💖 ùj unboxing kèpekkel

Szépséges. Elsőre ránéztem, és azt hittem, Guerlain. :upside_down_face:

Egyébként árnyalatában szerintem hasonlít Bobbi Brown Antigua árnyalatához, kicsit bronzosító, kicsit pirosító, vagy inkább mindkettő. :slight_smile:
A KAP Adobe árnyalata még ilyen.

1 Likes

Király! Minden jó, ha vége jó! :star_struck:
Nagyon szépek a pirosítók!

1 Likes

IMG_20220608_202259
Májusban volt a születésnapom, ma megvettem a kiszemelt áldozatokat a Douglasban. A parfüm előtt megvettem már a hajolajat, az illatát kerek 5 percig érezni, most hazajött a parfüm. Az ajakolajat vadászni kellett, érdekel mi ez a nagy hype. A Sol Janeiro 62-es permetet is vadásztam már hónapok óta, az vakvásárlás volt, nem tudtam sehol kipróbálni.

IMG_20220608_203048
Ezeket 2 hete rendeltem még otthonról, a Marionnaud shopja nagyon kedvező áron dobálta őket, ma vettem át őket. Meglátom mit tudnak Jeffree termékei, nagyon sokáig ellenálltam.
A képek nagyon bénák lettek, sajnálom.

24 Likes

Kisbeszerzés. Megint feljöttek a szemkörnyékápoló maszkok, jobb a kínálat most. Reggel jó a puffadt, fáradt szemre. A Cari feliratú flakon pattanások fertőtlenítésére szolgál majd. Igazából csak alkohol és szalicilsav. Az alvómaszk ajándék ezekhez- jól jön, mert nyáron már korán felébreszt a világos és bosszant, hogy nem tudok tőle aludni.
20220608_134522

18 Likes

Boldog szülinapot kívánok!
Remélem, tetszeni fognak a paletták.

Gyönyörű darab! Szerintem egy hétig csak nézegetném.
Szerencse, hogy végül jó befejezéssel zárult ez a “kaland”, kíváncsi lennék, mi történt a Feelunique-nál.

Lehetett Alient kapni? :hushed:

Köszi! Én azt hittem az Alien már nem kapható, de volt készleten nekik valahonnan újra. Már csak azt kell megemésztenem, hogy miért rózsaszín. A Blood Sugar itt népszerű volt, gondoltam legyen ő a másik. Lehet, hogy kint kivezeti a Marionnaud ezt a márkát és többet nem forgalmazza. Még egy korrektort rendeltem, azért még megyek a héten, a színét nem biztos, hogy eltaláltam.

2 Likes

Szerintem kipakolták az online felületekre az egész JS-raktárkészletet. 15 Euro volt minkét paletta, a Douglas még teljes áron adja a Blood Sugart. Szerintem kivezetik ezt a márkát, a Marionnaudnál (kint) lehet nem lesz többet. A Blue Blood még kapható, 15 Euro. A többi palettánál azt írja az oldal, hogy nincs készleten jelenleg. Ha valaki szeretne belőle, veszek neki, most nagyon olcsó.

5 Likes

Elvileg nem kapható, de a Subculture is felbukkant egy rövid időre a Beauty Bayen. Lehet, hogy mindegyikből van még készlet, csak a márka utasításai alapján kiveszik a kínálatból.

1 Likes

15 Euro? Én kérek szépen. :blush:

1 Likes

Újra vevős volt minden :blush:
Kép

24 Likes

Èn is nagyon megköszönném, ha vennél egy bluebloodot! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

A testápolót és a hajtonikot megnézem magamnak.:slight_smile:

1 Likes

Ó, végül hiányzik? :blush:

1 Likes

Már elég régen volt tőlem unboxing, most is igazából három vásárlás eredményét hoztam.
Az Essence dínós kollekciójából @Amadea segítségével jutottam hozzá a vágyott darabokhoz, amit ezúton is köszönök neki!
IMG_20220609_155242

A Colourpop lila szempillaspirál végre volt készleten (kb. egy éve figyeltem, mert az egyetlen lila szempillaspirál, ami látszik is a szememen), amikor az ingyenes szállításos akció volt, ezért gyorsan lecsaptam rá. Érkezett más is, de az ajándék lesz, ezért nem osztom most meg.
A Babaria fényvédő sprayt és a dínós kollekció szemre való ecsetszettjét (ez utóbbit a Müller nem árulta) a Notinoról vettem.
A sprayt még nem próbáltam, de nekem sok az spf 50 testre, viszont valami ilyen típusú terméket szerettem volna. Jövő héten tesztelem.
Az ecsetszett nagyon kis puha, de meglepő volt, hogy mindegyiknek milyen kicsi a feje. Ennek, mivel baromi sok ecsetem van, én örülök, mert végre jó kis precíz munkákhoz való eszközök, de kezdő ecsetszettnek nem ajánlanám. A tartó nagyon cuki és jó minőségnek is tűnik.

IMG_20220609_155220

23 Likes

Bizony, hiányzik! :sweat_smile: sőt lehet a zöldeset is megveszem. :blush: (info: a megjelenés utàn megvett blue bloodot tovàbb adtam @Alsace- nak. :smiling_face_with_three_hearts:)

1 Likes

De jópofa! Az a rúzs milyen színű? Képen elég furi narancssárga.

Narancssárga, de használatban megváltozik, rajtam nagyon szép, rózsaszínes. Mint régen a Mystic rúzs. :grinning:

1 Likes

Jaaaaa, az is színváltós, ravasz :wink: