💖 ùj unboxing kèpekkel

Beszaladtam ma a Rossmannba pár dolgot venni. Elfogyott a Dove önbarnítós testápolóm, amit nagyon szeretek, ezt mindig újraveszem (tavasszal/nyáron. A Mixa micellás víz is állandó szereplő nálam. A Garnier fényvédőt Zsófi videójában láttam először és azóta máshol is olvastam nagyon jó véleményeket róla, így lecsaptam rá. Legrosszabb esetben elhasználom testre, ha arcra nem válik be.
A többire nincs magyarázatom. Az alaplakk le volt árazva (mindig ezt veszem újra), a fedőlakkal gondoltam teszek egy próbát. Aztán valahogy a többi körömlakk is beugrott a kosárba, pedig egyikre sincs igazán szükségem a meglévő rengeteg körömlakkom mellé. :smiley:

20220528_162550
20220528_162320

20 Likes

Apróságok. Az Essence lakkok cuki színekben kaphatók, biztosan veszek még. A ceruza a Catrice szemöldökceruzája, újravétel. Az Oriflame-es arctisztító olaj első próba, itt KM-en jó vélemények vannak róla. A naptej spray családi használatra lesz. Gondoltam, a gyerekeket könnyebb lefújni, de a fúvókája nem valami szuper, összevissza jön belőle, viszont ez pont tetszik a gyerekeknek, szóval végülis bevált :grinning:
20220526_182933
20220526_182818
20220526_182802

21 Likes

Fényvédelem felső fokon :slight_smile:
A lentieket a dm Balaton futáson kaptam:
IMG_20220530_082802
A 30 faktorosat kipróbáltam arcra, és habár a KM-es vélemények kifejezetten rosszak, nekem első benyomás alapján tetszik. Könnyed fényvédő, nem ragad, beszívódik, sminkelni is tudtam rá. A fújósnak is örülök, egyelőre csak a Balatonparton napozva próbáltuk, de remélem be fog válni. Arcra nem tudom, milyen lehet, és nincs is összehasonlítási alapom, de azért lehet, kipróbálom majd.
Aztán megérkezett a rendelésem, @Gloria ajánlása alapján:
IMG_20220526_135110
Nos ezek után ezt csak átvettem, és bekerült a tartalékosba.
Annyi jót ajánlottatok, hogy nehéz volt a döntés, de hosszú még az élet, majd sorra kerül más is. És most egy darabig nem lesz szükségem új fényvédőre.

22 Likes

20220530_102108
Megerkezett :slightly_smiling_face: Kis lila minőségi csoda.

17 Likes

Nekem is megvan a dm-es 30faktoros. Akkor bukkantam rá mikor oktokrilén-mentes fényvédőt kerestem én is, és spf30-ért szerintem tök jó áron van. Szabadtéri sportoláshoz használtam eddig, arra bevált.

1 Likes

A férjem használja az spf50-es sprayt és szereti, mert nem kell nagyon elkenegetni, és viszonylag dörzsálló. Tenisz közben folyamatosan törölgeti a homlokát, és ezzel együtt még nem égett le.

2 Likes

Megérkezett a Turbucz Timi ecsetszettem. Alig várom, hogy kipróbáljam őket, ha reggelig megszáradnak. :slightly_smiling_face:

20220530_190208

19 Likes

Ú, én nagyon szeretem az eggo-t, már több, mint 1 éve megvan, minden nap használom, és imádom :smiley: Ja, és még nem kellett töltenem, mióta megvan :smiley:

1 Likes

Tegnap este kipróbáltam. Idáig szerelem nekem is. Mindenféle durva karistolás nélkül puha, sima lett a pofim 3 perc alatt. :slightly_smiling_face: Es mintha a pórusaim is tisztábbak lennének.

Sziasztok,
ezer éve nem voltam, bár nem is voltak nagy újdonságok a gyűjteményemben.

