💖 ùj unboxing kèpekkel

netán augusztus közelében érkezik a babóci🤰? (bocs az off-ért!)

Köszönöm dràga @Montelino , igazàn kedves tőled, hogy beszerezted! :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: Az enyémet nyugodtan megnézgeted , majd írok privit a tovàbbiak miatt. :gift_heart:

De jó, hogy mutattad, én is veszprémi vagyok. :slight_smile:

1 Likes

Igazság szerint nem vagyok nagy spájzolós :smiley: Mármint nem abban az értelemben, ahogy mások. Mivel alapvetően sem dolgozom széles repertoárral, inkább arra figyelek, hogy a megszokott fix kb 5 darab dolgomból mindig legyen utánpótlás. Ami tudom, hogy iszonyatosan ritka, mert már sehol nem lehet kapni azt a fajtát amit használok (jellemzően ez a hajsampon, az arclemosó és az arcvíz), azokból ha látok, 2-3 darabot megveszek. Ezt leszámítva más termékekből az éppen aktuálisan használton kívül mondjuk van +1 darab, hogy ne az utolsó percben kelljen kapkodni. :slight_smile:
Smink vonalon végülis azt nézegettem, hogy a púderen és a szempillaspirálon kívül, ami nálam a leginkább fogyóeszköz, minden másom van életem végéig akkor is, ha eszem pl a pirosítót vagy a szemhéjpúdereket. A rúzsok neccesek maximum, az állagnál fogva, de a por alapú dolgok szerintem kb sosem romlanak, ha tiszta ecsettel nyúlkálok benne és fertőtlenítem őket időnként. Ebből kifolyólag a hatalmas spájzolások nálam elmaradnak :slight_smile:

7 Likes

Hát én leadtam egy rendelést a Skinsmarton, több minz 1 évre való készletem így már van, addig hátha meggyógyul a forint :pleading_face:

1 Likes

Ne érts félre, csak olyan aranyos, ahogy azt írod, hogy nálad a hatalmas spájzolások elmaradnak, mert mindenből van készleted életed végéig. :smiley:

2 Likes

Ugyan még nem érkezett meg, de gondoltam jó infó mindenkinek, hogy jelenleg elérhető online a dm oldalán a revox fényvédő. Mostanában elég hiánycikk, úgyhogy én lecsaptam rá :slight_smile:

Nem mindenből :slight_smile: van 2 pirosítóm és 4 szemhéjpalettám, plusz egy Kaviar Gauche arcpaletta, 6-7 db rúzs, 3 szájkontúrcerka, 1 db szemcerka és 1 db szemöldökcerka, 1 db spirál, 1 db púder meg egy Guerlain Terracotta Ligth bronzer :slight_smile: az sok? :slight_smile: nekem ez életem végéig kitart :slight_smile: ezért írtam, hogyha a rúzsok állagát nem számolom, és azt, hogy félévente 1 doboz púder meg 1 db spirál kell, akkor a por állagú cuccokból már nem veszek semmit. Másokhoz képest nem vagyok spájzolós, mert nem áll belőlük +2-3-4 darab :slight_smile: A “gyűjteményeink” topikban berakott fotóhoz képest szanáltam már, és arra is többen azt írták a csajok, hogy ez nagyon kevés :slight_smile:

6 Likes

Szia Niko! :slight_smile:
Nem, csak szeptember legutolsó-október első napjaiban, de augusztustól már otthon ülés lesz, akkor rakunk majd rendbe mindent, felkészülünk!
Pont kint vagyunk most Toszkánában, a kérdés még mindig ugyanaz: hogy a fenébe csinálják az olaszok, hogy a gyerekek úgy 6-8 éves korukig majd ki csattannak, aztán lefogynak és a felnőttek sem kövérek? Pedig csak a tészta hegyek meg az 5 fogásos vacsorák? Mi a recept, kérlek áruld el! :pray:
Az nagyon tetszik, hogy itt mindenhova kiviszik a babákat. Azon szoktunk nevetni a párommal, hogy otthon este 7-8 fürdés, aztán alvás. Itt meg a Mediterráneumben éppen fordítva, este 8-9-kor indul mindenki korzózni, szigorúan a babákkal együtt :smiley: Csak azt nem tudjuk, hogy vajon ők is 7-kor fürdetnek, vagy azt csak éjfél után intézik? :smiley:
Neked most jó összehasonlításod van a kisunokád kapcsán, melyik a jobb nevelési stílus?

Dejó :blush:
Én tulajdonképpen (8éve) herendi vagyok, de Veszprém mellett nőttem fel és most is sokszor járok a városban.

Rákerestem 1-2 random üzletben lévő elérhetőségre és úgy tűnik feltöltötték a polcokat!!

