💖 ùj unboxing kèpekkel

Okes Csajok, én parám csak, hogy túl sok vagyok. Jövök a beszerzésekkel.:slightly_smiling_face:

14 Likes

Én is megszerettem. A sötétkék PC Resist fényvédős hidratálóval is jó párosítás. Bár én ebből nem kenem fel azt a mennyiséget, amit kellene, azt vastagnak érezném. De a PC-ből igen, úgyhogy ez inkább kiegészítés nálam.

3 Likes

De jo Csajok ezeket olvasni, köszönöm, alig várom hogy felkenhessem. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Dehogy vagy sok! Írj és posztolj minél többet! Nagyon szeretek mindent olvasni, képeket sminkeket nézegetni !!!:gift_heart:

2 Likes

Mai csodacsomagom :heart: Holdviola, Kívánság, Hókusz Pókusz és Tündérmese. :slight_smile:
20220610_145552
20220610_145640
20220610_145710
20220610_145727
20220610_145751
20220610_145757

27 Likes

Eddig úgy voltam vele, hogy ez nekem nagyon extrém, főleg a zöld. De ezek a közelik :heart_eyes:
Készítesz majd esetleg swatchot vagy sminket? :blush:

1 Likes

Élőben még szebbek, egyszerűen lehetetlen úgy fotózni, hogy jó legyen. :smiley: Swatchot nem ígérek, mert nem szeretem swatcholni a sminkcuccaimat, de smink mindenképpen fog készülni velük. :slight_smile:
Instagramon vukszanovicskira tett ma fel róluk swatchfotókat, ő profi benne :slight_smile:

4 Likes

Juj de szépek :heart_eyes:

Vajon ki lehet szedni ebből a csufika tokból? Eszembe se jutott, hogy ilyenben érkezik :see_no_evil: Meg én már nem is szeretem a monokat, csak kallódnak mindenfelé, inkább mágneses palettában tartom őket.

1 Likes

Én előtte rákérdeztem Csengénél és azt mondta viszonlyag könnyű kiszedni őket, mert én is át akarom tenni őket Z palettába :slight_smile: Majd megírom ha sikeres volt a művelet :smiley:

3 Likes

Juj de jó hír! Mindenképpen számolj be róla, meg jöhetnek a sminkes képek is :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Jövök én is, megérkezett a Colourpop rendelésem és benéztem a Pupába is. :smiley:20220610_220838

20 Likes

Neked vámkezelték a CP-t?

Nem. Simán ideért, kb. 2 hét alatt. A csomagoláson feltüntették az költséget is, ami nem tartalmazta a vámot, ÁFA-t, semmit.
Szerintem hatalmas szerencsém volt.

2 Likes

Csak azért kérdeztem, mert nekem sem vámolták. :slightly_smiling_face:
A postán mondtam, hogy milyen csomagért jöttem, és hogy fizetős. De nem kellett semmit.

2 Likes

De jó! :hugs:
Én szemrebbenés nélkül mutattam az e-mailt, hogy küldeményem érkezett. Kérdezték, milyen névre, majd hozták és átadták. 1 perc volt.
Örültem, mint majom a farkának. :laughing:

2 Likes

Hát, én sem mondtam, hogy vigyék vissza, mert fizetni akarok… :rofl::rofl::rofl:

7 Likes

Kép
Pupa beszerzés.
Balrol : 30- as naptej, tusológél, napozás utáni testápoló.
Felül egy mini lemosó ajándékba kaptam.
Tavaly is megvettem ezt a szettet, akkor más volt a csomagolása. Akkor úgy 90% ra voltam elégedett de aztán átértékeltem a dolgot és idén újra őket választottam.
3 darabra 30 % kedvezmény jár így nem egészen 11 ezer Ft- ot fizettem.

16 Likes

Ezeket szereztem be az utóbbi időben:
20220611_105025

A Dermedic Cicatopy testápolót @Gloria révén fedeztem fel - látjátok, ezért szeretjük ezt és az Első benyomások topikot [is], én legalábbis jobban adok egy krémmániás és/vagy fórumtárs véleményére, mint egy influenszerére -, hiába nem illatos, nem fenszi, a habos, tápláló, mégis könnyű állaga miatt őt szereti a legjobban a száraz bőröm, ezért újravettem. A Hydrain testvére és a folyékony szappan a márka felfedezése miatt került a kosárba.
A Foamie egy “tenyérbe öntős” szárazsampon, van szőke és barna hajra való is, @kamcs -nál láttam. Kérdezhetnétek, hogy ugyan minek vettem meg, amikor ott a hintőpor; sajnos nekem az utóbbi nem vált be szárazsampon alternatívaként, legalábbis a jelenlegi (a Rossmann saját márkása) nem. De leginkább a kíváncsiság motivált a beszerzésében.
A MAC Love Me rúzs az As If I Care árnyalat, egy nagyon kellemes rózsaszín, ami bármelyik sminkhez illik. Ez a második darabom ebből a fajta rúzsból, az elsőt kíváncsiságból a zsibiről szereztem be és egyből beleszerettem az állagába; krémes, hidratáló, de nagyon szépen pigmentált, szóval beleszerettem. Azt hiszem, ez a finish és a púderesen matt a kedvenc formulám, ált. tervezek róluk egy összehasonlító postot, de nem tudom, érdekel-e valakit.
A csíkos kis izé egy Sisley Le Phyto mini rúzs, a 21-es árnyalat, a zsibiről vettem, szintén kíváncsiságból (aki kíváncsi, nem hamar megöregszik, hanem hamar felkopik az álla). A Sisley monnyon le, mert kartonból van a csomagolás, bezzeg az EL a mini Envyket is pedáns fém tokba öltözteti.

26 Likes

Egy eléggé hétfős hétfő margójára:
20220613_185605

A legizgalmasabb beszerzést, a papírtörlőt lefelejtettem a képről.

27 Likes

A hétfő a legjobb nap egy kis vigasz-beszerzésre. Hát még ha szükséged is volt az elfogyottak pótlására :wink:

5 Likes