💖 ùj unboxing kèpekkel

Viszont nagyon kíváncsi nagyok a te véleményedre ha már kipróbáltad, úgyhogy mindenképp számolj be kérlek! :slight_smile:

Ezt a TheBalm kiárusítást én is láttam, végül ott akkor nem csábultam el, de később tudatosult bennem, hogy a márka állványa sincs már ott, így valószínűleg kivonulnak tőlünk. :confused: Szóval még vissza kell mennem egy körre! :smiley:

2 Likes

Lássuk, mit tud ez a márka!

A fényvédőt már korábban vásároltam, véleményt is írtam róla, jó, de nekem sok benne a parfüm, ezért 4*.
Kicsit bővebben:
Kezdem a sokak által joggal kritizált 30 ml-es kiszereléssel, ami szerintem tökéletes lenne, ha… legalább dupla mennyiségben is forgalmaznák!
Merthogy a 30 ml táskabarát verzió, ami utazáshoz, nyaraláshoz kiváló, viszont ritkábban utazunk és nyaralunk, úgyhogy legyen belőle nagyobb kiszerelés is!
A csomagolása egyébként praktikus, de a csak 30 ml miatt eléggé környezetszennyező, azt el kell ismerni.
Amit túltoltak benne, az a parfüm, kókuszos jellegű, amit én nem igazán kedvelek. Ez sok fényvédő gyenge pontja.
Maga a krém könnyen felvihető, az alapozót, amit használok, jól bírja, mivel a fixálás nálam kötelező, szépen lehet rá sminkelni is.
Összességében egy jó termék!

A többiek még bevetésre várnak.
A C vitamin meg lemaradt a fotóról…
IMG_20220416_100940

16 Likes

Várom a véleményed. :kissing_heart:

1 Likes

Megjött a Mikulás! :gift:
Régóta birizgálta a fantáziámat, de most eljött a pillanat.
Shiseido Eudermine Revitalizáló Esszencia (kremmania.hu)

2 Likes

A Mikulás is hozhatta volna…
Régóta birizgálta a fantáziámat, de most eljött a pillanat!

A Notino-n ezt zengik róla:
"Engedje, hogy meggyőzzék a tonik hatásai, amely a Shiseido legrégebbi ápoló készítményei közé tartozik. A Shiseido Eudermine Revitalizing Essence revitalizáló tonik hatékonyan hidratálja és finomítja a férfiak bőrét már 1897 óta.

Véd elsősorban a külső hatásoktól, ráadásul az időjárás és klíma változásaira is reagál. Ezért lehetővé teszi, hogy az arcbőr megőrizze a nedvességet az év bármelyik szakaszában. Fedezze fel az ápolást, amely tökéletesen kielégíti a férfiak igényeit, minden életkorban.

Tulajdonságai:

• intenzíven hidratálja és revitalizálja a bőrt
  • bársonyosan selymessé és rugalmassá teszi az arcbőrt
  • minden bőrtípus számára alkalmas, különösen a kiszáradt és érett bőrre
  • ragyogóvá teszi az arcbőrt, fiatalos megjelenést, valamint tisztaságérzetet biztosít számára
  • könnyű állagú, tiszta átlátszó tonik
  • azonnal felszívódik az arcbőrön
  • az eső utáni bazsarózsa finom illatával, amely feloldja az érzékeket
  • bőrgyógyászatilag tesztelt"

Micsodaa? Férfiaknak szánták? Na most már mindegy!

Shiseido Eudermine Revitalizáló Esszencia (kremmania.hu)
IMG_20220419_163834

12 Likes

Haha :joy:
Milyen aranyos a szeme a nyuszikának! :star_struck:

1 Likes

Ő is érzi, hogy itt valami nem stimmel… :rabbit2: Kételkedik a Notino-s fordításban!

A hivatalos oldalnak hiszek:
Revitalizing Essence | SHISEIDO
Márpedig a gésák nők voltak, erre még a nyuszi is bólogatna!

4 Likes

Újabb zsákmány Laylie-tól :see_no_evil:
20220419_205023

17 Likes

Fényvédő Alza, a többi Notino.
Az Avene újdonság, nagyon szép inci, stabil fényvédelem. Az Intense Protect annyira jó, hogy ezt mindenképpen ki kell próbálnom. :hugs:
Az ecsetre érdemes lecsapni, jó minőségű, többfunkciós méret, tömött, de puha fejjel.

IMG_20220420_162223

16 Likes

Megkérdezhetem, hogy konkrét problémára vagy csak megelőzésre használod ezt a fogkrémet?
Nekem a fogorvosom ajánlotta, de nem látok javulást. :disappointed_relieved:

Most voltam fogkő leszedésen, ilyenkor lelkes vagyok. Sajnos genetikailag nem túl acélos az állomány, igyekszem vigyázni rá. Alapból Sensodyne vagy Curaprox. Az újdonságok közül rendeltem, remélve, hogy jó lesz.

Értelek. :slight_smile: Állítólag tudományosan bizonyított a hatása, az orvosom esküszik rá. Nekem fogzománc problémán nem segített, de kevésbé súlyos esetben biztos jobb a hatása.

1 Likes

Én ezt próbáltam ki és ez látványosan segített a fogzománcomon, de aztán a borsos ára miatt lemondtam róla, de amúgy tényleg szuper! APAGARD Premio fogkrém, 100 g - Profimed.hu

3 Likes

Nagyon köszi az ajánlást!! :blush: :blush:
Mindenképpen utána fogok nézni!

Én is tettem fel zsibire koreai kencéket. Ha valakit érdekelnének, írjon bátran, alkuképes az ár. Pesten is át tudom adni Kelenföldön.
https://kremmania.hu/profil/vicus
Bocsi az önreklámért.

1 Likes

A toner szórófejes ugye? Már régóta nézegetem, de most sajnos nem tudom felvenni az életbevágó tételek listájára :pleading_face:
De ha pár hét múlva még meglesz, lehet lecsapok rá :slight_smile:

Nem, sima pattintós kupakos. Ha rákeresel, akkor látszik a képen. Bocsi, én most nem tudok képet betenni.

1 Likes

A megjelenése óta szemezek ezzel a palettával, de teljes árat sokalltam pedig jóval nagyobbak a pan-ek, mint más palettákban. Kb. fél áron volt Notino-n.
A selyem hajgumi pedig a tudatos hajápolás következő lépése nálam, állítólag segít a valódi selyem, hogy ne törjön a haj.
IMG_20220416_115305995~2

23 Likes

Pont a napokban nézegettem ezt a palettát. Más szettekben és összeállításban, de minden színem van a piros kivételével :smiley: úgyhogy lebeszéltem róla magam :smiley: