💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, bevetettem bronzosításra, amióta megvan, ezzel bronzosítok. Tervezek vele majd pirosítani is, de azt még nem próbáltam.

Abban reménykedtem, hogy a feszesen préselt Guerlain bronzosító-pirosító palettámból is könnyedén ki tudom vele majd szedni az anyagot, de sajnos az nehézkesen megy ezzel is. Ehhez a művelethez még továbbra is keresnem kell a megfelelő ecsetet.

1 Likes

Bp-en kapható már vhol ez a kollekció? Pinkpandán látom fenn van.

Megosztom itt is, Lookfantastic rendelés. A FAB fényvédő volt a fő cél. Néztem az allskin.hu oldalán is, de ott 4000 Ft-tal drágább, így inkább vártam rá többet és külföldről rendeltem. :blush:

DSC_0526

12 Likes

Km zsibiről, ma vettem fel a postán. A fókusz máshova került, mint szerettem volna, de a lényeg látszik. Isteni finom, bódító jázmin illata van az olajnak :heart_eyes: :yum:
20200602_174639

12 Likes

A Sigma ecsetem egyébként enyhén lötyögő fejjel érkezett, csak elkeseredettségemben nem dicsekedtem el vele, meg kedvem se volt 1000 ft-ért visszaküldeni. Ha tekerek rajta egyet jó erősen, akkor a helyén marad, ha zavaró mértékű lesz a probléma, akkor meg majd nyomunk bele ragasztót. De azért kicsit megvan a véleményem most a Sigmáról.

2 Likes

Oh, sajnálom, nekem tökéletes. :frowning: Lehet kifogtál egy selejtes darabot. Amúgy ragasztóval simán orvosolható a történet.

1 Likes

Igen, de egyelőre még az se szükséges.

Notino-s, jól emlékszem?

Igen.

Tegnap érkezett Zoeva-s rendelés:

136

137

15 Likes

KIKO-s rendelés.Életben még gyönyörűbbek és az a kék inkább türkizes zöld. :heart_eyes:

219 Flamingo Pink, 212 Smerald Green, 208 Light Gold,

138

20 Likes

Kiskarácsony volt nálad.:slight_smile: Olyan szépek ezek a rosegold ecsetek, mindig megcsodálom a sajátjaimat is, pedig régóta megvannak.

2 Likes

És @Isabelle csomagja még meg se érkezett! :crazy_face: Azt viszont muszáj lesz itthon bevallani. :roll_eyes:

2 Likes

Jajj, az adóhatóságnak sem muszáj mindent bevallani, nemhogy a családnak.:slight_smile:

4 Likes

Én az adóhatóságnak mindent bevallok. A családnak nem. :smiley:

8 Likes

Csodás dolgokat vettél. Nagyon szépek az ecsetek, és a Flamingo Pink szemfesték gyönyörű! Ha kipróbálod majd mutatnál színmintát róla?

2 Likes

Én is elhallgatok pár rendelést de képzeljétek volt mikor a férjem kiszúrt egy palettát, hogy ez eddig nem volt :see_no_evil:

13 Likes

:joy::joy::joy::joy::joy:

Én nem tudom nagyon elhallgatni :D. Mindig együtt megyünk a csomagokért :D. Bár múltkor megjegyeztem valamit hogy mit vett, erre elkezdte hogy nemcsak én szeretem jutalmazni magam :sweat_smile::joy:.

7 Likes

Ismerős.Az enyém is mindig kiszúrja. :roll_eyes:

3 Likes