netán augusztus közelében érkezik a babóci🤰? (bocs az off-ért!)
Köszönöm dràga @Montelino , igazàn kedves tőled, hogy beszerezted! Az enyémet nyugodtan megnézgeted , majd írok privit a tovàbbiak miatt.
De jó, hogy mutattad, én is veszprémi vagyok.
Igazság szerint nem vagyok nagy spájzolós Mármint nem abban az értelemben, ahogy mások. Mivel alapvetően sem dolgozom széles repertoárral, inkább arra figyelek, hogy a megszokott fix kb 5 darab dolgomból mindig legyen utánpótlás. Ami tudom, hogy iszonyatosan ritka, mert már sehol nem lehet kapni azt a fajtát amit használok (jellemzően ez a hajsampon, az arclemosó és az arcvíz), azokból ha látok, 2-3 darabot megveszek. Ezt leszámítva más termékekből az éppen aktuálisan használton kívül mondjuk van +1 darab, hogy ne az utolsó percben kelljen kapkodni.
Smink vonalon végülis azt nézegettem, hogy a púderen és a szempillaspirálon kívül, ami nálam a leginkább fogyóeszköz, minden másom van életem végéig akkor is, ha eszem pl a pirosítót vagy a szemhéjpúdereket. A rúzsok neccesek maximum, az állagnál fogva, de a por alapú dolgok szerintem kb sosem romlanak, ha tiszta ecsettel nyúlkálok benne és fertőtlenítem őket időnként. Ebből kifolyólag a hatalmas spájzolások nálam elmaradnak
Hát én leadtam egy rendelést a Skinsmarton, több minz 1 évre való készletem így már van, addig hátha meggyógyul a forint
Ne érts félre, csak olyan aranyos, ahogy azt írod, hogy nálad a hatalmas spájzolások elmaradnak, mert mindenből van készleted életed végéig.
Ugyan még nem érkezett meg, de gondoltam jó infó mindenkinek, hogy jelenleg elérhető online a dm oldalán a revox fényvédő. Mostanában elég hiánycikk, úgyhogy én lecsaptam rá
Nem mindenből van 2 pirosítóm és 4 szemhéjpalettám, plusz egy Kaviar Gauche arcpaletta, 6-7 db rúzs, 3 szájkontúrcerka, 1 db szemcerka és 1 db szemöldökcerka, 1 db spirál, 1 db púder meg egy Guerlain Terracotta Ligth bronzer
az sok?
nekem ez életem végéig kitart
ezért írtam, hogyha a rúzsok állagát nem számolom, és azt, hogy félévente 1 doboz púder meg 1 db spirál kell, akkor a por állagú cuccokból már nem veszek semmit. Másokhoz képest nem vagyok spájzolós, mert nem áll belőlük +2-3-4 darab
A “gyűjteményeink” topikban berakott fotóhoz képest szanáltam már, és arra is többen azt írták a csajok, hogy ez nagyon kevés
Szia Niko!
Nem, csak szeptember legutolsó-október első napjaiban, de augusztustól már otthon ülés lesz, akkor rakunk majd rendbe mindent, felkészülünk!
Pont kint vagyunk most Toszkánában, a kérdés még mindig ugyanaz: hogy a fenébe csinálják az olaszok, hogy a gyerekek úgy 6-8 éves korukig majd ki csattannak, aztán lefogynak és a felnőttek sem kövérek? Pedig csak a tészta hegyek meg az 5 fogásos vacsorák? Mi a recept, kérlek áruld el!
Az nagyon tetszik, hogy itt mindenhova kiviszik a babákat. Azon szoktunk nevetni a párommal, hogy otthon este 7-8 fürdés, aztán alvás. Itt meg a Mediterráneumben éppen fordítva, este 8-9-kor indul mindenki korzózni, szigorúan a babákkal együtt Csak azt nem tudjuk, hogy vajon ők is 7-kor fürdetnek, vagy azt csak éjfél után intézik?
Neked most jó összehasonlításod van a kisunokád kapcsán, melyik a jobb nevelési stílus?
Dejó
Én tulajdonképpen (8éve) herendi vagyok, de Veszprém mellett nőttem fel és most is sokszor járok a városban.
Rákerestem 1-2 random üzletben lévő elérhetőségre és úgy tűnik feltöltötték a polcokat!!
