Nekem 98%- ban hozta a Curaprox élményt, egy picit valóban keményebb, ha csukott szemmel mosok fogat szerintem nem tűnt volna fel, hogy másik fogkefe van a számban.
Curaproxból az 5460- ast vettem legtöbbször megnéztem.
Én kérek szépen swatchot majd, ha nem nagy gond Kíváncsivá tettél.
A természetes fényt már buktam , bedugtam a kezem az asztali lámpám alá, nagyon sötétnek néz ki, szétkenve szatén fénye van és szinte nem is látszik a kezemen a szín.
10 perc múlva teljesen beszívódott nagyon halvány fénye van.
Köszönöm szépen!
Pici egységesítés látszik az arcon? Pont az ilyen krémeket vadászom. Legyen benne fényvédő, de ne látszódjon, hogy van rajtam valami, csak legyen szebb az összkép.
Pont ezt hozza szebb az összkép, de annyi fedése nincs mint az általad is használt Shiseido BB- nek.
Úgy vélem nyárra nagyon jó lesz.
Neked kell a cukormèrő?
Igen. Ezer eve hasznalom. IGT-m van/volt. Plusz Lakatos Péter eletmodprogramhoz csatlakoztam es nem art ha van még egy vércukormérőm.
Sajnos ismerős. Nekem magas lett a hosszùtàvù cukor ès az éhgyomri is 2 évvel ezelőtt. Akkor diéta + mozgàs utàn szépen lement, ès nem is ellenőrizte tovàbb a doki. Most meg olyan magas ismét, hogy gyògyszert kaptam. Remélem hogy mozgàs ès szénhidràtszegény étrend + fogyàs utàn visszaàll.
En is szedek gyógyszert, sajnos nagyon kell figyelni a kajara, es valljuk be, ez kitartast igenyel. En kajan csuszok el. Mozgas az van. Most szerelmi banat miatt híztam 7 kilot. Érzem is, hogy nem jo semmise…
Drukkolok, hogy visszaforduljon neked. Inzulint is neztek?
Köszönöm🌺 azt hittem, hogy neked még nem kell gyògyszer. Nem nèztek inzulint.
500 mg Merckformint szedek. Nezess 3 vagy 4 pontos cukor és inzulinterhelest mindenkepp.
Parfümök nyárra Marionnaud-tól, es Revox.
Ez a Revox peptide tudhat valamit, mostanában mindig felbukkan.
Az Izia megvan, kicsit félek felbontani. A rózsával nem vagyunk barátok…
jó cucc, vagy hármat már elfogyasztottam belőle.
Én a friss rózsát szeretem, és a citrusos illatokat, nekem bejön.
A múltkori -20%-os akció keretében rendeltem őket.
- Lustreglass rúzs - Flawless is More
- Eyeshadow: Sable és Libra árnyalat (utóbbi már benne van a palettában)
- Pro Palette Large Duo (+ belevaló betétek szemhéjpúdernek és pirosítónak)
- Lipglass szájfény Nymphette árnyalatban
- MAC Stack szempilla spirál minta
Nevetek egyébként magamon, mert szerintem tinikorom álmait váltom mostanában valóra: akkoriban (meg egyetemi éveim alatt) a MAC volt minden sminkelős lány álma, csak nekem nagyon nem telt rá. Aztán amikor már telt, akkor meg a kétszer drágább cuccok felé vettem az irányt. Mostanában viszont ismét kíváncsi lettem, és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem rossz amit a MAC csinál, a szemhéjpúdereik nálam simán verik a Natasha Denonát. (Tudtam, hogy a hölgyemény túl van hájpolva, de hogy ennyire…! ) A Lustreglass rúzsból már a másodikat veszem és imádom, annyira eltalálták a formulát, ez innentől a kedvenc sheer rúzsom.
A MacStack-ért most eléggé odavan mindenki, rendeltem egyet nagyban az ajándékutalványomból, majd számolj be róla, hogy tetszik, én nagyon kíváncsi vagyok rá.
Már van egy ugyanilyen mintám belőle: a múltkori rendelésem mellé adták, Micro kefés. (Most is azt kértem, mert én ennél nagyobb kefével nem boldogulok.)
Először mondom a problémámat: voltak már MAC spiráljaim, nem szerettem őket, mert folyton elmaszatolódtak, és sajnos itt is ugyanez a helyzet. Emiatt legfeljebb itthoni sminkeléshez vállalom be. (Itthonról dolgozom, de imádok reggel sminkelni, szóval arra jó lesz. Ha be kell mennem az irodába, akkor csak vízálló spirál jöhet szóba, most pl: a Helena Rubinstein Feline Black Waterproof. Scorpionqueen, ha ott vagy valahol, köszönöm a tippet! ) Hozzáteszem, nekem nagyon zsíros bőröm van, szóval simán elképzelhető, hogy aki nem tocsog ennyire, annak beválik.
Ami tetszik: a lehúzókája valami zseniális, legalábbi a kis minta tubusé. Minden extra festéket leszed, így a kefén nem lesz semmilyen extra anyag, nincsenek rajta festékcsomók.
Maga a kefe szilikonnak tűnik, ami nekem annyira nem szokott működni (a hagyományosat szeretem), de ez meglepően jól teljesít és nem csomósítja össze a pilláim. (Valszeg amiatt is, hogy a lehúzó rész olyan jól működik.)
Színre nem tudok mit mondani: fekete, amilyennek lennie kell, jól néz ki, ennyi.
Nekem elég természetes hatást sikerül elérnem vele, de tudni kell, hogy én a spirálokat csak egy rétegben viszem fel. Vagy én vagyok béna, vagy nem tudom, de sosem értettem, hogyan lehet szempillaspirálból több réteget felvinni, nekem attól olyan a szemem, mint valami horrorfilm-béli játékbabának.
Dúsítani nem nagyon dúsít (pedig jó lenne), hosszítani sem annyira (mondjuk az nem is kell), de megint csak az van, hogy több rétegben lehet, hogy mindezt jobban csinálná. Szerintem egy elég természetes hatású cucc, de nekem pont így jó, szóval nincs róla rossz véleményem, eddig ez a legjobban sikerült MAC spirál amit próbáltam.
A Gigablack sem vált be?
Azt pont nem próbáltam még, de szempillaspirál téren nem vagyok nagyon kísérletező kedvű, mert unalmas termék nekem. Rúzs, pirosító, szemhéjfesték, az igen, az izgi. De a sz.p.spirállal úgy vagyok, hogy valami kell, lehetőleg ne maszatoljon, ne csomósodjon, legyen természetes, és ennyi. Hosszúnak magától is elég hosszúak a pilláim, a dúsítás meg szerintem üres ígéret.
Nagyon sokáig nem vettem 1000-2000 Ft-nál drágábbat belőle, aztán kaptam egy kis mintát a Lancome Hypnose-ból, és meg lettem véve kilóra. Az utóbbi években annak a vízálló verzióját használtam, meg mostanában a Helena Rubinstein-t. Ez a kettő beválik, én meg nem kísérletezek tovább, kivéve ha egy cég megdob egy mintával, de eddig mindig el kellett könyvelnem, hogy egyik sem olyan jó, mint a két kedvencem.