💖 ùj unboxing kèpekkel

Hát megértelek, nagyon szép a kék :smiling_face_with_three_hearts: Örülök, hogy újra a tiéd lehet! A zöldnek én se tudtam ellenállni amikor féláron volt Marianyónál.

2 Likes

DM, Iherb, KAP zsákmány :heart_eyes:
20220609_201334
20220609_115553
20220609_201229

17 Likes

Iherbről megéri vásárolni most is? :hushed:

1 Likes

OK, rendelem.

1 Likes

A tiédet is beszerzem.

2 Likes

Igen, abszolút. Ingyenes volt a szállítás, és most is ingyenes, bizonyos összeg felett, bizonyos szállítmányozóval. Plusz minden egyéb járulékos költség is benne volt az árban. Jó akciók szoktak lenni. Iherb rendelés Facebook csoportba érdemes becsatlakozni.

5 Likes

Köszi a tippet!
Nem is gondoltam volna, hogy a költségek is benne lehetnek az árban (összegtől függően gondolom). Illetve, hogy ennyi termék elég a szállítás csökkentéséhez.

1 Likes

Sprinterrel 40 usd felett most ingyenes.

1 Likes

Mit szoktál iherbről rendelni? Mi az ami érdekes lehet? :hugs:

1 Likes

Rengeteg vitamint rendeltem már onnan, Real Techniques ecsetet, ELF cuccokat, PF bronzereket, és rengeteg koreai arcápolási terméket. :slight_smile:

5 Likes

Ma érkeztek. Az alapozó újravétel.
20220610_091555

18 Likes

Notino és Pingvin patika.
Az ecsetfrissítés már időszerű volt, az Unifiant krémet pedig nagyon szeretném kipróbálni. A többi újravétel.

20220610_105947
20220610_110044

23 Likes

Helloskin-ről érkezett az AG fényvédő, már nagyon érdekelt, hogy milyen, annyian áradoznak róla. Annyi félelmem van, hogy én vastagon kenem a fényvedőt, nem tudom úgy, hogy fog szuperálni. Állítólag zsíros fényvedőkkel kombinálva is lehet használni. Avene nekem túl zsíros, megpróbálom azzal kombinálni.
Amúgy ígérem, igyekszem a héten többet nem posztolni. :slightly_smiling_face:
20220610_112226

24 Likes

Miért? Jó nézegetni a beszerzéseket.:slight_smile:

2 Likes

Nem vagyok too much?
:rofl:
Annak érzem magam.

Nehogy ne posztolj, ha van mit! :slightly_smiling_face:
Engem mindig érdekel a fekete-öves smink-és krémmániások új beszerzése/ajánlása/véleménye, stb. :relaxed:

7 Likes

Okés, akkor majd jövök :smiley:

3 Likes

Nekem nagyon bejött az AG. Számomra méltó utódja a Balmshelternek. Plusz fényvédelem kapcsán: én Evyt rakok alá (amit nálad is láttam) és elég sokat is ráadásul. Simán kompatibilisek. :slight_smile:

4 Likes

Dehogy! Erre való ez a fórum és ez a topik.
Majdnem olyan jó ezeket nézegetni, mintha én vettem volna őket.:rofl:
Tök jó termékeket lehet ilyenkor felfedezni.
Majd én is rakok ki ezt-azt, csak tegnap morci voltam a szabadtéri zuhany miatt és inkább duzzogva Bridgertont néztem.

13 Likes

Dehogy! Én is szeretem látni a beszerzős posztokat mert sokszor ad ötletet, hogy mit kellene kipróbálni.

4 Likes