Hát megértelek, nagyon szép a kék Örülök, hogy újra a tiéd lehet! A zöldnek én se tudtam ellenállni amikor féláron volt Marianyónál.
DM, Iherb, KAP zsákmány
Iherbről megéri vásárolni most is?
OK, rendelem.
A tiédet is beszerzem.
Igen, abszolút. Ingyenes volt a szállítás, és most is ingyenes, bizonyos összeg felett, bizonyos szállítmányozóval. Plusz minden egyéb járulékos költség is benne volt az árban. Jó akciók szoktak lenni. Iherb rendelés Facebook csoportba érdemes becsatlakozni.
Köszi a tippet!
Nem is gondoltam volna, hogy a költségek is benne lehetnek az árban (összegtől függően gondolom). Illetve, hogy ennyi termék elég a szállítás csökkentéséhez.
Sprinterrel 40 usd felett most ingyenes.
Mit szoktál iherbről rendelni? Mi az ami érdekes lehet?
Rengeteg vitamint rendeltem már onnan, Real Techniques ecsetet, ELF cuccokat, PF bronzereket, és rengeteg koreai arcápolási terméket.
Ma érkeztek. Az alapozó újravétel.
Notino és Pingvin patika.
Az ecsetfrissítés már időszerű volt, az Unifiant krémet pedig nagyon szeretném kipróbálni. A többi újravétel.
Helloskin-ről érkezett az AG fényvédő, már nagyon érdekelt, hogy milyen, annyian áradoznak róla. Annyi félelmem van, hogy én vastagon kenem a fényvedőt, nem tudom úgy, hogy fog szuperálni. Állítólag zsíros fényvedőkkel kombinálva is lehet használni. Avene nekem túl zsíros, megpróbálom azzal kombinálni.
Amúgy ígérem, igyekszem a héten többet nem posztolni.
Miért? Jó nézegetni a beszerzéseket.
Nem vagyok too much?
Annak érzem magam.
Nehogy ne posztolj, ha van mit!
Engem mindig érdekel a fekete-öves smink-és krémmániások új beszerzése/ajánlása/véleménye, stb.
Okés, akkor majd jövök
Nekem nagyon bejött az AG. Számomra méltó utódja a Balmshelternek. Plusz fényvédelem kapcsán: én Evyt rakok alá (amit nálad is láttam) és elég sokat is ráadásul. Simán kompatibilisek.
Dehogy! Erre való ez a fórum és ez a topik.
Majdnem olyan jó ezeket nézegetni, mintha én vettem volna őket.
Tök jó termékeket lehet ilyenkor felfedezni.
Majd én is rakok ki ezt-azt, csak tegnap morci voltam a szabadtéri zuhany miatt és inkább duzzogva Bridgertont néztem.
Dehogy! Én is szeretem látni a beszerzős posztokat mert sokszor ad ötletet, hogy mit kellene kipróbálni.