@Alsace megígértem, hogy írok, ha sikerül kiszedni a vision mono-kat a csomagolásból és áttenni mágneses palettába. :slight_smile: Ma este végre sikerült időt szánnom rá és kísérletezni, a bal oldali NYX prismatic monokkal kezdtem, mert nagyon hasonló volt típusra/formára a csomagolásuk mint a Csenge monoinak és azokat kevésbé sajnáltam volna, ha bajuk esik (na jó, ez nem igaz, betegesen féltem a cuccaimat :rofl: )

Nem tudom te milyen módszerrel szoktad kivarázsolni a monokat a csomagolásból, nekem eddig a lenti videókban látható módszer vált be (sütőpapírt használtam, hogy ne tegyem tönkre a hajvasalót), a NYX és a Csenge monoi esetében is így jártam el. Nem mondom, hogy teljesen egyszerű dolgom volt, de a Csenge monoit sokkal könnyebb volt kiszedni, mint a többit.

Egy MAC Medium Pro palettába tettem őket (mindegyik szemhéjpúderre ragasztottam mágnesfóliát). Bal felső sarokban a 6 NYX prismatic mono, jobb felső sarokban a Csenge mono szemhéjpúderei, jobbra lent pedig Nabla Alchemy és Selfish. :slight_smile: Elégedett vagyok. :slight_smile:

20220615_201759
20220615_201738

19 Likes

De jó, köszönöm a beszámolóda, örülök, hogy sikeres volt a műtét! :grin: Még sosem szedtem ki monót be kell hogy valljam, ez lenne az első.

Akartam volna rendelni, de készlethiányosak a termékei, nem baj, jó lesz majd kövi hónapra is az a csudaszép szemfesték :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Azért elsőre valami olyannal kezdj szerintem, amit nem sajnálsz :smiley:
Igen, rendesen felvásárolták a monokat, de ha jól értettem kb 2 hét és fel lesz töltve a készlet. :slight_smile:

1 Likes

Juj de jó, izzítom is magam rá :heart_eyes:
Vannak azért kóricáló monók még. tuti azokon gyakorlok, nem ezeken a szépségeken :smiley:

1 Likes

Reméljük, hogy stabilizálódik a helyzet (mindenki reménykedik, de a legrosszabbra számít).
Gondolkodom, hogy miből érdemes több darabot venni. Pl. Nyx glitter primerből nem látom értelmét 3-4 darabot rendelni, mert évekig elég egy tubus (most rendeltem egy tartalékot, mert a jelenlegi kezd kilapulni). Plusz nálam ott a kísérletező kedv, nem vennék 4 darabot ugyanabból a szérumból, mert halálra unom magam.
De Bioderma micivízből vehetek akármennyit, mert ő oszlopos tag a háztartásban.:thinking:

2 Likes

Hú tényleg micivíz abból is be kéne tárazni :sweat_smile: Most rendeltem másfajta antioxidánsokat, a C vitamin nekem nem jött be, a víz alapút ki se merem próbálni a mittyók miatt, az olajos dolgok meg nem szívódnak be. De peptidből maradok a Matrixylnél, bár azért most egy Argeline csúszott be a 30% AHA sav és 10% tejsav mellé. Mondjuk az utóbbi újdonság lesz. De túl sokat nem akartam semmiből se venni, nem akarom, hogy rám rohadjanak. Régóta fenem a fogam a NXY-re de még mindig van a MakeUp Factoryból :rofl:

A covid óta van egy gigászi csomi budipapír mint aranytartalék :rofl:

7 Likes

Kép
Notino rendelés, reggel hozta a futár, gyorsan kipakoltam az öltözőben a szőnyegre.
Lee Stafford Bleach Blondes szett, benne szőke hajra való sampon, kondicionáló és pakolás meg egy kefe amit el fogok ajándékozni / kihajítom .
Rhinanna Reb’ fleur testpermet, finom kókuszos - fehér virágos, reggel óta tartja magát a karomon.
I love Coconut and Cream- kedvenc nyári testvajam, Raffaello illata van.
Kallos Keratin hajpakolás- sokadszorra veszem újra, szőke hajra csodaszer és a póthajam is nagyon szereti .

11 Likes

Az egy samponozáshoz való kefe? Ha igen, akkor próbáld ki mielőtt kihajítod - nekem is volt egy, az igen vacak volt, de anyukámnak van egy jobb, az szinte fejmasszázsnak is beválik.

Minden kefe tiltólistás amióta egyszer hullott a hajam, fésűvel bontom, óvatosan a hajam végétől visszafelé+ a póthaj illesztések közé sem nagyon szeretném ha beakadna.