Nem ismerem ezt a márkát, de tényleg szép kis szett.
Nekem is kedvencem. Arrol nem is tudtam, hogy UV szuros.
Még forró
Niche Beauty rendelés (vigasz- és felfedezőrendelés).
-A Honest Beauty szemkörnyékápolója tele van pigmentekkel. Erre nagyon kíváncsi vagyok, hogy takarja-e a karikáimat. Sandstone szín.
-HB ajakápoló Fruit Punch színben. Ez mindig jól jön.
-Nudestix Illumi-Naughty szín. Átlátszó alapban rózsaszínes irizáló akármi. Hú, de kellett a többi mellé
A szállítás ingyenes volt, 20% kedvezményt érvényesítettem (még él, azt hiszem: INSIDER), így a HB termékek olcsóbbra jöttek ki, mint a Duglasban, 5 nap alatt érkezett meg.
Szerk: most olcsóbb a Douglas. 20% kedvezmény van a Honest termékekre.
Végre volt időm befotózni ezt a kívül-belül fantasztikus parfümöt
Még egyszer köszönöm @Gloria a nagylelkű felajánlást!
Klassz fotó. Örülök, hogy tetszik az illat, megnyugodtam, jó helyre került.
Ma érkeztek, még nem volt selyem hajgumim, most lett. A kézkrémben az egyik fő összetevő egyezik az Opi kézkrémemben lévővel, ami tényleg erősíti a körmöket, csak drága.
Fodrászkellékes rendelés (az egyik kis sampont benézték, egy másikat rendeltem, de sebaj, elfogy, ilyen miatt nincs kedvem levelezni és visszaküldeni a csomagot).
Tk:
Bocs a béna képek miatt.
Tök jók a képek, miről beszélsz? Olyan jókat szerzel mindig
A kedvencem nekem is
Legyen benne sok örömed
Jaj, olyan cuki. Beugrottam a Rossmann-ba invisibobble gumiért, megláttam, utolsó darab volt.
Kipróbáltad már? A “fogkefe” fazonú ecset hogy működik szemöldökön?
Dm-es beszerzések, mindent ajánlásra vettem, kíváncsian várom hogy válnak be.
Remélem szeretni fogod őket, a fedőlakk óriási kedvencem.
Az ureás lábkrém szuper. Van lábáztató is hozzá. Vafy mi a neve …leírva olyan debilnek tűnik.
Előző héten érkezett a Marionnaudból. Sajnos nem leszünk barátok. 2 munkanapon fújtam és még tartós is rajtam, de neeeem kell ez.
Húha.
Miért nem tetszik? Hál istennek engem a TF parfümök ára elriaszt.
Elvileg van benne citrom, amit én szeretek, de az én bőrömön ez csak egy füstös naptejillat.
Ellenállásom megtört, kipróbálom a Revox fényvédőt. Viszont ez a mini tubus akkor is vicc.
A továbbiakat pedig nővéremnek vettem. Nem próbáltam még a Hada Labo-t, de jó tapasztalokat hallottam róla. Egyébként neki nem merek olyan kencét venni, amin szerepel az “Age” szó, bármilyen kontextusban, mert kiborul, hogy ezek szerint öreg Muszáj trükköznöm.
Ázok az esetek, te jó ég…
Feltétlenül számolj be, hogyan teljesítenek!
Nekem a nagyokból van, az arcra valók, imádom. A legjobb ecseteim.