Egy új delikvens azonnal kedvenccé vált, Natasha Denona Rose Cheek duója, ami krémes pirosító és highlighter egy miniben. Hozzám hasonló hókáknak ajánlom. Arcon nagyon visszafogott, a szememen is használom, rajtam nagyon tartós. Ez az első krémes termékem arcra.

natasha-denona_rose_001_palette

25 Likes

Rosie Huntington-Whiteley neve által fémjelzett szépség érkezett hozzám. Gondoltam jó alternatíva lesz a Chanel Waterfresh Tint alapozónak. 050 árnyalatban rendeltem, kicsit sötét lett, match szerint a 040 lett volna jó de az nem volt készleten. SPACENK-ról lehet beszerezni.284585706_719196295952171_1677857371497485296_n
rosie2
ROSIE

16 Likes

Talán az utolsó eresztése az Estée Lauder Envy szemfestékeknek (azóta megjelentek az újak és nekem azok túl csillámosak az érzékeny szememnek). Nagyon szeretem a képen a jobb alsó semleges matt színt “nomakeup” arcfestéshez. Szemhéjalap nélkül is órákig tart.
utolsó EL szemfesték Fiery Saffron

26 Likes

Uh, ez tényleg olyan, mint a Chanel.
Neked a Chanel bevált? Gondolkodom rajta erősen.

1 Likes

Chanel felkenéskor fantasztikusan szép, gyönyörű bőrképet csinál, de 1 óra múlva kb.semmi. Ahhoz túl drága.
Ez a Rose talán picit mattabb, de fedésre és állagra ugyanaz.
Ha a 050 jó neked, 5ml v. 10ml kiadó…

1 Likes

Izarnak köszönhetem :blush:, hogy kedvezményesen bevásároltam a Douglas night shoppingján. Olyan jól összefoglalta, kinél mikor milyen akció várható – így már csak türelmet kellett gyakorolnom. Végre enyhült a fájdalmam a múltkori teljes árú Armani alapozóm miatt, amit pont a vásárlást követő nap reggelétől akcióztak 20%-kal…

A Dior visszazárható rúzsecsettel régóta szemeztem, de mivel sok felhasználó panaszkodott, hogy egy idő után magától - használat közben is összecsukódik, nem vetettem rá magamat azonnal – idáig. A mostaninál állandó fejtörést okoz a használt ecset tárolása, anélkül, hogy összekenje a többi holmit a sminkes nesszeszeremben, így “igényes” módon egy leselejtezett szemceruza kupakja került rá :blush:

A másik kincs egy Shiseido tusecset – abban bízom, hogy a hosszabb szálakkal egy idősebb (aka ráncosabb :blush: ) szemhéjon könnyebben boldogulok majd. Meglátjuk.

Az Armani My Way illatminta és a GA alapozóminta ajándék volt.

IMG_7462

20 Likes

Büszke voltam magamra, hogy mostanában nem vettem nagyon semmit. Plusz a költözés előtt sikerült felrakni eladásra néhány dolgot a piactérre.

Erre én, szintén a piactért böngészve: Valaki feltette a Tiny Marvelst? Megvan valakinek a Velvet Cinnabar?
Ennyit a készlet csökkentésről… :upside_down_face:

IMG_20220602_140355

IMG_20220602_222408

21 Likes

De szokatlan a paletta külseje! :+1: :star_struck:
Melyik színt szereted be Lisától? (Én most csaptam le az Atomic Cherry-re a
Luxuriously Lucent Lip Colour sorozatból :lips: :lipstick:)
Ja, látom ez a mattok közül lesz valamelyik :slight_smile:

3 Likes

A Velvet Cinnabart. Anno csak egy darab rúzst nem akartam rendelni, aztán elfogyott a készlet, így esélyem se volt beszerezni. Így nem volt kérdés, hogy megveszem, mikor szembejött velem a piactéren. :smiley:
Igen, elég szokatlan a paletta külseje, de a belseje is szerintem (legalábbis ilyen színösszeállítású palettám még sosem volt). Elég nehezen beszerezhető, így el nem tudom mondani, mennyire megörültem, mikor @Anheszenamon feltette eladásra.

3 Likes

Ja, persze említetted is, hogy azt a színt kerested :sweat_smile:

Végül a Marionnaud akciójában vásároltam:
IMG_20220602_194034_051
Élőben sokkal csodásabbak a színek. Még nem másztam bele, mert épp költözésben vagyunk, de már alig várom, nagyon kíváncsi vagyok rá!
IMG_20220601_105132

20 Likes