💖 ùj unboxing kèpekkel

(tudom, ezzel most nagyon megragadom a lenyeget… de annyira tetszik az elso termek csomagolasa! :star_struck: )

3 Likes

Nem vagy ezzel egyedül elsőre azt hittem , hogy könyv vagy egy szép notesz :slight_smile:

3 Likes

Én parfümöt tudnék elképzelni egy ilyen dobozban, valami finom bőrös-poros illatot egy picike édességgel. Már érzem is a nem létező illatcsodát! :pig_nose:

2 Likes

És, ha tudnátok milyen különleges annak a fényvédőnek a doboza, nagyon fura anyagból készült, nagyon király.:slight_smile: Eddig a fényvédő is tetszik, jó sokat kentem fel direkt reggel, sminkeltem is. Nekem vízállónak tűnik ez a cucc. Az biztos, hogy jól alá kell hidratálni.

3 Likes

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Mont Bleu üveg körömreszelő készlet :heart_eyes: Lehetett volna sima, minta nélkül is, de arra gondoltam, ha már rászántam magam, akkor legyen csak színes. Mindegyik kis bársonytokkal érkezett és a szállítás is meglepően gyors volt. IMG_4090

9 Likes

Sziasztok!
Egyik kedvenc fényvédőm az AG Botanical
81F29nzBy0S.AC_SY606
De valahol olvastam, hogy ez csak egy BB krém, nem fényvédő, ezért magában nem javasolt használni, pedig én tavaly csomó ideig csak ezt kentem fel. Néha újrakentem d.u. Mit gondoltok erről a problémáról?

5 Likes

Szerintem, ha felkened az elvi mennyiséget, akkor ez jól szuperálhat fényvédőként. Kérdés, hogy a színezett krém, hogy néz ki az arcon, ha a szükséges mennyiséget felapplikálod, ami azért nem kevés?! En többek között ezért nem használok színezett fényvédőt, mert abból szépen lehetetlenség felvinni a szükséges mennyiségűt.

1 Likes

Szerintem is a mennyiség a kérdés, hiszen egyébként ez is spf50.

Én is vettem idénre is (amúgy sehol nincs a dobozon, hogy BB krém), bár én úgy szoktam, hogy alulra kémiai, ezt meg fölé, hogy a bőrképet javítsa.

2 Likes

Én is inkább rétegzem. Nekem nem hisztizik a bőröm a kémiaitól, és sokkal sminkelhetőbb, ha első réteget beszívja az arcom. Mivel a gyakorlatban képtelen vagyok - a strandot leszámítva - a szükséges mennyiséget felvinni fényvédőből, így mindenem az, amit felteszek.
Kémiai fényvédő+ fényvédős primer+bb vagy alapozó fizikai fényvédővel+ha teszek púdert az is fizikai fényvédős.

1 Likes

Nem fényvédő? Hát rajta van hogy 50 faktoros :open_mouth:

2 Likes

Én úgy értelmezem, hogy arcra való színezett naptej , nem BB krém. Ha nagyon aggódsz miatta és nincs túl erős színe akkor próbálj meg 2 réteget felvinni belőle.
Mondjuk BB- ből nem tudnék annyit felpaszírozni az arcomra mint egy sima naptejből.
Nálam szérum, fényvédős hidratáló 30 spf, BB a sorrend jelenleg, ezt cserélem jövő héttől, szérum, naptej 50 spf , BB - re.

2 Likes

Én is imádom ezt a fényvédőt, mindig magában használtam, de most ki fogom próbálni egy másik fényvédővel alatta. Remélem ez nem lesz butaság. :thinking:

1 Likes

DM saját BHA (megejtettem a háztartási bevásárlást, azzal nem fárasztok senkit :rofl:) jól néz ki az inci, 2000 Ft.

IMG_20220408_154411

24 Likes

Ez még nem láttam, de tök jól hangzik. :blush: Nagyon fejlődik a DM és a Rossmann is a tudatos(abb) bőrápolást termékekkel.
A DM-es niacinamidot és a Rossmann-os AHA szérumot is most tesztelem, eddig ígéretesnek tűnnek.

4 Likes

Én is vettem 1 hete, 1x már próbáltam semmi irritáció eddig, remélem állandó termák lesz nálam :slight_smile:

4 Likes

Nem tudom, a Facebook csoportban írták, hogy a gyártó sem fényvédőnek nevezi, csak bb krémnek, de azt a képet már nem találom…
@Luiselotte igen, néha próbáltam két réteget felvinni, meg ezt a legkönnyebb újrakenni is szerencsére.

3 Likes

A gyártó oldalán azt írják, hogy használható smink alá és BB krémként IS.
De nem azt, hogy BB krém.
Illetve szerintem tökmindegy, ha egyszer SPF 50, akkor a megfelelő mennyiségben annak meg kell felelnie.

7 Likes

Pont most akartam ugyanezt linkelni :smiley:
Érdekes hogy ausztrál anyaoldalt nem láttam én is a UK- ra vitettem magam a zászlóválasztónál.
Idei évem óriási dilemmája, hogy testre mit vegyek, versenyben van :
Australian Gold , állag, illat, fényvédelem mint tökéletes és ki lehet fogni 5000 Ft környékén , utóbbi években 8500 körül volt azt sokalltam.
Lancaster: még nem próbáltam, az arcra való , foltok elleni 50 faktoros már úton van felém, testre valót pedig szettben találtam szuper áron. Legendás naptej naaaaggyon ki akarom próbálni.
Hawaaian Tropic: többször vettem már, szeretem, főleg a szatén fényű változatot, árban szuper, állaga , illata is tetszik.
Köztük vívódok idén, tavaly Pupát vettem szettben , nem volt rossz, de ezek közül mindegyik lekörözi.

1 Likes

Én is azt gondolnám ha 50 faktoros akkor fényvédőnek is kell lennie, még ha bb krémként is funkcionál.

2 Likes