aaaa, a revox fényvédőt hónapok óta nem találom sehol, szerencsés vagy
Tényleg mindre nagyon szükségem volt. Tartalék niám nincs, fényvédő mindig kell, a fedőlakkba szerelmes vagyok és ritkán látom a polcokon, a Catrice arcpalettát rengetegszer elhessegettem már gondolatban, de tegnap megtört a mentális ellenállásom. A Garnier hajszérum az, amit tkp. nem kellett volna megvennem, de egy darab volt belőle (ami pszichésen szintén egy nyomasztó tényező), és kíváncsi vagyok, szóval mindent meg tudok magyarázni.
A Duna Plázában az utolsó két darabot hoztam el (az egyik @Kokapu -é). Ez egy csodapláza, mert mindig kevesen vannak és a népszerű termékekből is szokott lenni, a Catrice palettából is volt még vagy 5 darab a dm-ben. Szóval érdemes ide néha elnézni, vagy eldugottabb helyeken lévő dm-be elzarándokolni.
tegnap délután néztem ott is, és már nem volt pedig napközben még a honlap szerint volt készleten
Érdekes, én délután hat körül voltam ott…
kb én is, akkor tényleg csak perceken múlhatott
@Amadea : a tartalékról jut eszembe, én bizony most szépen mindent bespájzolok, aminek 3-5 év is megvan az eltarthatósága. Krémek, lemosók, alapozók. Olyan szinten támad az infláció, hogy meg 2 év múlva is feltett szándékom a jelenlegi árszinten ápolnom magam
Amit ma megvehetsz, ne halaszd holnapra!
Egyetértek, én is folytatom a tárazást.
Egyébként is betározós típus vagyok - szerintem a covid is rontott a helyzeten - de most pláne érzem, hogy nem is hülyeség…
Eddig az akciók vonzottak, de ha így haladunk, akkor is meg kell venni a termékeket, ha egyáltalán lehet kapni.
Ma bementem a Douglasba, hogy megillatoljam az Olympea Solar-t és, hogy meglepjem magam valami széppel. Hát semmi olyan sminkszépséget nem láttam, ami megdobogtatta volna a szívem (plusz a veszprémi Douglas kínálata finoman szólva is gyér).
Viszont megláttam a Revox polcot és már régóta tervben volt a kipróbálásuk, így hazahoztam néhány dolgot.
Egyébként a Solar sajnos nem jött be. Mármint isteni illata van, de nem igazán én vagyok. Nehéz megfogalmazni, de remélem értitek
Jó ötlet! Hogyan csinálod, ha látod, hogy pl. a kedvenc lemosód akciós valahol, több darabot rendelsz belőle? Vagy a spájzolás nem esetleges, hanem szisztematikus, pl. végigmész egy listán és mindent berendelsz?
Remek krémmániás szlogen!
Ki, mit és hogyan spájzol? Meséljetek, kíváncsi vagyok.
Engem frusztrál, ha egy nagy kedvenc, viszonylag gyorsan fogyó dolgomból csak az éppen megbontott darab van. Nem szeretek az utolsó pillanatban vásárolni, rendelni, inkább kivárok egy jó akciót. Másrészt a sok rendelés sok szállítási díjat jelent. Kivéve ha elérem az összeghatárt, de pont emiatt hajlamos lennék sok haszontalan dolgot a kosárba tenni.
Amiből mindig van tartalék: szérumok, hidratálók, fényvédő, lemosó.
Smink esetében a kedvenc szemöldök gélem, sminkfixálóim és színezett hidratálóim hegyekben állnak, de ezeket azért könnyű kipörgetni.
Kencékből én is szeretem, ha van tartalék és nem akkor kell kapkodnom amikor az utolsó cseppeket préselem ki a csomagolásukból, de amiből extrémebben be szoktam tárazni az a fogkrém.
Felhalmozni nem szoktam, nálam az a rendszer, hogy ha valamelyik állandó darabom kifogyóban van akkor veszek egy újat, hogy ne akkor kelljen kapkodnom amikor már kopog az alja.
Figyelem az akciókat igyekszem mindent olcsóbban beszerezni.
A mostani meredek áremelkedésre reflektálva nem csak a felhalmozásban látom a megoldást, ma vásárlás közben “ újraterveztem” , a VS Coconut passion testpermetet szerettem volna megvenni, amit általában max. 3700 Ft- ért szoktam elhozni , most felment az ára 5130ra de láttam már 9000- ért is…ennyit egy testpermetért nem adok, így elhoztam a hasonló illatú Rhianna Reb’ Fleur permetet 3200- ért.
Szerintem érdemes helyettesítő termékeket is nézegetni
Ezt nem bontotagom, megérkeztek a paletták.
Én idáig is spájzoltam a kedvencekből, ezután pedig muszáj lesz. Minden egyre drágább, néhány ruházati cég pl. már csődöt jelentett. A krémek/szérumok neccesek, az nem áll el bontatlan állapotban 5-6 évig, de 2-3 évig lazán.
Hát, excel táblám azért nincs erre, de mondjuk nem hülyeség, lehet, hogy bevezetem. Meg van az a pár termék, 6-8, amit mindig használok és figyelem az akciókat, akkor lecsapok és egyszerre többet rendelek.
De most, hogy ezt így leírtam, meg is fogadom, hogy augusztusban gyártok egy excelt, akkor lesz időm erre