókuszos-vaníliás dezodor: régóta kívánságlistás volt, alumíniummentes deo, naagyon kíváncsi vagyok rá, hogy teljesít majd.
Eucerin Oil-control fényvédő: imádom, itthon már nem tudtam beszerezni az utánpótlást, ez jó áron volt és 75 ml-es ráadásul.
Australian Gold Botanical Tinted Sunscreen: azt hiszem őt nem kell bemutatnom, 3. tubussal fogyasztom.
Thayers tonik: eredetileg a simát akartam megvenni, végül a Blemish Clearing verzió jött velem, mert a hosszú utazás + maszk + 30 fok feletti hőmérséklet kicsit megviselte a bőröm és nem vittem magammal tonikot. Egyelőre bevált, csodát nem tesz, de nem irritál, a kis pattik is visszahúzódtak.
Aveeno testápoló: nagy kedvenc, gyorsan beszívódik és finom az illata, jól nyugtatja a bőrt szőrtelenítés vagy napozás után is. Két flakonnal vettem, mert a második féláron volt. IHerb-ről szereztem be korábban, de nagyon megdrágult ott sajnos.
Soap & Glory testpermet: akcióban csaptam le rá szintén, első szimatra szerelem illat számomra. Nyilván testpermetként nem túl tartós.
Wet n Wild szemöldökszérum: na ez impulzus vásárlás volt! :stuck_out_tongue:
Juvia’s Place I Am Magic Concealer: szerettem volna kipróbálni valamit a márkától és mivel színes sminkeket nem igazán készítek, maradtam egy korrektornál, amit a hétköznapokon úgyis tutira használok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fest a szemem alatt, még nem bontottam ki, csak az üzletben teszteltem a szín miatt.
Tarte hámlasztó: kis mintám volt belőle és nagyon szerettem a mitesszereimre, kb. ez volt idáig az egyetlen hatásos cucc, ami kiszedte őket, így akcióban lecsaptam a kis méretű kiszerelésre.
Tarte Maracuja Juicy Lip Plump: mióta megláttam Tati-nál, vágytam rá. :grin: Szuperfényes, hidratáló ajakbalzsam/szájfény féleség, ennivaló illattal, az árnyalat neve Cherry blossom.
Stila Stay All Day tekerős szemceruza: Lionfish színben vásároltam meg, a swatch alapján nagyon tartós.
Too Faced Lip Injection: ajakdúsító szájfény, kissé csíp! :laughing: Mini verzió.
Buxom Full-On Plumping Lip Polish: Dolly az árnyalat neve, nagyon tetszik, szép, fényes szájfény, sosem próbáltam még semmit a márkától, mindenképp meg akartam nézni közelebbről, ez is mini.
Soap & Glory testvaj: ahogy írtam, imádom az illatát, a hatása is szuper, ez most ajándékba lesz. :slightly_smiling_face:
Revlon Colorstay krémes szemhéjfesték: ez itthon is kapható azt hiszem, évek óta nézegetem online és sosem vettem meg, a Vanilla árnyalatra most lecsaptam, hétvégén tervezek vele sminkelni.
Carmex: ezt mindenki ismeri, szuper ajakápoló és olcsóbb kint.

Nagyjából ennyi, remélem nem bánjátok a hosszú leírást. :blush:

29 Likes

Fúúdemenőőő! :star_struck: Használd őket boldogan! :blush:

A Buxom tényleg nagyon szép színű.

1 Likes

Éppen pofátlanul és rettenetesen irigy vagyok (természetesen pozitív értelemben) :wink: :smiley: nagyon szép kis “kupac” :slight_smile: használd egészséggel :slight_smile:

1 Likes

Szuper dolgokat szereztél be, legyen bennük sok örömöd! :blush:

1 Likes

Ajándék a páromtól :slightly_smiling_face:
A színt én választottam. Sultriness.
20220916_152803

26 Likes

Nagyon szép színe van!
Majd mesélj, hogy milyen érzés viselni, olvastam erről a rúzsról hideget-meleget.

1 Likes

Rekaret társunktól érkezett. :smiling_face_with_three_hearts:
Ideje szintet lépnem. Év eleje óta a 0,025%-osat használom, pár hónapja már minden másnap. Vége a nyárnak, szóval belevágok! :slight_smile: 20220916_181812

14 Likes

Köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts:

Nagyon köszönöm! :blush::blush:

Mindenképp lesz róla első benyomás a thebalm-okkal együtt. Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert én is olvastam jót is, rosszat is, de birizgálta a fantáziámat. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm, igyekszem ki/elhasználni minden darabot! :+1::blush:

1 Likes