💖 ùj unboxing kèpekkel

Már van is vélményem az EVY 50 spf habról. A Kids 50-eshez képest nem olyan kemény hab jön ki a flakonból, sokkal könnydebb a hab állag. Nem is ragad sztem úgy, mint a Kids 50es. Ez sem csípte a szemem. Szerencsére. Megyek Rómába jövőhéten, a 100 ml-s kiszerelés miatt a sima 50-es EVY-t fogom vinni. Viszont a Kids 50es szépítő hatása a sima 50esben nincs meg sztem. A Kids 50es egysegesíti valahogy a bőrömet, az összképet. Rejtély, hogy mi okozza ezt a hatást.

12 Likes

Én is a napokban próbáltam ki az Evy Kids 50-eset, tényleg ragad. :face_with_raised_eyebrow: Emiatt kicsit csalódás. Most kenem testre is, szerintem jól véd, ez pozitív! :sun_with_face:

1 Likes

Ragad, de van bőregységesítő hatása. :slightly_smiling_face:

Douglas. @Luiselotte mar többször ajánlotta a Lee Stafford márkát. Találtam szilikon és szulfátmentest, abszolút INCI alapján választottam. Erre tegnap pont ezt dicsérte. :hugs:
Egy kis argánolaj mindig jó, bele a pakolásba természetesen.

IMG_20220906_103858

19 Likes

@Gloria ha megengedsz egy tanácsot a használattal kapcsolatban, a színező paki után tedd majd a kondicionálót, mert úgy egy kicsit emel majd a hajtöveden, a szín pedig nem fog kikopni a dupla öblítés miatt, a tégelyes az elég erősen fog, szépen hamvasít.

2 Likes

Köszönöm. :hugs:
1-2 éve használok maszkot, eleinte nem volt egyértelmű így vagy maszk vagy kondi volt, de már tudom, hogy csak a sampon-maszk-kondi ér valamit.
Kíváncsian várom a hamvasító hatást, jelenleg színezett balzsamot használok, van kettő is, de nem tudom hirtelen melyik márka. 10 percnél tovább nem merem fent hagyni. :grinning:

1 Likes

Legyen inkább 5 perc, mert Lee nem viccel :smiley:

2 Likes

Az utóbbi pár hét beszerzései. Testápolóból sosem elég főleg ha jön a hűvösebb idő :grin: Az Oriflame lemosó olaj újravétel, szeretem, már 2 flakonnal elhasználtam.
20220910_174012
20220910_173758

13 Likes

Az Oriflame lemosó olajat én is imádom. Simán felveszi a versenyt a drágább olajos lemosókkal és sokszor akciós. :wink::blush:

1 Likes

Egyetértek. Amikor akciós, mindig veszek hogy sose fogyjak ki belőle :blush:

1 Likes

Nagybevásárlás, készülök az őszre/télre.
DM (otthoni és osztrák):
IMG_20220911_131329
Douglas:
IMG_20220911_131748
TK:
IMG_20220911_131351
Müller:
IMG_20220911_131316

16 Likes

Róma Sephora haul :smiling_face_with_three_hearts:
Irtózatosan kedves volt a sminkes csajszi, bárcsak mindenhol így állnának a beauty rajongókhoz.
20220911_145754

33 Likes

Az első olyan unboxing fotó, ahol a háttér jobban érdekel. :heart_eyes:
A termékek is szépek, de Róma…! :smiling_face_with_three_hearts::heart:

7 Likes

Colosseumnál van a szállasunk. Nem tudtam ezt a hátteret kihagyni. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Abszolút megértem!

Milyen a szállás? Tetszik?
Átküldenéd (privátban is jó), ha megkérlek? Hátha egyszer még eljutok.
Bár ahol mi voltunk kétszer, az is nagyon jó, de ott kilátás gyakorlatilag nincs.

2 Likes

Óh, de irigykedem :grinning: és nem feltétlenül a termékek miatt bár azok is csábítóak :grin:

1 Likes
1 Likes

Köszönöm szépen!

1 Likes

Balcony Colosseum View
A szállás tényleg jó helyen van, de az én ízlésemnek nem tiszta…Éjszaka építik a metrót, ami engem nem zavar, de az egyik barátnőmet rettenetesen. A házigazda cuki, nagyon kedves. Van sarokkád, és hat hoztunk fürdőruhát, de egyszer se használtuk. :grinning:

1 Likes

Azt jól láttam, hogy inkább több személyes?

És még ott vagytok?

1 Likes