💖 ùj unboxing kèpekkel

Én próbálok törekedni rá, hogy bizonyos dolgokból meglegyen az az 1 tuti, amit gondolkodás nélkül újraveszek mindig. Igen ám, de balszeremcsémre akkor meg megszűnik. Például ilyen volt a Balmshelter (úgy óvom a még meglévőt, mintha aranytartalék lenne), aztán rátaláltam a Shiseido BBre. Ma kérdeztem a Douglasban, hogy mikor szokták feltölteni, mert lassan elfogy, de megint csak medium-ot láttam, abból is 2 darabot. Azt mondták fogalmuk sincs, országszerte készlethiány és valószínűleg meg is szűnik, mert betiltották az egyik összetevőjét. Úgyhogy állhatok neki megint keresgélni.
Szóval ha van egy tuti termékem, már kutatom az alternatívát is.

3 Likes

A Shiseidot én is keresem, szintén a clair árnyalatot használtam belőle.
A màsik kettő medium/ dark fonce is van itthon de azokhoz még barnulnom kell. Ötletem sincs, hogy mit vegyek helyette , 5-6 éve folyamatosan használom és nagyon szeretem.
:pensive:

2 Likes

Tegnapi szerzeményeim. :slight_smile:
Egy kabátot vittem be igazíttatni a belvárosba és ha már ottjártam, benéztem picit a régen látott üzletekbe is.

• MAC Powder Kiss rúzs ‘Sheer Outrage’ (Back To MAC szerzemény)
  • MAC Dazzleshadow - ‘Can’t Stop, Don’t Stop’
  • mini MAC Stack szempillaspirál (ajándék volt)
  • LUSH Sweet Wild Orange kézkrém
  • LUSH Curl Power hajkrém

20220321_073711

23 Likes

Megérkezett @Mse -től a Dim Light és úúgy örülök, hogy így ki tudom próbálni, mielőtt megrendelném nagy kiszerelésben​:blush::pray:t2:
A TIU alapozó már újravásárlás, kb. az egyetlen drogériás alapozó ami nem sárgul be rajtam, ennek is örülök, hogy olcsóbb alternatíva számomra. A szempillaspirál újdonság, a keféje a kedvenc formám, érzékeny szemre is jó és azt ígéri, hogy könnyen lemosható. A pirosító meg csodaszép színű. (Notinoról vannak)

IMG_20220323_183337480~2

23 Likes

2022 a tigris éve: Estee Lauder limitàlt pirosìtó paletta, szerintem gyönyörű kívül- belül
20220323_200723
20220323_200706

33 Likes

Cicaaaa :heart_eyes_cat:
A középső tigrisről Cartier párduca jutott eszembe hasonló stílusú a kivitelezés.

5 Likes

Aztaaaa!!! :heart_eyes: Tigris vagyok pont :tiger2:
A MAC szintén tigrises limitált darabjairól sikerült magam ledumálni meg nem is olyan szép, de eeeez :yellow_heart::tiger::yellow_heart: wow!

2 Likes

Arcpalettákra nem szoktam rápörögni, de ez úristenúristenúristen :star_struck: :star_struck: :star_struck: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: mennyire szép már…és azok a színek…húúúú :heart_eyes:

@Isabelle hol sikerült erre a csodára szert tenni? :slight_smile:

2 Likes

Helloskin-ről rendeltünk többen, az enyém ez a ginzenges toner.
Elhasználtam a G&G liquid hydrationból kettőt, mert könnyen elérhető, rendelni pedig hacsak nincs foxpost szállítás, akkor nehézkes mert sose vagyunk otthon és a posta nem esik útba, de az nekem olyan nem rossz, de csak ha tényleg nincs más kategória.
20220324_065049

10 Likes

Az itthoni webshopjukban nem kapható, tegnap repültem is megnézni :pensive:
Mivel limited, lehet, hogy csak a márkaboltjaikban árulják és webre fel sem teszik, nem tudom.
Mondjuk ígyis- úgyis meg kell néznem élőben, sminket nem merek látatlanban venni(olyat amit még nem használtam).
Gyönyörű szép , az ornamentika tényleg hasonlít a Cartierre , szerintem nem volt még olyan sminktermék ami ennyire tetszett volna.

