💖 ùj unboxing kèpekkel

Rendhagyó unboxing, ma jött egy csomó könyv :slight_smile:
IMG_20220311_133512

22 Likes

Én pont így vettem ezeket a HP kiadásokat. :slight_smile:
Éééés! Elvittük a Bölcsek kövét mozinapra, és a McGalagonyról szóló résznél Kassai Ilona dedikálta nekünk. :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Haha : D Komolyan végiglogikáztam, hogy melyik könyvhöz melyik ház kiadását vegyem. A folytatás terv szerint sorrendben Hugrabug, Hollóhát, Mardekár és Griffendél. A régi kiadása nem tetszett, de ez az új nagyon menő. És hát a Harry Potter minden házi könyvtárban meg kell legyen, úgyhogy itt volt az ideje beszerezni:)

3 Likes

Ha a végére értem Henrik király összes feleségének akkor a HP lesz a következő sorozat amit be szeretnék szerezni , régebben olvastam , az összes részt többször láttam és megszerettem . Ezeket a kiadásokat szeretném én is megvenni amit most mutattál, eddig nem tudtam, hogy ilyen is van , nagyon menő .

2 Likes

Megkérdezhetem hogy a világosabb amit vettél, milyen árnyalatú? Sárgás, rózsás, hideg, meleg? A képről nehéz megállapítani…

1 Likes

Nekem megvan a régi kiadás, még amit 20 éve adtak ki, ez a házas, a Jim Kay-féle illusztrált, és a Minalimától is az angol nyelvű illusztrált.
És egyébként DVD-n és Blu-rayen a filmek.
Hiába no, a rajongás az rajongás. :rofl: :see_no_evil:

5 Likes

És ez meg csak egy kis része a gyűjteménynek:

IMG_20220311_155010

13 Likes

Csak nem Szalay Csenge videója alapján választottad? :rofl:
5:42-nél beszél róla:

Két DM-ben jártam mostanában, mindkettőben láttam, igaz az egyikben a 010 már nem volt.

3 Likes

Ugyanígy vannak meg ezek a kiadások, és ugyanígy logikáztam végig, hogy így lesz meg a többi, haha! :smiley:

1 Likes

Dehogynem :rofl:

1 Likes

Nekem pont a Star Wars regènyek futottak be ma :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Köszi ezt a lelkes ajánlást :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ennek az alapozónak én is nagyon lelkes rajongója vagyok, pont azok miatt, amit te is írtál. Száraz bőrön is gyönyörűen mutat

2 Likes

Ezt az alapozót Szalay Csenge is mutatta a Kincsek a drogériából legutóbbi videójában.

1 Likes

A 010es egyátalán nem rózsás, inkább neutrálisnak mondanam. IMG_20220311_220521

6 Likes

Köszönöm! Ha hazamegyek, mindenképpen ránézek

1 Likes

IMG_20220313_105503

21 Likes

Nagyon szép, majd mesélj. :star_struck:

1 Likes

A paletta élőben még szebb, most még csak nézegetem, simogatom. :sparkling_heart:
Fogok róla véleményt is írni, majd jelzem!
Nagyon gyorsan átvehettem, ráadásul személyesen Csengétől. Ez a lány élőben is egy tünemény! Remélem sikeres lesz!

9 Likes

Avon, makeup.hu rendelés és dm. A rúzs L’oreal Color Riche 645, J’lo nevével jelzett, ez rajtam az igazi my lips but better árnyalat. Az alapozó 1.5N árnyalat.
20220313_152552
20220308_073834

14 Likes