💖 ùj unboxing kèpekkel

Wow, ez igen! Bevallom töredelmesen, én részben amiatt stoppolom a beszerzéseket (kivéve a fogyó cikkeket), mert én is ezekre gyűjtök épp: Rose quartz, ND Glam, valamint még a Mercury Retrograde ami nagyon tetszik.
Egyszerre szeretnék rájuk beruházni, úgyhogy lehet, hogy csak jó sokára érkezik majd az a bizonyos unboxing.

5 Likes

Kívánom, hogy minél hamarabb a kezedben tarthasd a szépségeket! :heart:

2 Likes

Szerintem egyértelműen kijelenthetjük, hogy csoda történt.:partying_face:

2 Likes

Így van. :smiley: Már teljesen lemondtam róla pedig. :smiley:

1 Likes

ND Glam :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :star_struck: :star_struck: :star_struck: :star_struck: Légyszi, írj róla, mik a tapasztalatok :slight_smile:

2 Likes

Rendben, igyekszem nem elfelejteni és jelentkezni majd véleménnyel róla. :slight_smile: Első ND palettám, szóval nem tudom még mire számítsak pontosan. :slight_smile:

1 Likes

Notino rendelés. Bejött az Avéne fényvédő. :blush:
és Elyn’s Lab próbacsomag

IMG_20220511_164448

22 Likes

Nekem is a Glam az első ND palettám :heart_eyes:
Én nagyon szeretem: gyönyörű színek, csodás formula! Tartósága is rendben van alappal, másokat is sminkeltem vele, és ők is nagyon elégedettek voltak :relaxed:
Tavalyi év egyik legjobb beruházásának tartom.

És éppen emiatt landolt a Pastel Palette a kívánságlistámon :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Elmúlt hetek termései:

@Gloria ajánlására vettem meg a PC fényvédőt, és valóban nagyon szuper, szóval köszönöm még egyszer! :smiling_face_with_three_hearts:
Az Hourglass termékekkel még barátkozom, alapvetően nem vagyok nagy bronzer használó, így egyelőre csak az első próbán van túl, de az egyik barátnőmön csodásan mutat, szóval nagy reményeket fűzök hozzá :smiley:

Kép

21 Likes

Tegnap jöttem haza Olaszországból, és maná, ha már ott jártam, nem jöttem haza üres kézzel. :sweat_smile: Eredetileg ehy Natasha Denona minit szerettem volna megvenni, de aztán láztam, hogy akciósak a Pat McGrath paletták és végül nem tudtam ellenállni, valamint a mini szempillaspiráloknak sem. :blush:
IMG_20220512_185901
IMG_20220512_191453

28 Likes

Huu, a True matchrol leirnad majd a velemenyed? Mindenhol azt vadaszom, de nalunk csak rendelni lehet, elotte viszont erdekelne, hogy milyen xD
Olyan termeket keresek, amit fenyvedore lehet kenni es valamennyire egysegesiti a bort.

1 Likes

De jó! Merre voltatok?
Sephora? Én is alig várom a júniust, ha megyünk, nagyon kíváncsi vagyok egy-két Huda palettára…

1 Likes

Elsőre a light mediumot (3-4) vettem, kicsit sötét, de nyáron jó lesz. Most rendelek very lightot (0.5-2) mert a kettő között csak sárgás van, az nekem nem jó. Amúgy létezik egy 1-2.5 Rosy Light árnyalatú is, nekem az lenne a tökély, persze nem hozták be.
A ligth médiumból kiindulva sztem picit sötétebb valójában mint a promó képeken, akkor ha alapozóként használjuk. Kevesebb mennyiséggel a szín is igazodik vagy nem olyan intenzív.

Maga termék nagyon tetszik, a pipetta rendben van, könnyű felvinni kézzel. Nem szárad túl gyorsan, mint a hasonló fluid állagú cuccok. A végeredmény természetes, nálam nem dewy, sima bőrfény.
Kicsit tartottam a denat. alkoholtól, de nem érzem, nem okoz problémát.
A fedése lightos, picit építhető, spf fölé teszem, tökéletesen teljesíti a feladatát. Érdemes kipróbálni.

5 Likes

Legutóbbi beszerzéseim. A fényvédő és az Uriage szemkörnyékápoló @Gloria ajánlása alapján, köszönöm :blush:20220513_160026

23 Likes

A férjem Spanyolországban járt, én pedig felvásároltattam vele a fél Sephorát.

IMG_20220513_182708

29 Likes

Szuper, erre a valaszra vartam, köszönöm :))

1 Likes

Majd mesélj milyenek a Rare Beauty-k :smirk:

1 Likes

Az Avene fényvédő nekem is nagyon bejött! El is felejtettem, majd veszek újra!

1 Likes

Észak-Olaszországban, Padova, Verona, Garda-tó, Velence. :slight_smile: Megértelek, a Hudákat én is megnéztem. :smiley:

3 Likes

Kép
Expresspatika rendelés, a Vichy deo nálam örök darab, az Eucerin fényvédőt tavaly vettem először és úgy döntöttem, hogy arcra idén is ezt veszem, eddig az Anti-pigment termékcsalád 30 spf- es nappali krémjét kentegettem, de már nagyon erősen süt a nap, kell az 50 faktor.
A mintácskákat ajándékba kaptam, a Lieractól volt már amit használtam és szerettem, kíváncsi vagyok milyenek lesznek.
Ez az első rendelésem a cégtől, feliratkoztam hírlevélre, nézegetni fogom, jó árak vannak .

14 Likes