2 Likes

Jöhet a tavasz :tulip::honeybee::blossom:
Kép

26 Likes

A német second hand oldalon talàltam. Sehol màshol nem làtom vagyis rendes webshopban.

1 Likes

Ezek szerint ezt buktam :frowning: na mindegy :slight_smile: csodálgatom majd itt :slight_smile:

Tudom, itt Lilut sokan nem kedvelik, én viszont csípem a csajt. Tetszik, hogy termékeket is ajánl a könyvben.TIU szájcerkát újravettem, igazan szeretem ezt a színt és minőséget kapok töredék áron. A szemkontúr gél megvallom impulzusvásárlás eredménye volt…
20220327_154316

11 Likes

Kb 5 éve lehetetlenség volt drogériában retinolos cuccot venni. Úgy örülök, hogy ez megváltozott. :hugs:
Nyugodtan fel lehet zárkózni fényvédő fronton is, nagyon gyér a kínálat nálunk egy német Rossmannhoz vagy DM-hez képest.

5 Likes

Haladunk csigaléptékben ugyan.:slight_smile: Revox fényvédő mindenhol out of stock. Roundlabot használom most, van itthon sok. De ez most a kedvenc, ugyanis lehet jó vastagon kenni, beissza a bőröm.Illetve várom a Skin1004 fizikai fényvédőt. Az Téged biztosan érdekelni fog @Gloria :slightly_smiling_face:

2 Likes

Én is a Round Lab fényvédőt használom, és pont Skin1004 fényvédőt várok :grinning: RL nagyon jó tényleg, mintha egy sima hidratálót kennék, ezért két réteget szoktam felvinni.

1 Likes

Ma jöttem rá, hogy Roundlabot azért is szeretem, mert ipari mennyiségben lehet felkenni, nem kukacosodik, egyátalan nem csípi a szemem, lehet rá sminkelni. Remélhetőleg a káros sugaraktòl is kellően véd. :upside_down_face:
Ettől függetlenül ki kell próbalnom a Skin1004 fényvédőjét. Fene a kívancsi számat!:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Douglas Night Shopping keretében szereztem be őket:

• Armani Lip Power 108-as színben (miután a boltban beleszerettem ebbe az árnyalatba)
    Az egyik legjobb rúzs amit valaha próbáltam: kicsit olyan érzés mintha semmi sem lenne rajtam, de közben meg nagyon jól bírja a strapát, és gyönyörűen mutat, kicsit teltebbnek is tűnik tőle a szám.
  • MAC Power Kiss folyékony rúzs Datemaker árnyalatban
    Régóta szemeztem ezzel a színnek, és mivel a Powder Kiss rúzsokat nagyon szeretem, ki akartam próbálni a folyékony verziót is. Egy fokkal még jobban tetszik, mint a rúzs verzió: egységesen fed, kellemes viselet, és a szín is passzol hozzám. (Barackos bézs.)
  • MAC Stain Taupe szemhéjpúder
    Ez meg a MAC szaküzletben tetszett meg, és csak nem hagyott nyugodni. Őt már biztosan mindenki ismeri, nekem is kb. 66 ugyanilyen vagy hasonló szemhéjkencém van. Szürkésbarna, kicsit a sötétebb fajtából, szaténos textúrával, nagyon kis szép, mindennapi árnyalat, pont ahogy én szeretem. :slight_smile:

20220328_121039

25 Likes

Ilyen az amikor bedől valaki az insta reklámnak. :rofl:
Kíváncsi vagyok…

IMG_20220330_105008

19 Likes