Viszont nagyon kíváncsi nagyok a te véleményedre ha már kipróbáltad, úgyhogy mindenképp számolj be kérlek!
Ezt a TheBalm kiárusítást én is láttam, végül ott akkor nem csábultam el, de később tudatosult bennem, hogy a márka állványa sincs már ott, így valószínűleg kivonulnak tőlünk. Szóval még vissza kell mennem egy körre!
Lássuk, mit tud ez a márka!
A fényvédőt már korábban vásároltam, véleményt is írtam róla, jó, de nekem sok benne a parfüm, ezért 4*.
Kicsit bővebben:
Kezdem a sokak által joggal kritizált 30 ml-es kiszereléssel, ami szerintem tökéletes lenne, ha… legalább dupla mennyiségben is forgalmaznák!
Merthogy a 30 ml táskabarát verzió, ami utazáshoz, nyaraláshoz kiváló, viszont ritkábban utazunk és nyaralunk, úgyhogy legyen belőle nagyobb kiszerelés is!
A csomagolása egyébként praktikus, de a csak 30 ml miatt eléggé környezetszennyező, azt el kell ismerni.
Amit túltoltak benne, az a parfüm, kókuszos jellegű, amit én nem igazán kedvelek. Ez sok fényvédő gyenge pontja.
Maga a krém könnyen felvihető, az alapozót, amit használok, jól bírja, mivel a fixálás nálam kötelező, szépen lehet rá sminkelni is.
Összességében egy jó termék!
A többiek még bevetésre várnak.
A C vitamin meg lemaradt a fotóról…
Várom a véleményed.
Megjött a Mikulás!
Régóta birizgálta a fantáziámat, de most eljött a pillanat.
Shiseido Eudermine Revitalizáló Esszencia (kremmania.hu)
A Mikulás is hozhatta volna…
Régóta birizgálta a fantáziámat, de most eljött a pillanat!
A Notino-n ezt zengik róla:
"Engedje, hogy meggyőzzék a tonik hatásai, amely a Shiseido legrégebbi ápoló készítményei közé tartozik. A Shiseido Eudermine Revitalizing Essence revitalizáló tonik hatékonyan hidratálja és finomítja a férfiak bőrét már 1897 óta.
Véd elsősorban a külső hatásoktól, ráadásul az időjárás és klíma változásaira is reagál. Ezért lehetővé teszi, hogy az arcbőr megőrizze a nedvességet az év bármelyik szakaszában. Fedezze fel az ápolást, amely tökéletesen kielégíti a férfiak igényeit, minden életkorban.
Tulajdonságai:
- intenzíven hidratálja és revitalizálja a bőrt
- bársonyosan selymessé és rugalmassá teszi az arcbőrt
- minden bőrtípus számára alkalmas, különösen a kiszáradt és érett bőrre
- ragyogóvá teszi az arcbőrt, fiatalos megjelenést, valamint tisztaságérzetet biztosít számára
- könnyű állagú, tiszta átlátszó tonik
- azonnal felszívódik az arcbőrön
- az eső utáni bazsarózsa finom illatával, amely feloldja az érzékeket
- bőrgyógyászatilag tesztelt"
Micsodaa? Férfiaknak szánták? Na most már mindegy!
Haha
Milyen aranyos a szeme a nyuszikának!
Ő is érzi, hogy itt valami nem stimmel… Kételkedik a Notino-s fordításban!
A hivatalos oldalnak hiszek:
Revitalizing Essence | SHISEIDO
Márpedig a gésák nők voltak, erre még a nyuszi is bólogatna!
Újabb zsákmány Laylie-tól
Fényvédő Alza, a többi Notino.
Az Avene újdonság, nagyon szép inci, stabil fényvédelem. Az Intense Protect annyira jó, hogy ezt mindenképpen ki kell próbálnom.
Az ecsetre érdemes lecsapni, jó minőségű, többfunkciós méret, tömött, de puha fejjel.
Megkérdezhetem, hogy konkrét problémára vagy csak megelőzésre használod ezt a fogkrémet?
Nekem a fogorvosom ajánlotta, de nem látok javulást.
Most voltam fogkő leszedésen, ilyenkor lelkes vagyok. Sajnos genetikailag nem túl acélos az állomány, igyekszem vigyázni rá. Alapból Sensodyne vagy Curaprox. Az újdonságok közül rendeltem, remélve, hogy jó lesz.
Értelek. Állítólag tudományosan bizonyított a hatása, az orvosom esküszik rá. Nekem fogzománc problémán nem segített, de kevésbé súlyos esetben biztos jobb a hatása.
Én ezt próbáltam ki és ez látványosan segített a fogzománcomon, de aztán a borsos ára miatt lemondtam róla, de amúgy tényleg szuper! APAGARD Premio fogkrém, 100 g - Profimed.hu
Nagyon köszi az ajánlást!!
Mindenképpen utána fogok nézni!
Én is tettem fel zsibire koreai kencéket. Ha valakit érdekelnének, írjon bátran, alkuképes az ár. Pesten is át tudom adni Kelenföldön.
https://kremmania.hu/profil/vicus
Bocsi az önreklámért.
A toner szórófejes ugye? Már régóta nézegetem, de most sajnos nem tudom felvenni az életbevágó tételek listájára
De ha pár hét múlva még meglesz, lehet lecsapok rá
Nem, sima pattintós kupakos. Ha rákeresel, akkor látszik a képen. Bocsi, én most nem tudok képet betenni.
A megjelenése óta szemezek ezzel a palettával, de teljes árat sokalltam pedig jóval nagyobbak a pan-ek, mint más palettákban. Kb. fél áron volt Notino-n.
A selyem hajgumi pedig a tudatos hajápolás következő lépése nálam, állítólag segít a valódi selyem, hogy ne törjön a haj.
Pont a napokban nézegettem ezt a palettát. Más szettekben és összeállításban, de minden színem van a piros kivételével úgyhogy lebeszéltem róla magam