Rendhagyó unboxing, ma jött egy csomó könyv
Én pont így vettem ezeket a HP kiadásokat.
Éééés! Elvittük a Bölcsek kövét mozinapra, és a McGalagonyról szóló résznél Kassai Ilona dedikálta nekünk.
Haha : D Komolyan végiglogikáztam, hogy melyik könyvhöz melyik ház kiadását vegyem. A folytatás terv szerint sorrendben Hugrabug, Hollóhát, Mardekár és Griffendél. A régi kiadása nem tetszett, de ez az új nagyon menő. És hát a Harry Potter minden házi könyvtárban meg kell legyen, úgyhogy itt volt az ideje beszerezni:)
Ha a végére értem Henrik király összes feleségének akkor a HP lesz a következő sorozat amit be szeretnék szerezni , régebben olvastam , az összes részt többször láttam és megszerettem . Ezeket a kiadásokat szeretném én is megvenni amit most mutattál, eddig nem tudtam, hogy ilyen is van , nagyon menő .
Megkérdezhetem hogy a világosabb amit vettél, milyen árnyalatú? Sárgás, rózsás, hideg, meleg? A képről nehéz megállapítani…
Nekem megvan a régi kiadás, még amit 20 éve adtak ki, ez a házas, a Jim Kay-féle illusztrált, és a Minalimától is az angol nyelvű illusztrált.
És egyébként DVD-n és Blu-rayen a filmek.
Hiába no, a rajongás az rajongás.
És ez meg csak egy kis része a gyűjteménynek:
Csak nem Szalay Csenge videója alapján választottad?
5:42-nél beszél róla:
Két DM-ben jártam mostanában, mindkettőben láttam, igaz az egyikben a 010 már nem volt.
Ugyanígy vannak meg ezek a kiadások, és ugyanígy logikáztam végig, hogy így lesz meg a többi, haha!
Dehogynem
Nekem pont a Star Wars regènyek futottak be ma
Köszi ezt a lelkes ajánlást
Ennek az alapozónak én is nagyon lelkes rajongója vagyok, pont azok miatt, amit te is írtál. Száraz bőrön is gyönyörűen mutat
Ezt az alapozót Szalay Csenge is mutatta a Kincsek a drogériából legutóbbi videójában.
A 010es egyátalán nem rózsás, inkább neutrálisnak mondanam.
Köszönöm! Ha hazamegyek, mindenképpen ránézek
Nagyon szép, majd mesélj.
A paletta élőben még szebb, most még csak nézegetem, simogatom.
Fogok róla véleményt is írni, majd jelzem!
Nagyon gyorsan átvehettem, ráadásul személyesen Csengétől. Ez a lány élőben is egy tünemény! Remélem sikeres lesz!
Avon, makeup.hu rendelés és dm. A rúzs L’oreal Color Riche 645, J’lo nevével jelzett, ez rajtam az igazi my lips but better árnyalat. Az alapozó 1.5N árnyalat.