💖 ùj unboxing kèpekkel

Á, értem, akkor vedd úgy hogy meg sem szólaltam. Póthajhoz tényleg nem való.

1 Likes

Szia @asianlover, remélem élvezitek a toszkánai nyaralást :sun_with_face: :beach_umbrella:; mi is hazaérkeztünk a mo-i unokázásból, írtóra élveztük, de rendesen el is fáradtunk az egyre huncutabb 13 hónaposunkkal.

Ahogy te is tapasztaltad, itt Mediterráneumben, az otthonihoz képest bizonyos dolgokban sokkal lazább a babákkal való foglalkozás, nincs olyan szigorú és metódikus rend, mint ahogy pl. annak idején én is betartottam a fiammal :upside_down_face: (én tipikus magyar anyuka voltam, de ma már én is sokkal lazább és könnyedebb lennék), fürdetés/etetés után nyugodtan elmennek egy kis “szociális életet” élni barátokkal, pizzázni, vagy csak egyszerűen korzózni egy kicsit, miközben a baba többnyire el is alszik a babakocsibam. Ezzel együtt semmiben nem szenvednek hiányt az itteni babák sem, az anyukák sincsenek annyira a négy fal közé zárva, és nem rabjai a babaellátás szigorú órarendjének (persze ez az életvitel főleg a nyári időszakra érvényes).

Ami a gyerekek hízását/fogyását illeti nem tudok érdemben magyarázatot adni (az én fiam babának nagyon rosszevő volt, kisiskolás korában igencsak duci lett, ma meg nagyon sovány, annak ellenére, hogy leginkább un. mediterrán koszton élnek.

Miután sikerült szétoffolnom :upside_down_face: a topikot :face_with_hand_over_mouth:, hogy valamennyire a kozmetika is szóba kerüljön, ha netán érdekelne, ajánlanám a menyem által is, a stíriák megelőzésére használt Rilastil Smagliature Pelli Sensibili patikai krémet, neki hófehér, nagyon érzékeny bőre van, de egyetlen “csíkja” se lett sehol a terhességtől, persze azt nem tudni, hogy a krém vagy a genetika érdeme (annak idején én is ezt használtam és én is “csíkmentes” maradtam).
További kellemes mediterrán napokat és főleg örömteli baba-várást :pregnant_woman: :four_leaf_clover:

4 Likes

Nagyon szépen köszönöm a tippet! Át is megyek majd a babás topikba ennek a striás krémnek a kapcsán, mert őszintén sírba tesz a bőrszárazság… de majd akkor ott folytatom a sírást :smiley:
Nagyon kedves vagy, köszönjük szépen a jókívánságokat! :blush:

Egy 8 éves kislány nagyon örüüüüült neki :slight_smile: azt mondta Barbis hajkefe én meg nem vitatkoztam, hogy de ez Lee Stafford :slight_smile:

5 Likes

Ez a két szemtelen meg beleugrott a kosaramba a Douglasban, magára húzott egy akciós kódot és megrendeltette magát velem. Esküszöm, nem akartam. :joy:

A kis paletta gyönyörű, de nem tudtam színazonos képet készíteni, úgyhogy loptam a netről. A promó képek túl világosak, a többi túl sötét a valósághoz képest.

IMG_20220617_155923

IMG_20220617_155846

Leginkább ehhez hasonló.
IMG_20220617_160728

25 Likes

Ezt a Tom Fordot már én is nézegettem, mesélj majd róla! Ránézésre csodaszép :heart_eyes:

Gyönyörűséges. Szemhéjon is kipróbálnám a helyedben… :thinking:

(2) :star2:JUST IN! CHANEL :star2: WATER - FRESH BLUSHES & COMPLEXION TOUCH UNBOXING & SWATCHES & SHOES :athletic_shoe: & PR​:star2: - YouTube

2 Likes

Az első pirosítót elfogadnám :wink:

1 Likes

Csak az elsőt?? Én bármelyiket bevállanám kipróbálásra. :rofl:

1 Likes

Áh, nem leszek telhetetlen :sweat_smile:

1 Likes

Hogy ezek micsoda erőszakos népek :stuck_out_tongue_winking_eye: akkor mostanában nem fogom nézegetni a douglas-t :smiley:
Csodaszép az a pirosító :heart_eyes:

A legutóbbi douglas rendelésemnél Olympéa Solar volt a dobozom illata. A megjelenése óta (kb 7 éve) az Olympéa a kedvenc parfümöm és csakis azt az illatot vásárolom. A Solar szerintem is finom illatú, de én sem érzem a saját illatomnak. :slight_smile:

1 Likes

Gyönyörű a tom ford, . Nekem a triò van meg - soleil afterglow - szép, de vhogy aszínei nem hozzám valòak. A bronzer narancsos , a highlighter halvàny ròzsaszín a pink matt pirosítò pedig fura rajtam. . Ettől függetlenül remélem, hogy neked beválik és szeretni fogod!!! :sparkling_heart:
Vettem egy highlightert is de még ki sem pròbáltam. :sweat_smile::see_no_evil: mert àllandòan a megszokott tilbury duòèrt nyùlok, vagy a denona- coconut pàroshoz.

Ùj termékek. A misshára és az avenere kíváncsi vagyok nagyon :smiling_face_with_three_hearts:
Screenshot_20220619-172023_Gallery
Screenshot_20220619-172043_Gallery
20220619_165510

20 Likes

A Missháról való véleményedre én is, meg a KVD alapozóra is.
A Dose of Colorsnak milyen szép az üvege!

1 Likes

Igen ,szép és üveg, a többi műanyag. A kvdt màr hasznàltam, ahogy látható, pumpàs, igaz vilàgosabb, mint a bőröm , de keverni szoktam .

1 Likes

Hogy viselkedik, nem szeszélyes alapozó?

Holnap hasznàlom majd ismét. . :blush: mostanában pròbáltam még a clarinst és a tarte világosát , és vmit kevertem vele àllandòan,mert nagyon világos. meg chanel, clinique is volt a napokban így majd magában teszem fel és majd bronzosítòval tüntetem el a vilàgos helyeket. :grin:

1 Likes

De cuki vagy, miattam nem kell lemeszelni magad.:slight_smile:

1 Likes