💖 ùj unboxing kèpekkel

Nekem volt egy satírozó ecsetem, de szerettem volna hogy rövidebb legyen, úgyhogy nekiestem a kisollóval. Szép formára vágtam, de sajnos a szálak az akcióm után szúrtak, így ki kellett dobnom. Több is veszett mohácsnál, de azért elvette a kedvem a többi fazonra igazítástól… :sweat_smile:

1 Likes

Én is nyírtam ecsetet, de szúrós lett, mivel az elvékonyított sörtéket nyisszantottam le. Szerencsére gagyi ecset volt.

Akkor nekem màzlim van, mert ez az ecset ugyanolyan puha maradt

1 Likes

Beugrottam az ingyenes Notino-s szállításnak: a fogkrémre nagyon kivi vagyok. Az illata nagyon erős. A rúzs-forma az Essence Everlasting Blooms sorozatból, az a ph-színváltós.
20220525_152613
Meg egy kis Sipo patika itteni ajánlásra: a kedvenc golyós dezodor (aminek lehet, h a Dermedicnél konkurense akad a jövőben olcsóbban)
20220525_152713

22 Likes

Majd megírod, hogy melyik deo az? Én is vettem most egy pakkot, nekem szerintem jövő év elejéig elég lesz, de nem normális, hogy van ahol darabja 4500-5200 Ft a Vichynek.

Ezt néztem ki: Dermedic Antipersp 48h izzadásg. norm/száraz érzékeny bőrre
Még nem ismerem, de a vélemények jók és hasonlónak tünik, mint a Vichy deo.
Ez a fajta (Vichy) nekem is elég egy darabig, szerencsére lassan fogy heti 5-6×-os használattal is. De nem bánom, ha van olcsóbb helyettese, ami 10 ml-rel több :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm szépen, biztosan kipróbálom, én is csak munkábajárós reggeleken kenek 1x, az ajándékdobozokban lévő Nivea, Fa, Dove deókat hétvégente aprítom.
Itthon estére már semmit, nem kell, nem izzadok, olyan mintha elnyújtott hatása lenne a Vichynek , érdekes.
Nagyon jó áron van a Dermedic és a 60 ml kiszerelés az szuper :slight_smile:

1 Likes

Szívesen.
Sajnos már megérkezett a Vichy mire észrevettem a Dermedicet :sweat_smile:

1 Likes

Én pont ma áldoztam be egy régi szemöldökkefét a kísérletezés kedvéért (azt a kétoldalú fajtát, ami félig műanyag fogú fésű, félig merev műanyagszálas kefe). Igazából nem annyira régi, de szörnyű minőség, folyamatosan törtek le a fésű fogai. A kefe része nem volt rossz, de kissé túl hosszúak voltak a szálak, és az én ízlésemnek túlságosan lesimította a szálakat, amolyan laminált hatásúra. Hát levágtam a végeket. Most azt csinálja amit akarok, inkább átfésül és felborzol, viszont szúrós, nem kellemes használni. És ezen már javítani se igen tudok, mert ha még tovább vágom, még jobban szúrni fog a merevsége miatt.

Ja, meg most jut eszembe: egyszer egy ferde tusecsetet “elvékonyítottam” - egy kis késsel levágtam a “lapjával” fekvő külső szálsorokat (nem tudom elmagyarázni :smiley: ) de csak épphogy pár mikrométert. Na az működött, szép éles vonalat tudtam vele húzni, de hamarosan tönkrement az az ecset a mosásokkal. Mondjuk az is elég öreg ecset volt, szóval amúgy is tönkrement volna valószínűleg, de ez feltehetőleg felgyorsította.

2 Likes

Most lehet, hogy hülye ötlet, igazából azt sem tudom, hogy honnan jött: ha a szemöldök kefe végét öngyújtó, vagy gyufa lángjával kicsit megkapatnád?
Nem tudom, hogy működne-e, de talán egy próbát megér.

1 Likes

Megnyugtató, hogy nem csak èn kìsèrletezek :grinning_face_with_smiling_eyes:

Elnèzèst a posztèrt, nem nyomni akarom, de gondoltam megkèrdezem itt is, hogy èrdekel-e valakit, mielőtt felteszem a piactèrre:
Hipdot Zion paletta, 5000 ft-èrt, keveset hasznàlt

20220526_133834

1 Likes

Mivel full műanyag sörte az egész, ráadásul kis, sűrű csomókban, összeolvadna. Mint egy fogkefe a tűzben. (Olcsó vacak :grinning_face_with_smiling_eyes: a klasszik szemöldökkefe/fésű kombó ami az ecset ugyanazon végén van)
Szerk: vettem újat amúgy, volt vagy 2.50€ - ez helyből jobb, mint az az 0.80 centes amit megvágtam.

1 Likes

Jut eszembe ha már az unboxing topicban járok, itt vannak a heti szerzeményeim: 20220526_225300
Az Ahava essence az nekem rongyrázó luxus kategória - méregdrága, de már vagy fél éve nézegetem, gyűjtöttem rá, és ha már egyszer névnapom volt, megvettem. Rám akartak sózni egy külön Ahava pontgyűjtőt, alig tudtam lerázni a gyógyszerész csávót… :sweat_smile:

19 Likes

Ó, kell néha egy-egy rongyrázós cucc is :wink: Remélem bejön, ha már drága volt (vagy inkább ne váljon be? :thinking::upside_down_face:)
A Sebium Globalt helyileg kened vagy egész arcodra szoktad?

1 Likes

Az állam jobb oldalán van egy folt ami egyrészt nagyon száraz és durva tapintásra, másrészt folyamatosan kipattog, arra a részre vettem. Nem tudom segíteni fog-e (a máshol tökéletes bha-m itt nem elég) de nagyon nem akarok aha-t venni most, jön a nyár… és tuti nem túlhámlasztás, mert amikor nem hámlasztottam akkor is ott volt.
Talán még kipróbálom az orrtövekben meg az államon is, ahol hajlamos vagyok a “fehér mitesszerekre”

Az ahava meg lehet akármennyire jó, nem fogom újravenni… max ha tényleg faceliftet kapok tőle :grin: legdrágább cuccom valaha. Pedig van givanchy körömlakkom is. (1 db)

1 Likes

Ez a hét nekem szüret. Marianyó 30%-os akciójából: SNP toner (szérum), a lilás sötétkék, parafadugós üvegben meg illatos lávakövek laknak. A kézkrém ajándék az illatosítóhóz.
marianyó beszerzés

24 Likes

Az illatos làvakövekre nagyon kìvàncsi vagyok, majd megìrod, hogy milyen? Remèlhetőleg sokàig megőrzik az illatukat.

3 Likes

Hú, ez jól hangzik! Erre én is kíváncsi lennék!

1 Likes

Fekete lyukacsos kövek vannak benne. Most még nagyon erős az illata bezárva is. Azt írják lefekvés előtt fél órával nyitva kell hagyni, hogy betöltse a szobát az illat.
lávakő

23 Likes