Sephora (náluk 3 mintát szoktam kapni, most 1 volt), pont azért illatminták, mert nem tudom kipróbálni sehol. Nem tudok este normálisan fotózni.
DM:
Sephora (náluk 3 mintát szoktam kapni, most 1 volt), pont azért illatminták, mert nem tudom kipróbálni sehol. Nem tudok este normálisan fotózni.
DM:
Mostanában nem posztoltam ide, de 1-2 apróság azért becsúszott.
Ez épp egy piactér / iHerb rendelés. A sminkszivacsot púderhez vettem, ismeri valaki? Simán szárazon lehet használni?
Nekem megvan az a púderszivacs. Használhatod szárazon vagy nedvesen is ha jól tudom. Viszont préselt porokhoz nem javaslom a nedves használatot, némelyik púder nagyon nem szereti ha vizes lesz a felülete
Köszönöm, én is erre gondoltam. Nem szívesen tenném tönkre vele a púdereimet.
Egy kis Parfimo-zsákmány: a wet n wild szemhéjalapot még @Amadea ajánlotta, szerencsére nagyon bevált, és mivel mindjárt elfogy, rendeltem is gyorsan rögtőö két utánpótlást is.
A parfümnek eddig a sima verzióját használtam, itt dícsértétek sokan az Intense verziót, így adok neki egy esélyt.
A szempillaspirálra régóta kíváncsi vagyok, ez a kis neszeszeres verzió épp akcióban volt.
Én szeretem a Bambis spirált, remélem beválik neked is
(A dzsungeles ocelotos háttér )
Lovebrands rendelés Revox Plex rendelésemmel. Meg egy kis kényeztető testradírral.
Huhú, a plexről írsz majd? Kíváncsi vagyok.
Írok, írok.
Én is rendeltem tőlük, úton van, nézegettem már az oldalt egy ideje, de nem mertem rendelni, most megjött a bátorság nekem is.
Irodai körülmények között nem sikerült sajnos korszakalkotó ízléses fotót lőnöm az első Rituals termékemről, amit akciósan rendeltem Rituals honlapjáról kb. 2600 ft-ért. Megsúgom, még mindig akciós.
De szép ez a pünkösdi rózsa!
Boglárka, imadom.
A levele a petrezselyemre emlékeztet.
Engem is.
Cult, a 20%-os akció, -10 euro. A PC lemosó szerettem volna kipróbálni, de csak így, majd féláron.
Az SPF-et meglátjuk, összetevő ígéretes.
Én másodszor rendeltem most tőlük, eddig minden rendben volt.
Meg is jött az első rendelésem a Parfimo- ról .
A Lancaster ajándék lesz, a VS permetet a tavaszi parfümök mellé rendeltem a Payot BB - t pedig a szokásos Shisheido helyett , mert clair árnyalatot sehol sem találtam , a másik kettőből van idehaza, de azok sötétek, nagyon fehér vagyok .
Persze azonnal felkentem, elsőre sötétnek tűnik, de nem az, kicsit mattabb mint a Shiseido vagyis inkább gyöngyház fénye van nem pedig dewy , tetszik.
A nőnapi akcióban kedden rendelt CurlyGirl csomagom már meg is érkezett.
Lányok, ez egy csodás alapozó, csapjatok le rá, ha látjátok még vhol. Iszonyatosan szép természetes a fedése, mégis jól fed. Egyáltalán nem emeli ki a száraz részeket, pedig rajtam tretinoin kúra miatt azért van egy-kettő. Könnyű eldolgozni, szépen terül, nem csíkos a végeredmény. Szép az incije, 2000 ft a DM-ben. Szatén finisű termék, cuki pipettas üvegben. Két színt vettem belőle, hogy nyáron is tudjam használni mikor barnulok vmennyit.