💖 ùj unboxing kèpekkel

Múlt heti rendelés. A Revox utánpótlás kellett, a Cerave SA lemosót pedig nagyon megszerettem. A hidratálós lemosó páromé, ezt legalább becsülettel használja is. :slight_smile:
20220709_074944

21 Likes

20220709_130959

Mai DM, Rossmann és Avon beszerzés. A miccellás víz és a púder újravásárlás. A képet jó nyomin komponáltam meg.

19 Likes

A Blahán lévő Müllerben van a Tropic arcpalettából, a szemfestékből és a bronzerből.

Nemis nyomi, minden tök jól látszik és ez a lényeg, nem a művészi kompozíció.

1 Likes

Nagyon szeretem a PM pirosítókat, remélem, téged is elbűvölnek.
A legújabbakra csorog a nyálam, két színt kombinálnak, gyönyörűségesek.

1 Likes

Remélem behozza a Douglas. :pray:

1 Likes

Az egyik veszprémi Rossmannban a Catrice limitált polcon a Bronze away van kitéve a Tropic helyett. Kellett 1 perc, mire leesett, hogy az a tavalyi. Lehet hogy volt még raktáron és az árufeltöltőnek csak az rémlett, hogy valami trópusi csomagolású cuccot kell kirakni :grinning:

Én is láttam Rossmannban a tavalyit, néztem is, hogy ilyen sok maradt? :smiley:
Utána meg egyik Müllerben az új kolleciót. :parrot:

Amúgy a Bronze Away nagyon jó kis paletta.:smiley:

2 Likes

Antiművészi fotó a cseh barátnőm elhozta a szállítmányt :heart_eyes: A Velvet Petal egy barinőmé lesz, én a Fawn-t választottam és Karla Sleepy Head pigmentjét. A CT palit ajándékba kaptam tőle
:smiling_face_with_three_hearts:

24 Likes

Visszatérés az alma materhez :laughing: Skinsmart rendelés.
Ez a pár hűvös reggel eszembe juttatta, hogy hamarosan komolyan kell hidratálnom az arcomat.
A Sphynx szemkrém végre értelmes csomagolást kapott, szerettem, úgyhogy itt a helye.

IMG_20220712_185934

24 Likes

Helloskin.hu
20220713_114604

19 Likes

1 termékhez adtak 3 mintát? Ha igen, le a kalappal előttük :slightly_smiling_face:

Igen :slightly_smiling_face: kellemesen meglepődtem én is ezen.

Világos bőr előny…

20220714_180222

26 Likes

De gyönyörű!
Azért is előny, mert tudom, hogy mindig a legvilágosabb árnyalat kell az alapozókból.

3 Likes

Nekem is. :yum:

Igazából hideg, rózsaszínes árnyalatú highlighter. Nem olyan fényes, mint pl. a Bobbi highlightere, ennek picivel több színe van. Halvány, hideg, fényes pirosító, vagy inkább arcfény. Mivel limitált, nem akartam kihagyni, főleg, hogy hideg tónusú.

1 Likes

El is hoztam a 4 menő monóm Csengétől. Élőben hihetetlenül szépek, csillognak-villognak. A Holdviolának is nagyon örülök, nagyon hezitáltam a képek alapján, de örülök, hogy ő jött velem haza a lila kupacból :blush:
20220715_165747 20220715_165741

Próbáltam swatcholni is de elég gyatra lett :sweat_smile:
20220715_170311

18 Likes

Űűű, ezek jól mennek majd a szemedhez! :sparkles: :sparkles: :sparkles: :sparkler: :sparkler: :sparkler: :star_struck:

1 Likes

Köszönöm Drága :kissing_heart: Pedig annyit vergődtem, hogy minek még ez is, hát nincs még ilyen legalább 3x meg itthon? (Nem, nincs, még a kékből sem, pedig az legendásan tapad a kezemhez :grin: )

2 Likes