@Alsace megígértem, hogy írok, ha sikerül kiszedni a vision mono-kat a csomagolásból és áttenni mágneses palettába. Ma este végre sikerült időt szánnom rá és kísérletezni, a bal oldali NYX prismatic monokkal kezdtem, mert nagyon hasonló volt típusra/formára a csomagolásuk mint a Csenge monoinak és azokat kevésbé sajnáltam volna, ha bajuk esik (na jó, ez nem igaz, betegesen féltem a cuccaimat
)
Nem tudom te milyen módszerrel szoktad kivarázsolni a monokat a csomagolásból, nekem eddig a lenti videókban látható módszer vált be (sütőpapírt használtam, hogy ne tegyem tönkre a hajvasalót), a NYX és a Csenge monoi esetében is így jártam el. Nem mondom, hogy teljesen egyszerű dolgom volt, de a Csenge monoit sokkal könnyebb volt kiszedni, mint a többit.
Egy MAC Medium Pro palettába tettem őket (mindegyik szemhéjpúderre ragasztottam mágnesfóliát). Bal felső sarokban a 6 NYX prismatic mono, jobb felső sarokban a Csenge mono szemhéjpúderei, jobbra lent pedig Nabla Alchemy és Selfish. Elégedett vagyok.
De jó, köszönöm a beszámolóda, örülök, hogy sikeres volt a műtét! Még sosem szedtem ki monót be kell hogy valljam, ez lenne az első.
Akartam volna rendelni, de készlethiányosak a termékei, nem baj, jó lesz majd kövi hónapra is az a csudaszép szemfesték
Azért elsőre valami olyannal kezdj szerintem, amit nem sajnálsz
Igen, rendesen felvásárolták a monokat, de ha jól értettem kb 2 hét és fel lesz töltve a készlet.
Juj de jó, izzítom is magam rá
Vannak azért kóricáló monók még. tuti azokon gyakorlok, nem ezeken a szépségeken
Reméljük, hogy stabilizálódik a helyzet (mindenki reménykedik, de a legrosszabbra számít).
Gondolkodom, hogy miből érdemes több darabot venni. Pl. Nyx glitter primerből nem látom értelmét 3-4 darabot rendelni, mert évekig elég egy tubus (most rendeltem egy tartalékot, mert a jelenlegi kezd kilapulni). Plusz nálam ott a kísérletező kedv, nem vennék 4 darabot ugyanabból a szérumból, mert halálra unom magam.
De Bioderma micivízből vehetek akármennyit, mert ő oszlopos tag a háztartásban.
Hú tényleg micivíz abból is be kéne tárazni Most rendeltem másfajta antioxidánsokat, a C vitamin nekem nem jött be, a víz alapút ki se merem próbálni a mittyók miatt, az olajos dolgok meg nem szívódnak be. De peptidből maradok a Matrixylnél, bár azért most egy Argeline csúszott be a 30% AHA sav és 10% tejsav mellé. Mondjuk az utóbbi újdonság lesz. De túl sokat nem akartam semmiből se venni, nem akarom, hogy rám rohadjanak. Régóta fenem a fogam a NXY-re de még mindig van a MakeUp Factoryból
A covid óta van egy gigászi csomi budipapír mint aranytartalék
Notino rendelés, reggel hozta a futár, gyorsan kipakoltam az öltözőben a szőnyegre.
Lee Stafford Bleach Blondes szett, benne szőke hajra való sampon, kondicionáló és pakolás meg egy kefe amit el fogok ajándékozni / kihajítom .
Rhinanna Reb’ fleur testpermet, finom kókuszos - fehér virágos, reggel óta tartja magát a karomon.
I love Coconut and Cream- kedvenc nyári testvajam, Raffaello illata van.
Kallos Keratin hajpakolás- sokadszorra veszem újra, szőke hajra csodaszer és a póthajam is nagyon szereti .
Az egy samponozáshoz való kefe? Ha igen, akkor próbáld ki mielőtt kihajítod - nekem is volt egy, az igen vacak volt, de anyukámnak van egy jobb, az szinte fejmasszázsnak is beválik.
Minden kefe tiltólistás amióta egyszer hullott a hajam, fésűvel bontom, óvatosan a hajam végétől visszafelé+ a póthaj illesztések közé sem nagyon szeretném ha beakadna.