Majd légyszi írj róluk!
Bipa, Müller, Douglas, TK stb.:
A hajolajat nehéz volt beszerezni, szerintem már csak elvétve van az üzletekben. A testpermet ajándék lesz. A sok Dr. Jart a TK polcán volt.
Korábban nem szerettem ezt a fényvédőt, kikezdte a bőröm, azonban tavaly kaptam mintákat belőle és jó volt. Úgyhogy megrendeltem újra, remélem be fog válni. Kevés helyen elérhető, az Expresszpatikától vettem. Valószínűleg lassan újra felkerül a polcokra.
Ekozmetikumon nagy a választék Eucerin napozókból, többször vettem már innen krémet, gyorsak, megbízhatóak.
Köszi a tippet! Ha jól látom, ott is hiánycikk most, egyedül az említett patikánál leltem fel, ráadásul akciósan.
Szívesen
Pont a Tiédet nem néztem csak megörültem, hogy rengeteg naptejet látok és lelkesen küldtem is
Köszönöm, ez SPF30, 50 alá nem adok.
Igaz!!
Heti beszerzés
Hú, az Australian Gold-ot hol vetted? Már nagyon a végén járok a tubusnak, de nem tudom, hol lehetne hozzájutni.
A Helloskin.hu oldalról.
Köszönöm szépen!
Dr Dray videók hatása, Avene sunscreen, stick, lip spf, nagyon várom, hogy kipróbáljam. Az Intense Protect kémiai, újgenerációs, kíváncsi vagyok mit szól a szemem hozzá. A két hidratáló jóáras volt. A Bioderma kifejezetten szép inci-s. (Ne riasszon el senkit, ha olyat lát egy terméken, hogy cancer meg sugárterápia után, ezek általában illatmentes, szép összetevős hidratálók.)
Bocsi, de rögtön a rapperre asszociáltam
West- coast arcápolás először én is azt hittem, hogy már Dre is indított beauty vonalat, nem csak baseball sapi van
Ugh, ezek nagyon ígéretesnek néznek ki, én Dr Dray-t csak módjával tudom elviselni, de fényvédelem terén benne bízok a legjobban! Ezeket honnan vetted?
Notino, most megint van készleten.
Zsákmány Laylie-tól. A honey maskból a masodik tubust fogyasztom, eddig nagyon pöpecül simít, puhít, hidratál.
A másik két terméket még sose próbáltam, de kíváncsisn várom a beavatasukat.