💖 ùj unboxing kèpekkel

Valószínűleg nekem is :smiley: ehhez a minősége és hordozhatósága miatt fogok többet nyúlni.

1 Likes

Szia Vicus! A centelle apullát/szérumot szívesen megvenném, ha még megvan! :blush: Szfvári vagyok, így a személyes átvétel szuper lenne. Mennyi lenne az “akciós” ára? :blush:

Szia, írok üzit :slightly_smiling_face:

1 Likes

Megint a MAC-ben jártam, 3 dolog jött velem haza:

• Cremesheen rúzs ‘Nippon’ árnyalatban - A legtökéletesebb korall nude amim valaha volt. Back To MAC szerzemény, és bár nem ezt akartam eredetileg, de már régóta birizgálja a fantáziám, és végül mégis csak őt hoztam el. Nem bántam meg, tökéletes választás tavaszra és nyárra.

• Matte rúzs ‘Mehr’ árnyalatban (mini) - Ez nem lett annyira jó, hozzám túlzottan nem illenek ezek a sötét mályvaszínek, de arra jó volt, hogy kipróbáljam a matt formulát, ami egyébként meglepően jó és tetszik.

• ‘Nude Model’ szemhéjpúder, ami már be is került a palettámba. Kezd összeálni a dolog, bár van még üres hely, de a Tilt kivételével eddig az összes olyan szín, ami jól áll, szeretem és ki tudom használni. Azt hiszem, mégis csak a saját magam választott színekből összeállított paletta lesz az igazi. (Az ND Glam is szép és szeretem, de 8 színt számoltam össze benne, amit alig vagy egyáltalán nem használok.)

(Ha már ott vannak a képen, a pirosítóimat is megmutatom. :smiley:
Az aranyszínű szemhéjpúder ott középen egy Colourpop aminek nem tudom a színét. Itt tartom, mert véletlenül belefér, de bezzeg a Glass Bull amit imádok, nem hajlandó belecsücsülni egyik tányérkába sem…)

Kép
Kép
Kép

25 Likes

Beszereztem a fogkrémet! Nagyon-nagy reményeket fűzök hozzá. :relaxed:
A csomagolása már megnyerő számomra. :grinning_face_with_smiling_eyes:
IMG_20220426_104517

10 Likes

Még a múlt héten érkezett meg:

IMG_20220428_213217

Ezt a két gyönyörűséget pedig ma vettem a Müllerben:

IMG_20220428_213255

IMG_20220428_213334

29 Likes

Köszi a kèpeket, a 2 Catrice palettàra nagyon kìvàncsi vagyok, csinàlsz majd esetleg swatchokat/ìrsz ròluk?

1 Likes

Ah, a subq-ból én is feltankoltam :grinning_face_with_smiling_eyes: nagyon furdalja az oldalamat, de vajon mit terveznek helyette? :thinking: (és milyen áron?) Ez egy ikonikus és hatékony termék volt ebben a vonalban. Sőt, nekem ez a vonal minden elemével bejött…

1 Likes

Nagyon tetszik ez a két Catrice paletta :star_struck: :star_struck: :star_struck:

2 Likes

A tavaly májustól kb idén január-februárig nagyrészt sikeresen tartottam a no buy-omat. De most kicsit dőzsölök, érkezett jó pár szépség hozzám és még úton van 1-2 rendelés. :slight_smile: Kivételesen nincs bűntudatom, az év további részére ismét úgy tervezem, hogy teljesen visszafogom a vásárlásokat, de ez most jólesett a lelkemnek. :slight_smile:
Íme az áldozatok :heart:
IMG_20220429_122754
IMG_20220429_122952
IMG_20220429_123103
IMG_20220429_123127
IMG_20220429_123253
IMG_20220429_123326

32 Likes

Tényleg érdemes megvenni!
Lelőhely: Budapest MOM Park Müller
Itt két állvány van kint, nemcsak egyet kaptak belőle, mint más üzletek.
És egy nyuszis lakk is velem jött…
A Disney-ből is van minden, még ecset is!
IMG_20220429_171433

16 Likes

Sajnos nem vagyok egy swatch guru…

A felső négy (matt nagyon világossal kezdődik) a szemhéjpaletta, az alsó négy az arcra való. De élőben sokkal szebb, és a fényesek is fényesebbek, de nyilván a Nap is elbújt a fotóhoz. :grinning_face_with_smiling_eyes:

IMG_20220429_180714

15 Likes

Nagyon jò swatch-ok ezek, köszi szèpen. :star_struck:

1 Likes

Csak arcpalettát akartam venni, de az a pici négyes szemhéjpaletta olyan szépséges, hogy muszáj volt megvenni. :see_no_evil:

2 Likes

Óó, remélem, szeretni fogod a Blood Moneyt! Majd mesélj az Amtidote-ról, biztosan szépséges sminkeket fogsz vele készíteni.

1 Likes

Nem mertem többet rendelni, mert még van is itthon. De amikor a készlet végére érek, én sírni fogok, ez egészen biztos. :disappointed_relieved:

Mennyi szépséget szereztetek be! :heart_eyes: Én még tartom a “low buy-t”, persze van kívánságlistám, de most keményen arra spórolok, addig nem csábulhatok el.

5 Likes

Tegnap esti Allee Douglas-os beszerzés. Itt kapható a Revox hajápolási vonala is, ha vkit érdekel.
20220430_075747

13 Likes

Én is remélem, de ha olyan minőség, mint a többi JS palettám, akkor nem lesz gond. :slight_smile:
Igyekszem majd sminkekkel is jönni és véleményt alkotni róluk.

1 Likes

Az Antidote palettát egy kedves vásárlóm nagyon dicsérte. Szerintem nagyon jó lesz Nálad is. A Jeffree paletta is minőségi.

2 Likes