A kék az éjfél árnyalat? (Swatch-on balról második, a négyes kupacon pedig jobb alsó, ha jól tippelek)
Épp a napokban keresgéltem a színekről fotókat, de kevés van és vagy nem az összes szín van egymás mellett, vagy nincs odaírva az árnyalat neve. Plusz a duokróm jellege miatt minden szögből más. De a te fotód alapján a kék nagyon tetszik
Igen a kék az az Éjfél eszméletlen szép, csak nehéz volt swatholni, hogy a fotón is rendesen látszódjon. 2 húzással sikerült. Igen jól tippelted meg melyik is ez a szín.
Én is rendeltem Csenge monóiból két darabot: Tündérmese és Szirén
Gyönyörűségesek
Igaz nem nekem ment a kèrdés, de mivel az első férj teljesen olasz volt - Szicília- nekem is jutott nyaranta 3 hét a lenti életből. Így én is az elején stresszeltem első gyerekesként, de csak 2-3 napig. A gyerkőc ùgy beállt az ottani ritmusra, hogy elengedtem a terveimet, csak az oviban volt utána betartva, itthon soha. Mivel ugye 12-3 között- nagyon nagy a hőség, ott lent be szoktak délutàn zàrni a boltok 13- 15 óra között , vagy kis eltéréssel, ebéd és pihenés van. Olyankor jò nagyokat aludt a fiam és mivel még kb. 5- ig se nagyon engedtem ki csak bent játszott vagy medencéztünk valamikor ki kellett engedni a gőzt. Este 7-8 fürdetés, vacsi és utána pörgés kb. 22- ig. Kint a hàz előtt vagy csavargás rokonoknál , vagy a tengerpart melletti sétálò utcán. Majd beájult és reggel 8- kor megint kezdte a napot a duracell nyuszim. Az étkezéseknél adtam enni, ha keveset evett akkor napközben megkínáltam gyümölccsel, joghurttal, a lényeg az volt hogy eleget igyon. Felnőtt, nem szenvedett semmiben hiányt, így az volt a mottò, hogyha nem akar enni vagy aludni, nem erőltetem. Mivel mentünk többször Magyarorszàgra is szüleimhez, és évente 1x Szic., így nagyon nehéz lett volna betartani a rendszert. Szerencsére olyan utazó egér lett belőle, hogy ha elindultunk a kocsival bàrhová, 15 perc mùlva beájult. És nagyszülőknél is simán elaludt, nem idegenkedett sehol. Egyedül 1 dologban nem engedtem soha: nyáron csak naptej, és sapi , ha kint volt. Néha hülyének lettem nézve , de nem érdekelt ssoha.Szegény gyerkőc nagyon utálta, de nem menekült .Szerencsére az apja bőrét örökölte , nem fehér és érzékeny mint nekem.
Ìrtok egy linket? Nem találom - lehet, hogy jobb is?
Itt vannak a kis csodák
A havi ámokfutás.
A Deciem rendelés előző havi, csak még otthon voltam amikor érkezett. A DPD kézbesítette Ausztriában, csoda, hogy megkaptam (mintha azt olvastam volna, hogy a DHL hozza). Hylamide rendelésem még nem volt, most kipróbálom ezeket, mielőtt végleg megszüntetik a márkát.
Makeup.at rendelés, egy másik márka elvileg selyem hajgumijával. Ez a hajkefe talán mégjobb lesz, mint az original verzió.
Douglas személyes és online rendelés. A BB Primer tartalék lesz.
TK:
A kék TK, a rózsaszín (aminek a színe nem olyan, mint a képemen, hozzá színben passzoló hajgumival) DM.
A kedvenc színező termékem elfogyott, 2 utánpótlást vettem, legyen idén itthon mindig belőle.
A képeken a színek nem “színhűek”, este nem tudok rendesen fotózni.
Tegnapi DM. A sampont ecsetmosásoz vettem. A hajszesz egyszer már segített, ha most nem fog lesz egy köröm az orvosnál. A no cut creamre már szükségem volt, kezdenek itthon elfogyni a leave-in hajápolóim.
Én is Balea samponokat (vagy olyat, amit a fejbőröm nem szeret) használok ecsetmosásra, teljesen jók. Ezt a vaníliásat egyszer hajmosásra is bevetettem, jó puha lett tőle a hajam.
Kipróbálom akkor hajra is.
Legutóbbi Douglas rendelésem:
Peony Pink és Fruit Punch árnyalat
Ez a kistálka nagyon szép darab!
Egy pillantra azt hittem, az is az unboxing része, olyan szép
Szintén Douglas. Szerettem volna egy erősebb fedésű “alapozót” a színezett hidratálók mellé. Mikor a Shiseido BB helyett kerestem alternatívát, ezt javasolta az eladó. Nagyon tetszett, de akkor túl soknak éreztem a fedést (és ennek azért tényleg van), de mostanában hiányzott valami alkalmibb.
Szerintem kifutó termék lehet, mert hihetetlenül jó áron van. (és amúgy nagyon szép az INCI)
Én is erre gondoltam: de szép ez a tálka!
“Szok, kici, occó” (sok, kicsi, olcsó)
A Balea szponzorálhatna
Remélem át tudok állni erre a szimpla vonalra. Kivéve G&G. Ez az 5-ös nyárra lesz.
Nem tudom mi lett a képemmel és a testemmel, de fura módon ebben a kánikulában is annyira ki van száradva a bőröm, hogy nem győzöm kenni. Locsolom a hidratálókat, tonereket, csak enzimessel hámlasztok, a retinolt is visszafogtam heti 1-2 alkalomra. Még a t-zóna is alig termel olajat, pedig nagyon zsíros a bőröm nyáron.
Nekem eddig kombinált bőrtípusom volt, legalábbis szerintem, de így a 30-hoz közeledve inkább száraz lett. Sokszor húzódik a bőröm, pedig reggel-este alap a toner, hidratáló szérumok, 2féle hidratálókrém. Néha olajjal zárom le az egészet.
Ugyanezt tapasztalom, az elmúlt pár évben annyira sokat változott a bőröm, hogy nehezen tartok lépést ezzel a változással. Zsíros-kombináltból kombinált/vízhiányos lett, sőt, sokszor száraznak érzem, bár az enyém nem húzódik, inkább a vízhiánytól pirosodik.
A Double Wear - Blot párosítás szétszárítja a bőröm.
Sok vizes állag, néha tápláló, de ha meg “túltáplálom” a bőröm, akkor megtelnek a pórusok.
Arcpermet a legjobb barátom most.
Igen, nekem is inkább a vízhiányos a megfelelő kifejezés.