Wow, ez igen! Bevallom töredelmesen, én részben amiatt stoppolom a beszerzéseket (kivéve a fogyó cikkeket), mert én is ezekre gyűjtök épp: Rose quartz, ND Glam, valamint még a Mercury Retrograde ami nagyon tetszik.
Egyszerre szeretnék rájuk beruházni, úgyhogy lehet, hogy csak jó sokára érkezik majd az a bizonyos unboxing.
Kívánom, hogy minél hamarabb a kezedben tarthasd a szépségeket!
Szerintem egyértelműen kijelenthetjük, hogy csoda történt.
Így van. Már teljesen lemondtam róla pedig.
ND Glam
Légyszi, írj róla, mik a tapasztalatok
Rendben, igyekszem nem elfelejteni és jelentkezni majd véleménnyel róla. Első ND palettám, szóval nem tudom még mire számítsak pontosan.
Notino rendelés. Bejött az Avéne fényvédő.
és Elyn’s Lab próbacsomag
Nekem is a Glam az első ND palettám
Én nagyon szeretem: gyönyörű színek, csodás formula! Tartósága is rendben van alappal, másokat is sminkeltem vele, és ők is nagyon elégedettek voltak
Tavalyi év egyik legjobb beruházásának tartom.
És éppen emiatt landolt a Pastel Palette a kívánságlistámon
Elmúlt hetek termései:
@Gloria ajánlására vettem meg a PC fényvédőt, és valóban nagyon szuper, szóval köszönöm még egyszer!
Az Hourglass termékekkel még barátkozom, alapvetően nem vagyok nagy bronzer használó, így egyelőre csak az első próbán van túl, de az egyik barátnőmön csodásan mutat, szóval nagy reményeket fűzök hozzá
Tegnap jöttem haza Olaszországból, és maná, ha már ott jártam, nem jöttem haza üres kézzel. Eredetileg ehy Natasha Denona minit szerettem volna megvenni, de aztán láztam, hogy akciósak a Pat McGrath paletták és végül nem tudtam ellenállni, valamint a mini szempillaspiráloknak sem.
Huu, a True matchrol leirnad majd a velemenyed? Mindenhol azt vadaszom, de nalunk csak rendelni lehet, elotte viszont erdekelne, hogy milyen xD
Olyan termeket keresek, amit fenyvedore lehet kenni es valamennyire egysegesiti a bort.
De jó! Merre voltatok?
Sephora? Én is alig várom a júniust, ha megyünk, nagyon kíváncsi vagyok egy-két Huda palettára…
Elsőre a light mediumot (3-4) vettem, kicsit sötét, de nyáron jó lesz. Most rendelek very lightot (0.5-2) mert a kettő között csak sárgás van, az nekem nem jó. Amúgy létezik egy 1-2.5 Rosy Light árnyalatú is, nekem az lenne a tökély, persze nem hozták be.
A ligth médiumból kiindulva sztem picit sötétebb valójában mint a promó képeken, akkor ha alapozóként használjuk. Kevesebb mennyiséggel a szín is igazodik vagy nem olyan intenzív.
Maga termék nagyon tetszik, a pipetta rendben van, könnyű felvinni kézzel. Nem szárad túl gyorsan, mint a hasonló fluid állagú cuccok. A végeredmény természetes, nálam nem dewy, sima bőrfény.
Kicsit tartottam a denat. alkoholtól, de nem érzem, nem okoz problémát.
A fedése lightos, picit építhető, spf fölé teszem, tökéletesen teljesíti a feladatát. Érdemes kipróbálni.
Legutóbbi beszerzéseim. A fényvédő és az Uriage szemkörnyékápoló @Gloria ajánlása alapján, köszönöm
A férjem Spanyolországban járt, én pedig felvásároltattam vele a fél Sephorát.
Szuper, erre a valaszra vartam, köszönöm :))
Majd mesélj milyenek a Rare Beauty-k
Az Avene fényvédő nekem is nagyon bejött! El is felejtettem, majd veszek újra!
Észak-Olaszországban, Padova, Verona, Garda-tó, Velence. Megértelek, a Hudákat én is megnéztem.
Expresspatika rendelés, a Vichy deo nálam örök darab, az Eucerin fényvédőt tavaly vettem először és úgy döntöttem, hogy arcra idén is ezt veszem, eddig az Anti-pigment termékcsalád 30 spf- es nappali krémjét kentegettem, de már nagyon erősen süt a nap, kell az 50 faktor.
A mintácskákat ajándékba kaptam, a Lieractól volt már amit használtam és szerettem, kíváncsi vagyok milyenek lesznek.
Ez az első rendelésem a cégtől, feliratkoztam hírlevélre, nézegetni fogom, jó árak vannak .