Gyönyörűséges, szuper színek vannak benne (az a neonzöld nagyon vonzza a szememet). Imádom a BPerfect paletták minőségét.
Örülök, hogy hasznos volt az infó!
Nagyon szép és praktikus dolgokat vettél, remélem, beválnak! Számolj majd be!
1000 Ft-ért vesztegelték a kiárusítós polcon a Rossmannban. Úgy emlékszem, sokan szeretitek, úgyhogy hazajött velem. Képet nem tudok csinálni értelmeset, mindenhonnan tükröződik.
És befutott a Vieve rendelésem is.
Nagyon dicsérik a márka arcra való termékeit, így ezeket rendeltem először. A bal oldali új limitált paletta, ami telitalálat számomra: 1 bronzert, 1 highlightert és 2 pirosítót tartalmaz. Így a pirosító szenvedélyem kielégítése mellett kis méretben és elfogadható áron tudom kipróbálni a márka highlighterét és bronzerét.
A jobb oldali termék pedig a Piazza pirosító, ami feltéve a napsütötte arcpírt eredményez (a márka szerint).
Hú ez a paletta… nagyon szép.
Jaj, de gyönyörűek! Nehéz volt megállni, hogy becsatlakozzak a rendelésbe, szép dolgaik vannak.
Rossmann. A c-vitaminos szérumot akartam csak megvenni, de a fátyolmaszk összetevői is jók.
De szépséges az a paletta
Én szemhéjfestékként is kipróbálnám…
Ket spirál tesztelésén túl…
Egyik sem vált be.
Néztem a Chanelt a Müllerben, pokoli drága. Most a Bareminerals hasonló cuccát használom, ami vizes is, színezett is
Sajnos a 050 túl sötét nekem, a legvilágosabb vagyok majd’ mindenből. De köszönöm. Majd számolj be!
Egy kis Skinsmart, ezer éve nem rendeltem tőlük.
Nyaralásra vettem a fényvédőt, de annyira régen repültem, főleg feladott csomaggal, hogy elbizonytalanodtam… Ez mehet a feladós bőröndbe, ugye?
Feladott csomagba mehet ml korlát nélkül folyékony cucc.
Ezen most nevetni fogsz, de nekem ma ugyanezek a termékek jöttek Skinsmartról. Csupán annyi különbséggel, hogy én sajnos gyakran rendelek tőlük.
A habból a másodikat fogyasztom, a tonerből sokadikat.
Köszönöm, az aeroszol miatt nem voltam biztos.
De jó!!!
Én még egyik terméket sem próbáltam, nagyon kíváncsi vagyok rájuk.
Amúgy vicces sztori, hogy a férjemet kértem meg, legyen kedves kinyitni a dobozt, átvitte egy másik helyiségbe, hozza vissza kibontva én meg majdnem frászt kaptam, mert egy zöld flakon volt benne. Csalódottan megjegyeztem, hogy nem is ezt rendeltem, erre látom, hogy egy autóápoló szert rakott bele a párom viccből az Evy helyére.
Melyik Bareminerals termék?
Talán emlékeztek, hogy úgy három hete rossz terméket kaptam a Feelunique-től. A probléma azóta megnyugtatóan rendeződött, ma megérkezett az eredetileg rendelt termék. Nem volt semmi gond, minden további nélkül küldték sűrű bocsánatkérés közepette. A pirosító minden részletében gyönyörű, nem sikerült olyan fotót készítenem, ami az eredeti színét adja vissza, a valóságban kicsit rózsásabb az árnyalat. Egyébként be kell vallanom, hogy a kezdeti csalódást leszámítva igen jól jártam, mert a korábban küldött Bellini árnyalat is jól használható, szeretetre méltó darab
Igazán szép darab!
Bronzernek fogod használni vagy arcon inkább pirosas?
Élőben rózsafás árnyalata van, most úgy gondolom, hogy inkább pír lesz belőle, de majd meglátjuk. Már belenyúltam ecsettel, de ismered az érzést, egyelőre még csak forgatom, nézegetem Biztosan írok majd róla véleményt is.
Ezt használom:
Nekem nagyon bevált, épp csak egységesít, de nekem ennyi bőven elég.