💖 ùj unboxing kèpekkel

20220806_152433
A fényvédő utánpótlás, ezt a hajsprayt meg ezredjére veszem újra, vmilyen Gliss fújós már csak nosztalgiából is mindig van itthon. Az arkcrém a férjemé. A mindenféle sminkceruzák meg instant boldogságot adnak.

21 Likes

Olyan guszta a csomagolása ezeknek a termékeknek.

1 Likes

Igen, annyira igényes és kifinomult!

Meggyőző, amikor az összetétel-lista van fenn az üvegen. :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Igen, ha nem felejtem el🙂 Még vannak bontott dolgaim azonos kategóriában, azokat elhasználom, aztán következnek ezek.

Transparent Lab, Lilulandról. Érdemes ránézni, egész jó áron, szép INCI-vel. Amit már használok tőlük az elég meggyőző volt egy újabb rendeléshez.

IMG_20220812_174846

17 Likes

Jé én őket tök régóta követem, csak a hülye algoritmus egy ideje nem dobja fel a posztjaikat. :rage:
Mindig nyálcsorgatva nézem a képeiket, jó tudni, hogy rendelhető Mo-n is. Köszi az infót! :relaxed:

Ugye úgy volt, hogy no buy van, de nagyon vágytam erre a palettára és nagyon baráti áron jött velem szembe a zsibin. :sweat_smile:

A piacon pedig volt tubarózsa is, hoztam két szállal belőle, fantasztikus illata van :heart_eyes:

20220813_103204

28 Likes

Kép
Kép
Kedvenc Lee Staffordom most nagyon jó áron volt szettben a Notinon, az előző samponból még 2 hajmosásra való mennyisèg van a flakonban, tehát az időzítés is tökéletes. Az Ice White szettből tanulva a kis kefét most sem hajítom ki, inkább oda adom ajándékba egy másik Barbie fan kislánynak.
A piros cucc az Kallos Lab35 hajformázó spray, fodrászom ezt használja a loknikhoz és ha ő süti akkor sokkal tartósabb a frizurám. Annyira kedves volt, most szombaton voltam nála és kérte, hogy hozzam le a vasamat, nézzük meg én hogy csinálom , mi hibádzik, hogy nem lesz tartós a Samantha Ewing séró. Csak ez a spray az amit nem fújok a technikámmal nincs gond , így adott egy flakonnal:)

23 Likes

Marionnaud 30% akcióban. Parfümöt idén már nem vehetek, eléggé betáraztam. :joy:
A Guerlain lip balm Honey Glow árnyalat.

IMG_20220815_171316

21 Likes

Nem tudok kiigazodni a Solar-on. Douglasben arra jutottam anno, hogy finom, de nem az én illatom. Viszont néha megérzem máson és nem hagy nyugodni. Tréfát űz velem az orrom.

Skinsmart, DM, Rossmann

Catrice állványon gyanúsan sok akciós termék van. Remélem nem mind kiárusítás, mert ez eddig a legszuperebb szemöldök gélem valaha, sokadik tubusnál járok.

20220819_154912

21 Likes

Evy-ből én kids 50 spfet használok. Látom Te a masikat. Lehet tudni, mi a kettő között a különbség?

Alapvetően én is a Kids-et használom, ezt most azért választottam, mert mindegyik típust szeretném idővel kipróbálni. Ebben a Kidshez képest vannak antioxidánsok, plusz ez ad egy kis bőrfényt, amit mostanában szeretek, télen meg pláne jó lesz.
(Egyébként köszi, hogy megerősítettél korábban, rájöttem, hogy az Evy-t én se tudnám elengedni :wink:)

1 Likes

Nem csípi a szemed?
Mert akkor lehet kipróbálom én is.
Mindjárt elfogy a 2. Flakon Evy 50 spf kids is…
Vhogy reggel mindig ehhez nyúlok, mert cuki habozni es bár sokat kenek, de hamar beszívódik, nemkell órákat várni rá. Utana mehet a BB krem, púder, és tekerek be meloba…
Egész nyaralason ezt a fényvédőt használtam. Imadtam.
Én se hinnem, hogy lemondok róla. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Amikor felapplikálom, egyáltalán nem csíp, pedig a szemhéjamra is megy. Viszont a Kids-zel is úgy járok állandóan ebben a melegben, hogy délután már az izzadás által a szemembe kerül, azt megkönnyezem. Ez szerintem minden kémiai fényvédő velejárója, de neki megbocsájtom :wink:

Na ezért szeretem részben. Ha az egész flakont felkenem, az is beszívódik - jó túlzok, de nem fukarkodok vele. Bezzeg a zsírosabb fényvédőknél már az előírt mennyiség tizedétől szenvedek, annyira tocsogok.

Ui: ez a sima verzió “csak” 100 ml, tehát kevesebb, ezt vedd figyelembe, ha rendelsz :slightly_smiling_face:

2 Likes

Legalább 2 éve nem rendeltem a Beautybay-ről, de múlt héten nagyon le volt akciózva mindkét paletta, amiket régóta nézegetek és lecsaptam rájuk. Féltem tőle, hogy nem érkezik meg, főleg amikor megláttam Jonage,FR-t a trackingben. :smiley:
De konkrétan 5 munkanap alatt kézhez is kaptam a csomagomat sértetlenül (bár a csomagolás nem volt valami bombabiztos).

20220825_095051
20220825_095021

31 Likes

Bőrápolás után egy “kis” smink is érkezett a kívánságlistámról - lélekmelengetés magamtól magamnak :slightly_smiling_face:

A paletta zsibis szerzemény, teljesen az én színeim. Ismerkedés a Hudával, mielőtt rászánom magam egy nagy palettára.

20220829_160947
20220829_161555
20220829_161652

A folyékony szemhéjfestékek árnyalatai: Irish Coffee, Bellini, Rosé (a képen a felső három)
A swatch nem saját.

Screenshot_20220829_164725

22 Likes

De szépek a folyékony szemfestékek (is) :star_struck: Majd mesélj hogy működik a Stainiac! :slight_smile:

1 Likes

Skinsmart rendeles.
Evy Kids-ből 2 Flaska mar elfogyott… imádat, de tényleg…
G&G lemosot vhogy mostanság sikerült megszeretnem, pedig eddig is használgattam. Vettem hát Barátnőmnek is ajiba.
PC maszkbol egyet mar megettem régesrégen. A masik PC-t még nem próbaltam. Majd mindjárt fürdés utan. :grinning:
20220901_201657

17 Likes