Á, más dolgait nem nyitogatom. Azóta az Alien is újra kapható.
Nem is akartam semmi rosszat mondani, ne értsd félre.
Lassan két éve beszélem magam le róla. Eddig sikerült.
Ja és ebben a hónapban már csak vajas kenyeret eszek, de mindennap csini lesz a sminkem.
Sok boldogságot neked és a palettának!
Talán erre is vonatkoztatható, hogy a szépségért meg kell szenvedni?
Az egyik legjobb döntés, hogy megvetted, imádni fogod.
Majd mesélj milyennek érzed ezt az újdonságot
Olyan helyes a Helia dobozok grafikája
@Fiorentina -nak köszönhetem a Barnangeneket
Az Altruist pedig itteni inspiráció. Családi fényvédő lesz.
Egy kis DM. A fényvédőt nehéz volt megkaparintani.
Én még soha nem próbáltam a Barnangen dolgait, de ma beszereztem egy minit a jobb oldaliból, kíváncsi vagyok, hogy a hisztis bőröm hogy reagál rá.
Olyan szép minden ezen a képen, még a zacsi is tetszik.
Remélem jól veszi majd a bőröd az akadályt
Köszi! Ami zacsinak néz ki, az egy doboz és ajándékozásra tökéletes lesz, mert a virágokon kívül nincs rajta más.
Én is ma vettem át a pakkot!
ó, kipróbáltam a Barnagen testápolót, isteni finom illata van, könnyű állaga, nagyon tetszik elsőre
Jó hír ! Csak maradjon tetszetős
Ja, nem értettem félre Csak visszaolvastam az irományomat és arra jutottam, hogy lehet, félreérthető volt a megfogalmazás és tisztáztam
Igen, vonatkozhat erre is , de abszolút megéri.
Honey mask óriási kedvenc, Roundlab fényvédőt kb. eszem, Hyggee serum idáig kedvenc, Fenty alapozók ezer éve izgatnak.
Rossmann-os szerzemények.
A Tigi hajlakk UV szűrős, ezért vettem meg, remélem nem fogja nagyon ragasztani a hajam, legközelebbi hajmosás után ki is próbálom. Ti milyen UV szűrős termékeket használtok hajra?
A Helia-D szérum trükkös volt, 2799 Ft-os akciós áron volt kitéve, de a kassza az eredeti 3999 Ft-os áron vitte. Önkiszolgálónál fizettem, állt mögöttem a sor, így inkább kifizettem mindent. De utána egy kedves eladó segített és visszakaptam a különbözetet, kint maradt véletlenül az akciós ár… Még jó, hogy figyeltem. Nem ez az első ilyen tapasztalatom a Rossmann-nal.
Én szeretem ezt a hajlakkot, jól tart, de nem ragad össze olyan szárazan tőle a hajam. Meg az illatát is nagyon bírom a Tigi-knek!
A Lookfantastic-ról érkezett, vám és áfa nélkül, és villámgyorsan. Szerda este rendeltem és következő héten kedd délben már a kezemben volt a kincs.
Annyit olvastam és láttam róla, de az ára miatt lebeszéltem magamat végül minden alkalommal a beszerzéséről. Aztán a Cultbeauty “szólt”, hogy akciós nála a Travel Essentials Set, ami azért jó, mert a lemosót, a krémet és a “rongyit” is megkapjuk egyben, kis méretben, de elviselhető áron.
Robogtam a weboldalukra, persze ‘sold out’…
De a Lookfantastic oldalán még jobb áron volt készleten: https://www.lookfantastic.com/eve-lom-travel-essentials-set/12466575.html
Ez a rövid története, és egyelőre csak nézegetem, annyira gyönyörű