Használd egészséggel!
Nekem is megérkezett és úgy örülök :))) Nevetni fogtok, de a Soul Bloomig nekem tartalék paletta, mert mióta megvettem zsibin, folyamatosan használom és oda meg vissza vagyok. Tényleg azt érzem, hogy az első olyan palettám, amit az utolsó kis porszemig el tudok használni, és mivel már nem kapható, Nitának hála, van tarcsi
Használd egészséggel őket
De jó, sok örömet hozzájuk
Sehol nem találtam tízest.
Első dm-ben én sem, aztán megnéztem online a bolti készletet, ami ezek szerint stimmelt. Remélem sikerül neked is.
C’ iel kistáska és Gaultier parfüm , ajándék volt mind a kettő. A táskáról itt sokkal jobb képek vannak:
Csodaszép ez a táska
Köszönöm, élőben cukibb, gyönyörűek a részletei és nem győzöm szagolgatni , annyira szeretem a bőr illatát.
A linken is láttam milyen szépek a részletek, gondolom van még több ami ott nincs éppen lefotózva. Én is szeretem a bőr illatát!
Laylie-tòl érkezett ismét egy kis arcàpolási csomag.
Ez a kedvenc tonerem, újra megveszem majd. Legalább tényleg szépít, nekem a G&G nem jött be, amit legutóbb otthon vettem a drogériában.
Én még nem próbáltam a pulykát pedig én már mindent is próbáltam.
A G&G terméket szeretem, csak mindig esz a fene újabb termékek kipróbálása után.
A honey mask állagán nagyon meglepődtem. Gyakorlatilag tényleg olyan volt, mintha mézes csuporba tunkoltam volna a pofim. Viszont babapopsi lett reggelre a fejem.
Amúgy ez miért van? Csak nagyon kevés az a termék, amelyik kiérdemelte nálam, hogy állandóra maradjon.
Bár tény, hogy egyre több ilyen van.
Pont a héten konstatáltam, hogy nincs sok termék, amit folyamatosan, időről időre ùjravásárolnék arcàpolási kategóriában. Nem tudom az okát. Valószínűleg mindig keresem a csodaszereket, és az szerintem kevés van.
De valoszìnűleg nincsen csoda termék, hanem arcapolas terén is a kitartó következetesség számít, magyarul folyamatosan használni reggel este a termékeket. Rendszeresen bőségesen fenyvédőzni.
Szép látvány az a sok új szerzemény.
Köztük a visszatérő vendegeim: A Birch fényvédő és a tretinoin. Nagyon beváltak.