Okes Csajok, én parám csak, hogy túl sok vagyok. Jövök a beszerzésekkel.
Én is megszerettem. A sötétkék PC Resist fényvédős hidratálóval is jó párosítás. Bár én ebből nem kenem fel azt a mennyiséget, amit kellene, azt vastagnak érezném. De a PC-ből igen, úgyhogy ez inkább kiegészítés nálam.
De jo Csajok ezeket olvasni, köszönöm, alig várom hogy felkenhessem.
Dehogy vagy sok! Írj és posztolj minél többet! Nagyon szeretek mindent olvasni, képeket sminkeket nézegetni !!!
Mai csodacsomagom Holdviola, Kívánság, Hókusz Pókusz és Tündérmese.
Eddig úgy voltam vele, hogy ez nekem nagyon extrém, főleg a zöld. De ezek a közelik
Készítesz majd esetleg swatchot vagy sminket?
Élőben még szebbek, egyszerűen lehetetlen úgy fotózni, hogy jó legyen. Swatchot nem ígérek, mert nem szeretem swatcholni a sminkcuccaimat, de smink mindenképpen fog készülni velük.
Instagramon vukszanovicskira tett ma fel róluk swatchfotókat, ő profi benne
Juj de szépek
Vajon ki lehet szedni ebből a csufika tokból? Eszembe se jutott, hogy ilyenben érkezik Meg én már nem is szeretem a monokat, csak kallódnak mindenfelé, inkább mágneses palettában tartom őket.
Én előtte rákérdeztem Csengénél és azt mondta viszonlyag könnyű kiszedni őket, mert én is át akarom tenni őket Z palettába Majd megírom ha sikeres volt a művelet
Juj de jó hír! Mindenképpen számolj be róla, meg jöhetnek a sminkes képek is
Jövök én is, megérkezett a Colourpop rendelésem és benéztem a Pupába is.
Neked vámkezelték a CP-t?
Nem. Simán ideért, kb. 2 hét alatt. A csomagoláson feltüntették az költséget is, ami nem tartalmazta a vámot, ÁFA-t, semmit.
Szerintem hatalmas szerencsém volt.
Csak azért kérdeztem, mert nekem sem vámolták.
A postán mondtam, hogy milyen csomagért jöttem, és hogy fizetős. De nem kellett semmit.
De jó!
Én szemrebbenés nélkül mutattam az e-mailt, hogy küldeményem érkezett. Kérdezték, milyen névre, majd hozták és átadták. 1 perc volt.
Örültem, mint majom a farkának.
Hát, én sem mondtam, hogy vigyék vissza, mert fizetni akarok…
Pupa beszerzés.
Balrol : 30- as naptej, tusológél, napozás utáni testápoló.
Felül egy mini lemosó ajándékba kaptam.
Tavaly is megvettem ezt a szettet, akkor más volt a csomagolása. Akkor úgy 90% ra voltam elégedett de aztán átértékeltem a dolgot és idén újra őket választottam.
3 darabra 30 % kedvezmény jár így nem egészen 11 ezer Ft- ot fizettem.
Ezeket szereztem be az utóbbi időben:
A Dermedic Cicatopy testápolót @Gloria révén fedeztem fel - látjátok, ezért szeretjük ezt és az Első benyomások topikot [is], én legalábbis jobban adok egy krémmániás és/vagy fórumtárs véleményére, mint egy influenszerére -, hiába nem illatos, nem fenszi, a habos, tápláló, mégis könnyű állaga miatt őt szereti a legjobban a száraz bőröm, ezért újravettem. A Hydrain testvére és a folyékony szappan a márka felfedezése miatt került a kosárba.
A Foamie egy “tenyérbe öntős” szárazsampon, van szőke és barna hajra való is, @kamcs -nál láttam. Kérdezhetnétek, hogy ugyan minek vettem meg, amikor ott a hintőpor; sajnos nekem az utóbbi nem vált be szárazsampon alternatívaként, legalábbis a jelenlegi (a Rossmann saját márkása) nem. De leginkább a kíváncsiság motivált a beszerzésében.
A MAC Love Me rúzs az As If I Care árnyalat, egy nagyon kellemes rózsaszín, ami bármelyik sminkhez illik. Ez a második darabom ebből a fajta rúzsból, az elsőt kíváncsiságból a zsibiről szereztem be és egyből beleszerettem az állagába; krémes, hidratáló, de nagyon szépen pigmentált, szóval beleszerettem. Azt hiszem, ez a finish és a púderesen matt a kedvenc formulám, ált. tervezek róluk egy összehasonlító postot, de nem tudom, érdekel-e valakit.
A csíkos kis izé egy Sisley Le Phyto mini rúzs, a 21-es árnyalat, a zsibiről vettem, szintén kíváncsiságból (aki kíváncsi, nem hamar megöregszik, hanem hamar felkopik az álla). A Sisley monnyon le, mert kartonból van a csomagolás, bezzeg az EL a mini Envyket is pedáns fém tokba öltözteti.
Egy eléggé hétfős hétfő margójára:
A legizgalmasabb beszerzést, a papírtörlőt lefelejtettem a képről.
A hétfő a legjobb nap egy kis vigasz-beszerzésre. Hát még ha szükséged is volt az elfogyottak pótlására