💖 ùj unboxing kèpekkel

Á, más dolgait nem nyitogatom. Azóta az Alien is újra kapható.

1 Likes

Nem is akartam semmi rosszat mondani, ne értsd félre. :blush:

1 Likes

20220621_155932
20220621_155857

Lassan két éve beszélem magam le róla. Eddig sikerült.

Ja és ebben a hónapban már csak vajas kenyeret eszek, de mindennap csini lesz a sminkem.

24 Likes

Sok boldogságot neked és a palettának!
Talán erre is vonatkoztatható, hogy a szépségért meg kell szenvedni?:smiley:

2 Likes

Az egyik legjobb döntés, hogy megvetted, imádni fogod. :blush:

1 Likes

IMG_20220621_175143

19 Likes

Majd mesélj milyennek érzed ezt az újdonságot :slightly_smiling_face:
Olyan helyes a Helia dobozok grafikája :grinning_face_with_smiling_eyes:

@Fiorentina -nak köszönhetem a Barnangeneket :kissing_heart:
Az Altruist pedig itteni inspiráció. Családi fényvédő lesz.
20220621_180113

21 Likes

Egy kis DM. A fényvédőt nehéz volt megkaparintani.
IMG_20220621_144314

17 Likes

Én még soha nem próbáltam a Barnangen dolgait, de ma beszereztem egy minit a jobb oldaliból, kíváncsi vagyok, hogy a hisztis bőröm hogy reagál rá.
Olyan szép minden ezen a képen, még a zacsi is tetszik. :slight_smile:

1 Likes

Remélem jól veszi majd a bőröd az akadályt :slight_smile:
Köszi! Ami zacsinak néz ki, az egy doboz és ajándékozásra tökéletes lesz, mert a virágokon kívül nincs rajta más.

Én is ma vettem át a pakkot! :upside_down_face:

1 Likes

ó, kipróbáltam a Barnagen testápolót, isteni finom illata van, könnyű állaga, nagyon tetszik elsőre

1 Likes

Jó hír :smiley:! Csak maradjon tetszetős :wink:

Ja, nem értettem félre :slight_smile: Csak visszaolvastam az irományomat és arra jutottam, hogy lehet, félreérthető volt a megfogalmazás és tisztáztam :slight_smile:

1 Likes

Igen, vonatkozhat erre is , de abszolút megéri. :smiley:

1 Likes

Honey mask óriási kedvenc, Roundlab fényvédőt kb. eszem, Hyggee serum idáig kedvenc, Fenty alapozók ezer éve izgatnak.
20220623_235711

19 Likes

Rossmann-os szerzemények.

A Tigi hajlakk UV szűrős, ezért vettem meg, remélem nem fogja nagyon ragasztani a hajam, legközelebbi hajmosás után ki is próbálom. Ti milyen UV szűrős termékeket használtok hajra?

A Helia-D szérum trükkös volt, 2799 Ft-os akciós áron volt kitéve, de a kassza az eredeti 3999 Ft-os áron vitte. Önkiszolgálónál fizettem, állt mögöttem a sor, így inkább kifizettem mindent. De utána egy kedves eladó segített és visszakaptam a különbözetet, kint maradt véletlenül az akciós ár… Még jó, hogy figyeltem. Nem ez az első ilyen tapasztalatom a Rossmann-nal.

IMG_20220625_133002

15 Likes

Én szeretem ezt a hajlakkot, jól tart, de nem ragad össze olyan szárazan tőle a hajam. Meg az illatát is nagyon bírom a Tigi-knek!

4 Likes

A Lookfantastic-ról érkezett, vám és áfa nélkül, és villámgyorsan. Szerda este rendeltem és következő héten kedd délben már a kezemben volt a kincs.
Annyit olvastam és láttam róla, de az ára miatt lebeszéltem magamat végül minden alkalommal a beszerzéséről. Aztán a Cultbeauty “szólt”, hogy akciós nála a Travel Essentials Set, ami azért jó, mert a lemosót, a krémet és a “rongyit” is megkapjuk egyben, kis méretben, de elviselhető áron.
Robogtam a weboldalukra, persze ‘sold out’…
De a Lookfantastic oldalán még jobb áron volt készleten: https://www.lookfantastic.com/eve-lom-travel-essentials-set/12466575.html
Ez a rövid története, és egyelőre csak nézegetem, annyira gyönyörű :heart_eyes:
IMG_7571
IMG_7572

22 Likes