Micsoda sasszem!
Ilyenkor örülök, hogy nincsen párom, egyébként pedig nem
Ilyet az enyém is szokott.
Notino rendelés, a múlt heti Elizabeth Arden akció kapcsán.
A fényvédős hidratáló mindentől IS (kék fény, infra sugarak, szmog) véd, az ajakbalzsam színtelen változatát ismerem és nagyon szeretem, gondoltam ez egy remek alkalom a színezett változat kipróbálására, az arany színű dobozban pedig szemhéjprimer van.
A Saffree micellás vizet kedvezményesen vehettem meg a rendelés mellé, a többi pedig ajándék volt.
Az ajakbalzsamnak nagyon kellemes a színe.
A Notinós dobozkában pedig ezek voltak (lehetett választani 3 közül).
Jaj de szépek, mint valami fagyi Én már bevallottam bűnömet Isabelle csomagjának érkezése miatt, de azt mondta nem baj A Dreamy-t azóta is sunnyogom
Jaj de kívánatosak! Majd muti, ha swatcholsz, sminkelsz, gyönyörűek ezek a színek!
Milyen palettát szúrt ki? Az én páromnak maximum akkor tűnne fel egy új paletta, ha hatalmas pink háza lenne.
Ma vagy holnap nekem is be kell, amire ideér a csomag…
Igen!
Egyébként az aranyszín van ma a mozgó szemhéjamon, az egy az egyben megegyezik a Carli Bybel alsó sor, balról lévő második aranyszínével, amit én már csontig elhasználtam. Nem csillámos, nem potyog, shimmer hatást kelt.
Mai vicces történet. Csengetnek, gls. Míg jön föl a futár próbálok rajönni, mi lehetett amit rendeltünk? Biztos én voltam, de akkor csakis kozmetikum lehet. Mire átadta, meg voltam győződve róla, hogy a Pat Mcgrath paletta lesz az. Kibontom, és kiderült, hogy a Pampers próba csomag érkezett csak meg.
Csengetett a postás és ez a csodaszép korrektor érkezett meg @umpalumpa -tól Nagyon szépen köszönöm Umpalumpa az orchideák is üdvözölnek
Makeup.hu “hajas” rendelés.
Kerasys sampon hajhullás ellen
Kerasys tápláló sampon - Ez a Kerastase márkának lehet valami koreai dupe-ja, talán… Mondjuk innen rendelve jóval olcsóbb, mint ebay-ről (Koreából), furcsa.
Cafe Mimi hajmaszk
Organic Shop hajbalzsam
Felfedeztem makeup.hu-n az orosz, észt, lett, fehérorosz márkákat. Pl. ez a lett Beauty Jar márka szerintetek is nagyon hasonlít a Lush-hoz? https://www.beautyjar.eu Csomagolásra legalábbis biztosan. Elég sok minőséginek tűnik közülük, van amelyik organikus, vagy natúrkozmetikum stb.
Ennek a lengyel márkának pedig nagyon szép a gyümölcsös, virágos, leveles csomagolása https://makeup.hu/brand/895970/ Tudom, a külső nem minden, főleg egy kozmetikumnál, de azért jól néznek ki
Én minden nap rájövök mennyire imádom ezt a korrektort Olyan szép vastagon fed, ahh Csak kell hozzá találni egy jó púdert, ami kordában tartja, és akkor nincs gond
De gyönyörűek az orchideáid! Az a narancssárga igazán különlegesnek néz ki! Az nem lepkeorchidea-faja, ugye?
@macooka jaj de jó hallani, hogy így szereted, ránézésre is maga a tökély az árnyalat, alig várom, hogy kipróbáljam Van egy kosárnyi púderem valamelyik csak beválik Bár én a patikáim elkendőzésére használnám elsősorban, meg még meg kéne néznem mi másra jó egy korrektor
@umpalumpa Köszönöm a kis narancssárga szerintem ez lehet: https://orchideatarsasag.hu/dendrobium-7/ , tavaly előtt hoztam haza a sparból, akciós volt és bánatos, én meg kezelésbe vettem itthon. Nagyon érdekes orchidea, ugyanarról a tőről nem virágzik kétszer, egy évig növeszti az új szárait, idén borult először virágba, de csak az új tövek. A régi meg már száradni kezdett. A másik két orchideám a lepkeorchidea, nagyon hálásak, könnyű őket gondozni és nekem állandóan virágzanak. Kapnak orchidea táprudat
Ohh, pattikra is jó, van fedése rendesen Én a szemem alá használom még, oda elkél a púder is rá
Olyan a szemem alatt így, mintha soha nem lennék kialvatlan, imádom A többi drogériás korrektor elbújhat mögötte
Nagyon szép orchideák! Én egy igazi orchidea gyilkos vagyok, tiszta ideges leszek, ha valaki azt ad ajándékba, mert már tudom előre, hogy ki fogom nyírni és még lelkesnek is kell tűnnöm, nem szeretném megsérteni szegényt, aki jószándékkal adja
Biztosan “túlgondozod” őket.
Én egyébként a mikulásvirággal vagyok így, mert akkor van a névnapom, amikor annak a szezonja és elég gyakran kapok olyankor, pedig ki nem állhatom!
Ez aztán a jó hír Alig várom, hogy bevetésre kerüljön
Juj te kis sorozatgyilkos Nem szabad túlöntözni őket meg a tűző napot nem szeretik, évente egyszer át kell ültetni őket, mert fel kell frissíteni a talajt, ne rohadjon be a gyökere. Az enyém imádják még a fürdetést is, persze nem forró vízben, de néha egy kis szobahőmérsékletű tusolástól nagyon hálásak tudnak lenni