Reggel kipróbáltam, az Hourglass mini palettáiból gondoltam, hogy ki tudom nyerni ezekkel a minikkel a festéket.
Uhhhh, ez a minőség…
Nekem eddig Real Technices, KAP ecseteim voltak, és néhány Essence, és a Bobbi ecseteimet tartottam eddig csúcskategóriásnak, de ezek az ecsetek zseniálisak.
Nem is annyira minik ám, az Hourglasshoz tökéletesek, úgyhogy napi használat lesz belőle.
Scott Barnes megvett engem kilóra.
Szabad tudni, hogy honnan rendelted?
Jajjj, hogyne,@Gloria tett be képeket az ecseteiről, akkor figyeltem fel rájuk.
Innen rendeltem, volt rá egy 20%-os áresés, amin volt még nekem egy plusz kuponom, így nem tudtam otthagyni, most nem akciós:
Köszönöm szépen
Életem első Zara parfümje, az illatot imádom, a tartósságát még tesztelem.
Sajnos nem, végigtúrtam a gmailt és a fórumos üziket is, de magát az e-mail címet nem találom.
Vagyok , ìrom
Azért köszi. Nagyon madárlátta paletta, már bejárta az országot és még nem ért célba.
Hazai körutazáson vesz részt, mielőtt megpihen végső gazdájánál.
Pink Panda rendelés. A kisebb paletta, a körömmatrica és a mono szemhéjpúder ajándék volt. A matricával nem tudom mit fogok kezdeni, de pár minta egész jó.
Ez a zöld Revolution paletta régi vágyam volt.
A Catrice szempillaspirálra kíváncsi vagyok.
A NYX sminkfixálót egyszer már próbáltam, és bevált.
Elmúlt hetek Avon, Douglas, DM, Rossmann beszerzései.
Miss Sporty lakkok
Nagyon szeretem őket
Egy kis utánpótlás.
Heti érkezések: Deciem és Notino
Nem bírtam választani, hogy melyiket rendeljem…
Nagyon gondolkodom hogy mit próbáljak ki, most kuponnal nagyon megéri. Véleményt írj légyszi.
Most jöttek meg, még nem tudtam semmit próbálni, este azért egy-kettőt kibontok… Majd írok első benyomást róluk, bár egy próba nem biztos, hogy relevás lesz.
Úgy voltam vele, hogy a 30% kedvezményt nem szabad kihagyni.
Update: a peptides szérumot és a szemkörnyékápolót kipróbáltam: mindkettő vizes-géles, amikor felkentem enyhén tapadós állagú, de pár másodperc alatt teljesen beszívódtak, nem maradt filmréteg utánuk. Simán lehetett rétegezni őket más termékekkel. Nincs bennük illatanyag, a szemem körül sem okozott irritáció (nincs egyébként érzékeny bőröm, de a szemkörnyék sűrűn behisztizik)
Igen, én is így vagyok vele, na este ránézek.
Elmúlt 1-2 hét Douglas, minden akcióban került a kosárba.
A PM Bridgertonnak nem tudtam ellenállni, a Dior face&body powder kedvenc, megvettem eggyel világosabb árnyalatban. A primer enyhén színezett, a púder alá szeretném használni.
A 40 fokot a face&bodyval húztam ki, jó kis cucc.