💖 ùj unboxing kèpekkel

Micsoda sasszem!:open_mouth:

1 Likes

Ilyenkor örülök, hogy nincsen párom, egyébként pedig nem :grinning:

3 Likes

Ilyet az enyém is szokott. :smiley:

2 Likes

Notino rendelés, a múlt heti Elizabeth Arden akció kapcsán.

A fényvédős hidratáló mindentől IS (kék fény, infra sugarak, szmog) véd, az ajakbalzsam színtelen változatát ismerem és nagyon szeretem, gondoltam ez egy remek alkalom a színezett változat kipróbálására, az arany színű dobozban pedig szemhéjprimer van.
A Saffree micellás vizet kedvezményesen vehettem meg a rendelés mellé, a többi pedig ajándék volt.

IMG_20200604_004422

Az ajakbalzsamnak nagyon kellemes a színe.
IMG_20200604_004448

A Notinós dobozkában pedig ezek voltak (lehetett választani 3 közül).
IMG_20200604_004521

13 Likes

Jaj de szépek, mint valami fagyi :blush: Én már bevallottam bűnömet Isabelle csomagjának érkezése miatt, de azt mondta nem baj :smiley: A Dreamy-t azóta is sunnyogom :smiley:

2 Likes

Jaj de kívánatosak! Majd muti, ha swatcholsz, sminkelsz, gyönyörűek ezek a színek!

1 Likes

Milyen palettát szúrt ki? Az én páromnak maximum akkor tűnne fel egy új paletta, ha hatalmas pink háza lenne. :rofl:

1 Likes

Ma vagy holnap nekem is be kell, amire ideér a csomag… :shushing_face:

Igen!
Egyébként az aranyszín van ma a mozgó szemhéjamon, az egy az egyben megegyezik a Carli Bybel alsó sor, balról lévő második aranyszínével, amit én már csontig elhasználtam. Nem csillámos, nem potyog, shimmer hatást kelt.

2 Likes

Mai vicces történet. Csengetnek, gls. Míg jön föl a futár próbálok rajönni, mi lehetett amit rendeltünk? Biztos én voltam, de akkor csakis kozmetikum lehet. Mire átadta, meg voltam győződve róla, hogy a Pat Mcgrath paletta lesz az. Kibontom, és kiderült, hogy a Pampers próba csomag érkezett csak meg. :rofl:

8 Likes

Csengetett a postás és ez a csodaszép korrektor érkezett meg @umpalumpa -tól :sparkling_heart: Nagyon szépen köszönöm Umpalumpa :sparkling_heart: :sparkling_heart: az orchideák is üdvözölnek :kissing_closed_eyes: :hibiscus:

20200604_112407

14 Likes

Makeup.hu “hajas” rendelés.
IMG_20200604_112856
Kerasys sampon hajhullás ellen
Kerasys tápláló sampon - Ez a Kerastase márkának lehet valami koreai dupe-ja, talán… :thinking: Mondjuk innen rendelve jóval olcsóbb, mint ebay-ről (Koreából), furcsa.
Cafe Mimi hajmaszk
Organic Shop hajbalzsam
Felfedeztem makeup.hu-n az orosz, észt, lett, fehérorosz márkákat. Pl. ez a lett Beauty Jar márka szerintetek is nagyon hasonlít a Lush-hoz? https://www.beautyjar.eu Csomagolásra legalábbis biztosan. Elég sok minőséginek tűnik közülük, van amelyik organikus, vagy natúrkozmetikum stb.
Ennek a lengyel márkának pedig nagyon szép a gyümölcsös, virágos, leveles csomagolása :star_struck: https://makeup.hu/brand/895970/ Tudom, a külső nem minden, főleg egy kozmetikumnál, de azért jól néznek ki :slight_smile:

10 Likes

Én minden nap rájövök mennyire imádom ezt a korrektort :smiley: Olyan szép vastagon fed, ahh :smiley: Csak kell hozzá találni egy jó púdert, ami kordában tartja, és akkor nincs gond :smiley:

2 Likes

De gyönyörűek az orchideáid! :star_struck: Az a narancssárga igazán különlegesnek néz ki! :heart_eyes: Az nem lepkeorchidea-faja, ugye?

2 Likes

@macooka jaj de jó hallani, hogy így szereted, ránézésre is maga a tökély az árnyalat, alig várom, hogy kipróbáljam :smiling_face_with_three_hearts: Van egy kosárnyi púderem valamelyik csak beválik :smiley: Bár én a patikáim elkendőzésére használnám elsősorban, meg még meg kéne néznem mi másra jó egy korrektor :smiley:

@umpalumpa Köszönöm :kissing_heart: a kis narancssárga szerintem ez lehet: https://orchideatarsasag.hu/dendrobium-7/ , tavaly előtt hoztam haza a sparból, akciós volt és bánatos, én meg kezelésbe vettem itthon. Nagyon érdekes orchidea, ugyanarról a tőről nem virágzik kétszer, egy évig növeszti az új szárait, idén borult először virágba, de csak az új tövek. A régi meg már száradni kezdett. A másik két orchideám a lepkeorchidea, nagyon hálásak, könnyű őket gondozni és nekem állandóan virágzanak. Kapnak orchidea táprudat :sparkling_heart:

1 Likes

Ohh, pattikra is jó, van fedése rendesen :smiley: Én a szemem alá használom még, oda elkél a púder is rá :smiley:
Olyan a szemem alatt így, mintha soha nem lennék kialvatlan, imádom :smiley: A többi drogériás korrektor elbújhat mögötte :smiley:

1 Likes

Nagyon szép orchideák! Én egy igazi orchidea gyilkos vagyok, tiszta ideges leszek, ha valaki azt ad ajándékba, mert már tudom előre, hogy ki fogom nyírni :smile: és még lelkesnek is kell tűnnöm, nem szeretném megsérteni szegényt, aki jószándékkal adja :smile:

2 Likes

Biztosan “túlgondozod” őket.
Én egyébként a mikulásvirággal vagyok így, mert akkor van a névnapom, amikor annak a szezonja és elég gyakran kapok olyankor, pedig ki nem állhatom! :smiley:

5 Likes

Ez aztán a jó hír :blush: Alig várom, hogy bevetésre kerüljön :heart_eyes:

1 Likes

Juj te kis sorozatgyilkos :smiley: Nem szabad túlöntözni őket meg a tűző napot nem szeretik, évente egyszer át kell ültetni őket, mert fel kell frissíteni a talajt, ne rohadjon be a gyökere. Az enyém imádják még a fürdetést is, persze nem forró vízben, de néha egy kis szobahőmérsékletű tusolástól nagyon hálásak tudnak lenni :slight_smile:

4 Likes