💖 ùj unboxing kèpekkel

20220516_210935

A parfüm és a spirál nagy kedvenc, az, hogy az arcpaletta velem jött pedig megint a fórum műve. :grin:

20 Likes

Nem fogod megbánni!

2 Likes

A Catrice palettát hol sikerült beszerezned? Sajnos én Mo-n nem találtam eddig sehol, illetve hétvégén végigjártam egy halom bécsi Bipát/DM-et/Müllert és ott is ki volt fosztva. :frowning:

Becsben a Millenium city-s müllerben tegnap megvolt :slight_smile:

Pl. DunaPlaza Rossmann, a múlt pénteken még a Kaviar Gauche kollekció minden darabja kapható volt.

1 Likes

Notino-n is fent van, ha meg tudod oldani a rendelést :package:

Szerk.: ott szemfesték paletta van csak :confused:

1 Likes

Veszprémben vettem egy Rossmannban. 2.arcpaletta volt és szemhéj paletta is volt pár darab.

És volt rá 33%os kuponom.

1 Likes

Sajnos egy családi haláleset miatt nem tudtam posztolni (nem volt erőm, kedvem semmihez) most viszont bepótolom utólagosan.
20220512_205814
20220510_210634
20220508_093858
20220506_100804

23 Likes

Fogyóban van néhány dolog, ezeket újravettem. A Sky High-t még nem próbáltam, hallottam róla hideget-meleget.
Régebb óta kinéztem online néhány Ebelin ecsetet, de az üzletben most sem voltak. Ellenben az Essence polcon megpillantottam néhány aranyos darabot. A satírozó ecset sajnos nem jött velem, mert a kedves pénztáros rátolta a következő vásárló holmiját az enyémre. Volt amit sikeresen kihalásztam, de az ecsetet nem vettem észre, csak a hiányát itthon, így azt csak “kifizettem”.
20220518_173850

22 Likes

Ó, és ez dm-ben történt? Felháborító… Pedig a dm-ben még mindig udvariasak voltak (velem) eddig, legalábbis más boltokhoz képest. Más boltban nem is csodálkoznék.

Nem ez Rossmann. A szövegből nem egyértelmű: nem volt a Dm-ben a keresett Ebelin ecsetekből, utána mentem át a Rossmannba is vásárolni.
Még meg is jegyezte az eladó, hogy ezeket meg hol találtam? Mondtam hogy az Essence-nél, erre elcsodálkozott. Ahogy fizettem, már húzta is le a következő vásárló dolgait. Nem egy húde nagy összeg, de azért sajnálom, egyébként meg minden kegyetlen drága. Eleve jóval többet fizettem a megszokott dolgokért is.

5 Likes

Ó, így azért nem csodálkozom. Úgy sietnek mintha számítana az a 20 másodperc, amíg az ember lánya összepakol. Megértelek, még ha nem is nagy veszteség, akkor is… Nem vagyok egy veszekedős fajta, pedig sokat el lehet érni, ha ilyenkor visszamész a blokkal, előadod magad, legrosszabb esetben elkéred a vásárlók könyvét. De nem ér annyit az egész… :sweat_smile: Csak így meg sosem fog változni a hozzáállás. Ráadásul tényleg olyan iramban nőnek az árak. Rendesen megérzi a pénztárcám. A 7-10% infláció egy nagy bullshit, de ha megnézzük, egy éven belül van, aminek duplájára nőtt az ára. Sajnos a fizetésem nem duplázódott.

8 Likes

Layle kincsei érkeztek hozzám. :smiling_face_with_three_hearts:
A maszkot ajándékba kaptam. :hugs:20220520_121804

15 Likes

Mai Feelunique rendeléssel érkezett. Igen, jól látjátok, a Ginger árnyalat helyett egy már használt, ujjlenyomatokkal teli Bellini árnyalat volt a dobozban :sob: Írtam nekik, várom a választ. Volt már valakinek hasonló negatív tapasztalata? Mi lett a vége?
IMG_4171

7 Likes

Ez azért elég kínos. Azt még megértem, ha rosszat küldenek, ott is emberek dolgoznak, de ezek szerint visszáruztak valakitől valamikor egy használt terméket? És ha igen, elég nagy gondstlanság, hogy újra a raktárpolcra kerülhetett. Én már annak se örültem, mikor a Mango outletből kavicsnyomos, enyhén piszkos talpú cipő érkezett, de a kozmetikumot mégis csak magunkra kenjük…

3 Likes

Már amikor bontottam ki a dobozt, gyanús volt, mert az új dobozok általában nehezebben nyílnak, ezt meg nagyon könnyen ki tudtam nyitni. Amikor aztán megláttam, hogy hogy néz ki, azt hittem, elsírom magam. Eddig csak jó tapasztalataim voltak ezzel a webáruházzal. Egyszer még régebben egy L’Artisan parfümnél fordult elő hasonló, de nem ennyire durva eset,akkor közvetlenül a márka hivatalos oldaláról rendeltem. Úgy érkezett a parfüm, hogy látszott a celofánon, hogy megbontották, belül meg ujjlenyomatok voltak a kupakon. Amikor írtam a L’Artisannak, felajánlották, hogy kicserélik, de a posta jó drága lett volna, úgyhogy végül hagytam az egészet, az illatnak nem éreztem baját.

3 Likes

Ez hihetetlen. Ennyire leesik a színvonal mert válság van? Vagy azt gondolták Magyarországra így is jó lesz . Remélem kárpótolnak.

1 Likes

Hát, ez elég ciki. Kíváncsi leszek, hogy reagálnak a panaszodra. Ezer éve nem rendeltem tőlük, de korábban mindig minden tökéletesen ment.

1 Likes

Sziasztok, kìvàncsi vagyok, hogy csinàlt-e màr ilyet màs is, vagy csak èn vagyok ennyire elvetemült :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Vettem egy ùj ecsetet, (Royal and Langnickel, Moda Pro nagy pùderecset) ès tetszett a nyele, a tömöttsège + jò puhàk a szàlak. De egy kicsit “hegyes” volt közèpen, ami ennèl az ecsetnèl pont rosszul jött, mert ìgy nem tudtam vele eldolgozni semmit. Ùgyhogy èn összefogtam az ecset fejèt, kisollòt ragadtam ès óvatosan megnyìrtam az ecsetet, hogy ne legyen hegyes. Alig kellett levàgni vagy egy millimètert ès azòta tökèletes.

20220523_113153

15 Likes

Hát, én még csak körömdíszítéshez kezdem el diy vágogatni az ecseteket, de szerintem, amit megvettél, azzal azt csinálsz, amit csak szeretnél, szóval teljesen jó! :slight_smile:

1 Likes