Ugyanabbol a kinalatbol vasarolva sok atfedes lesz masok rendelesekkel es meghagyom masoknak a foto megosztas oromet.
Csak az infot osztom meg, mert emlekszem a Cyber Monday malorre, amikor a ruzsok januar/februarban erkeztek meg. Szerencsere ez nem igy volt az ez alkalommal.
Nekem tegnap adták fel. Igaz, én csak egy kis palettát rendeltem, és 21-én.
Piactéri zsákmány, régóta kíváncsi voltam rá.
Becca under eye brightening korrektor.
Jajj, ezt nagyon szeretem!
Egy picit felkentem belőle, igaz, korrektor fölé, de az első benyomás pozitív! Remélem szeretni fogom.
A gel look lakkok 30% kedvezménnyel voltak, a nyomda lemez meg nagyon nyárias, remélem jön a jó idő
Lehet hogy neked is hamarosan megerkezik. Erdemes ranezni a trackingre.
Tobb akcios palettat rendeltem, ezzel elertem az itteni vam hatart, ami joval alacsonyabb a magyarnal. A feladast tegnap jeleztek vissza az oldalrol, de a DHL mar napokkal ezelott megkuldte az sms-t hogy junius elsejen varhato a kiszallitas. Meglepeteskent ma meg is erkezett a csomagom. Le vagyok nyugozve a korabbi szallitasi problemak utan.
Végre eltudtam hozni a Nabla Dreamyt :). Teljes a boldogságom :).
Ez a paletta es a barna szemeid tokeletes paros lesznek!
Sztem sima korrektor fölé kenve az igazi, mert a karikákkal egyedülnem tud elbánni.
Köszi a tippet! Ebben nem voltam biztos, hogy korrektor alá vagy fölé jobb kenni?
De mindenképpen kell mellé sima korrektor szerintem is.
Én fölé szoktam, mert így érvényesül a ragyogó hatása.
Köszi, holnap bevetem!
Nagyon menő nyári minták! Rákívántam!
Gyönyörű, igaz?
Nem fotózom le, amúgy is túlzás mennyit posztolok ide annak ellenére hogy elvileg low buyt folytattam , ebben a hónapban sajna túlköltekeztem. A termék amit vettem egy fényvédő, amit a hámlasztó miatt vettem és amiatt mert fontos a fényvédő használata, annyit hallottam már . Ja és nivea :).
A fényvédő szükséges. A többit pedig régóta szeretted volna megszerezni és most lehetőséged volt rá. Ezekkel a vásárlásokkal nincs semmi probléma. Tedd ki a képet nyugodtan a fényvédőről.
Nagyon szívesen, és felavattad már?