DM, fodrászkellékes (a kézkrém ajándék volt a rendeléshez, a samponból most fogyott el a 2. flakon, az első jobban bevált, lehet változtattak az összetételén, a csomagolása is változott egy nagyon kicsit, a felirat, de szerettem volna egy tartalékot), Douglas
Veszélyes nekem bemenni a Müllerbe.
A The Balm cuccokat kiárusítják, ezért jött velem a rúzs és a paletta. A palettából már valaki kilopta az ecsetet (…), de nekem nem is hiányzik.
Ezt a Batiste szárazsampont még nem próbáltam, remélem jó lesz, és bár Carmex-hívő vagyok, de ki szerettem volna próbálni valami újat.
Valódi szentnek kell annak lennie, aki kiállja az akarat próbáját abban a csábítás oly sok formáját tartalmazó bűnbarlangban.
Kilopták az ecsetet, istenem…
Dezodorért mentem a dm-be. Tudjuk, hogy szokott ez lenni…
Nem volt itthon tartalék sampon, ezért kénytelen voltam az üzlet hátuljába is bemerészkedni, ahol már lesben állt az Essie állvány. Csak megnézem, mondtam magamnak. Hát persze. Valóságos mentális közelharcot kellett vívnom, hogy ne vegyek egy harmadik színt is, ami még nincs a kollekciómban (khm…). Helyette egy sápadtzöld s-he ugrott be a kosárba, egyértelműen bosszúból.
A fürdősó és az olajos testradír tipikusan az ún. rejtett költségek közé tartozik.
Fényvédő betárazás mintapéldáját láthatjuk.
Az Eucerin fújósát már el is ajándékoztam, mert annyira alkoholos, hogy elszédültem tőle, lemarta a számat és a szemsminkemet, irritálta a dekoltázsom… ezért nem szabad ebéd közben, gyorsan rendelni. Továbbadtam a rinocéroszbőrű expasimnak, akinek a Spar sajátmárkás, szintén full alkoholos fényvédője is elegendő, hát még ez.
A LRP fújósok közül a kicsi régi motoros nálam, de elég kis kiszerelés (75 ml), ezért bátorkodtam a nagy (200 ml-s) Anthelios XL-t megrendelni. Kedves Eucerin, így kell sminkelt arcra való fényvédőt gyártani! Egyenletesen porlaszt, a smink a helyén marad, nincs telenyomva alkohollal. Kicsit fénylik utána a bőröm, de ez érthető és púderrel orvosolható.
A hazamenetel előtt szoktam ezeket fújkálni, ha lusta vagyok, nemcsak az arcomat, hanem a dekoltázsomat is. Ha eljön a kabátmentes jó idő, aki a Bioderma Kidsszel fogok nyaktól-talpig kenekedni.
A Bioderma kézkrém ikerpárként olcsóbb volt, mint egymagában, édesapámnak rendeltem. Én is szeretem ezt a kézkrémet, de az Uriage Bariéderm-CICÁt még jobban, ő az enyém lesz. Az Uriage Bariéderm CIA Cu-Zn SPF 50-es krém egy kísérlet, kíváncsi vagyok, mennyire fog beválni. Ha máskor nem, futáskor elkenegetem a sminkeletlen arcomra.
És még nem tettem fel a képre a teát, csokit stb
Mimimilyen tea? Hogy hagyhattad le?
Íme
Óóó ezek a teák nagyon jók
Ha carmex hívő vagy, gyorsan el fog múlni a burts bees lelkesedésed. Kb 2x fogod használni és kuka. Sajnos, semmi nem veheti fel a carmexel a versenyt
De nem ám! Sajnos nekem se vált be.
Pingvin patika rendeles 30% akcioban.
Érkezett cukormérő is, de az senkit se érdekel itt.
Uriage mist!!!
Olvastam a revjúdat róla, es meggyőzött.
Remélem, a te szíved (és a bőröd) is rabul ejti!
Sztem tretinoin után mindenképpen. Nagyon vastagon kell hidratalnom, különben úgy nezek ki mint egy hüllő.
Beszámolok majd.
Revox hajcuccokrol is logok egy beszamoloval…Lelövöm a poent, nagyon jo cuccok. Ujbol fogom vasarolni őket.
Notino rendelés.
Mediblanc fogkefe szett, váltja a Curaproxot nagyon megszerettem , a szájvizet még nem próbáltam tőlük , remélem jó lesz, böhöm nagy 500 ml a flakon.
Missha szett, magamnak harmadszorra vettem meg, most 10 ezer Ft volt az egész , van benne 5 maszk és egy 30 ml C vitaminos szérum amiért teljesen odavagyok, kenem reggel- este .
Gliss Kur spray - fésülködéshez használom, tulajdonképpen amelyiket érem azt veszem túl nagy eltérés nincs köztük. A sárga olajos és a türkiz kivételével mindegyik jó.
Milkshake hajhab: a loknikhoz vettem, mert hiába sütögetem a hajam a Babyliss vassal ha nincs rajta valami fixáló akkor nem maradnak meg a hullámok .
Lancaster naptej pigmentfoltok ellen: hiába írtak róla rosszat az oldalon muszáj volt kipróbálnom a szívem vágya a márka évek óta. Ezt már fel is bontottam, Creme 21 illata van és színezett, de ez kérem valami hibrid- varázsló lesz, mert felkenve nem színes, eltűnik. Ha lesz rá igény szívesen csinálok swatchot róla. Viselni pedig álom, ezt kerestem, hogy úgy érezzem nincs az arcomon semmi.
Majd írj a Revoxról is, ha jut rá időd. Aztán bye-bye money, rendelni fogok a cuccaikból, bár van még pár bontatlan hajápolási termékem.
Annyira jó ez a mist, hogy ha fürdőt lehetne belőle venni, belefeküdnék. Még az ekcémás folt (a kezemen volt) is imádta.
Még van egy tartalék Curaprox fogkefém, ha a jelenlegit leselejtezem, Mediblancot rendelek. A fogkrémjüktől rosszul voltam, de ha a fogkefékük jó kis puha (ahogy írtad is), jöhet!
Azt hiszem az ultra soft a legpuhább az hasonlít (nekem 98%- ban Curaprox volt), ez most egy kicsit erősebb lesz .
A fogkrémet én is próbáltam a piros tubusost nekem olyan semmi extra, egynek jó kategória volt.
A mediblanc nem keményebb? Én egyszer rendeltem a márkától az ultra soft verzióból a curaprox helyett, de az borzalmas volt. Szúrt, és kiálltak a sörték.