Azt lehet tudni, hogy milyen védelmet nyújt a revox fényvédője? Nem találtam semmit neten.
A dobozon az van, hogy SPF 50. Ha arra gondolsz, amit @koalace felrakott képet?
Vagy hogy kémiai vagy ásványi?
Ja, látom, hogy nem szúrja ki a szemem. Erre voltam kíváncsi, köszi!
Azért gondoltam, mert én is egy csomó ideig néztem a képet, hogy megtaláljam.
Szülinapos kuponokkal, ajándékokkal éltem A másik topik zakóján kívül (plusz némi fehérnemű, amit nem raknék ki
) ők jöttek velem haza
A képminőséget ne nézzétek, vállalhatatlanul fotózok
Úristen, ezek mini RT ecsetek? Ráadásul szemre valók is vannak benne? Ezt a szettet sose láttam még, pedig a miniket gyűjtöm…
Amúgy van benne settng brush? Az arcecsetek közül kb már csak az hiányzik.
Igen, ezek mini RT-k kb 2 hete van fent a Douglas honlapon, eddig agyaltam
Tegnap végül boltban vettem meg
Sosem tudom, hogy mit minek hívunk (és a felső sor mind szemre való
mindent használok mindenhova, ha kézre áll
), de ezt kell keresni
Real Techniques Travel Fantasy Mini Brush Set Szett online | DOUGLAS
“Szerencsém” van, nincs benne a setting brush. Az egy kisfejű ecset, ideális highlighterhez vagy szem alá púderhez, de pár youtuber esküszik rá mint alapozó- vagy mindenes ecset. A mini setting brush egyébként a karácsonyi szettben volt, de arról sajna lecsúsztam.
Majd mesélj róluk! Remélem bejönnek majd. Ha szeretsz közel lenni a tükörhöz sminkelés közben, áldás tud lenni a rövid nyél…
Köszi, aranyos vagy… de magyar webshop nem opció
Ez picit csalóka, mert a minikből nekem már van púderecsetem, amit teljesen “szabályosan” én pirosítóecsetként használok a MAC Melba-hoz szemre még nem próbáltam, de gyanítom, szeretni fogom őket, mert az ecseteim nagy részével az a bajom, hogy baromira hosszú a nyelük. Van most egy rövidnyelű Catrice satírozó ecsetem még az akkori karácsonyi kollekcióból, azzal imádok dolgozni
A héten érkezett
Olyan szép Ezeket én is nézegetem már egy ideje, de a citromsárgás verzión kívül az összes kellene, így egyelőre nem tudtam választani.
Az utóbbi hónapokban olvasgattam régebbi bejegyzéseket és sokszor találkoztam az AG-vel, bevallom nagyon kíváncsi lettem. Mivel low buy van, nagyon szigorúan meghatároztam, mi az amit szeretnék beszerezni és semmiféle impulzus vásárlás nem jöhet szóba. Egyébként így még jobb érzés amikor megérkezik a hőn áhított csomagocska
Mivel én az alapot tekintve a minimál fedés híve vagyok, ez a cucc tökéletesnek tűnik. Az 50 spf csak hab a tortán, de én azért fogok alatta fényvédőzni, azt nem ezzel akarom kiváltani. Egyébként sosem próbáltam fizikai spf-t, kíváncsi leszek a bőröm mennyire szereti majd. Bevállaltam a 2 dobozt, majd meglátjuk.
Jajj nagyon be vagyok sózva, nagyon örülök neki.
A két Purito minta ajándék volt.
A 2 kis spray ajándék volt a 2 teljes kiszerelés mellé, online gyógyszertárból. Ti írtátok, hogy ez a fényvédő jó, kipróbálom. A deót tegnap vettem a Rossmannban, a golyós verzió régen bevált egy ideig.
TK-s bevásárlás, a sampont első mosáshoz vettem, már harmadszor, hogy a hamvasító samponok ne szárítsanak.
Müller, DM, Bipa. A kókuszos testápoló természetesen belefolyt a táskámba.
Ő lemaradt a képről, sajnos az én bőrömet kiüti. A niacinamide miatt vettem meg.
VÉGRE!!!
Pont ingyen pirositó akció volt, mikor rendeltem, de ennyi szenvedés után ez a minimum.
Ú, de szépek! Készíts sok-sok gyönyörű sminket velük
Köszönöm, mindenképp!
Régen tettem már ide képet. Egyrészt ugyanazokat és nem túl izgiket vettem, illetve 1-1 db valamit, ami semmi különös. De ezek most jól mutatanak együtt. A bal oldali doboz szárazsampon, a krémpirosító Essence Everlasting Blooms. Remélem a bőrömön is úgy tetszik majd, mint ahogy a külseje elbűvölt.
Az újabb low buy előtti utolsó vásárlások. A Huda palettára a megjelenése óta vágyom, nagyon boldog vagyok, hogy végre az enyém. Sajnos fotón abszolút nem jön át, hogy mennyire gyönyörű!
Douglas rendelés.