💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, így van, jó nézegetni is egy csinosan csomagolt, szépen kiállított terméket. Szeretem a Kiko insta oldalát is, tiszta luxus érzetet ad, ahogy bemutatják a dolgaikat.

3 Likes

(Hát, olaszok :star_struck: a vérükben van a "tálalás)

5 Likes

Skinsmart rendelés, a benyomódott tubus margójára
IMG_20220224_104629
Köszönöm @Gloria a tippet :slight_smile:

18 Likes

A pokol kénköves legalján fogok elégni!:grin:
A sampon Édesapámé. :heart: A 2 kis Lush es Susanne Kaufmann hidratáló ajándék volt. A Lush hajkondícionáló spray állítólag ‘állat’. :grin:
A Bourjois alapozó stick akciós volt, és utóbbi időben rájárok az itthonlévőre, ez pedig úgy tűnik kifutó termék, így lecsaptam rája, mert szeretem ezt a terméket. :grin:
A ND lila paletta zsibis szerzemény, @Anheszenamon - tol kívántam meg :grin: A Farmacy balzsamos lemosó is ugyanazon Tündér aranyos eladótól jött ma hozzám, akitől a ND palettat vettem. :grin:
IMG_20220224_190838
IMG_20220224_190902

27 Likes

A pokolban jó a klíma, a társaság és van ingyen wifi.:smiley:
Használd mindet nagy örömmel!

8 Likes

Köszönöm, csapassuk! :grin::metal:

2 Likes

A képminőségért elnézést kérek, de csak most értem haza a csomagpontról, és túlságosan izgatott vagyok :see_no_evil:
20220225_182245
Balra a Lethal Cosmetics új kollekciójából a Dark Matter árnyalat, jobbra fent pedig a Holo Taco Chameleon Coat körömlakk. Ezek igazi “különlegességek” számomra, egyrészt mert imádom a multikróm cuccokat, másrészt ezek az árnyalatok még multikrómnak is ritkák. A lakk leginkább zöld és ezüst, igazi Mardekáros színvilág (nagy néha kis bronz vagy püspöklila tükröződéssel, de ezen nem akadok fenn). A szemhéjfesték pedig fekete alapú, de arany-vörösen csillan ha oldalról jön a fény - erre egyszerűen nem tudtam nemet mondani, kellett. :grinning_face_with_smiling_eyes: de legalább most sminket tuti nem veszek egy darabig, ezek überelhetetlen árnyalatok!

22 Likes

Skinsmartról azelainsav szérumok. Megversenyeztetem a PC-t és a TO-t, remélem a TO is beválik, sokkal olcsóbb lenne. :blush:
Az IT Cosmetics hidratáló a Douglasból, reggel fényvédő alá fogom kipróbálni. Egész jó összetevős és illatmentes.

IMG_20220225_183115

20 Likes

Ma érkeztek. A Fanola termékekre kíváncsi vagyok, jókat olvastam róluk. A ceramidos szérum a Hedonia nevű magyar márka terméke. Az almost ceramidos szérumát szerettem, most elfogyott és ezt is ki akarom próbálni.
20220225_185613
20220225_185549

16 Likes

Majd légyszi mutasd meg őket felkenve, én is imádom a duo-és multikróm cuccokat!:star_struck:
Kíváncsi vagyok, mennyire hasonlít a Dark matter a Terra Moon hasonló szemhéjpúderéhez.

1 Likes

Kíváncsi leszek az eredményre! Már használtam mindkettőt, de nem szeretnélek befolyásolni.

1 Likes

A ceramidos cuccról írjál. :pray:

A PC próbáltam kicsiben, az bevált. A TO-val hadilábon állok, de hátha ez lesz a kivétel.

3 Likes

Mindenképpen! De ez jövő hétre fog csúszni valószínűleg, ha lesz napsütés. (A holo még működik vakuval, de a multikrómoknak egyszerűen muszáj a napfény…)

3 Likes

Írok, mindenképp. Első használat utáni benyomás, hogy állagra hasonló az almost szèrumához, opálos színű, vizesen folyós lötyi. Átlagosan érzékeny bőröm van, nincs rozaceám, de hidegben pl hajlamos pirosas lenni és kiszáradni, meg úgy általában is vízhiányos. Az almost ceramidos cucca először úgy tűnt, semmi extrát nem csinál, de aztán észrevettem hogy nyugodtabb és egységesebb a képem és hidratáltabb is, aztán miután egy-két hete elfogyott, kimondottan hiányozni kezdett. Remélem ez a termék is hasonlóan beválik majd, főleg hogy ebben még egyéb jóságok is vannak a ceramidok mellett.

3 Likes

Én is izgatottan várom, nagyon szeretem a multit, duo mindenkróm cuccokat :star_struck:

Értelek. De számomra az visszataszítóbb, amikor máshol látom csoportokban, hogy a Douglasban és a Marionnaudban dolgozók lenyúlják az amúgy kötelezően ingyen osztogatandó mintákat vagy ajándékokat a jobb márkáktól, majd szépen felpakolják mindenhova miniként. A terméken pedig ott virít, hogy repi vagy minta és kereskedelmi forgalomba nem hozható.

6 Likes

Az nem jut eszedbe, hogy vásárlás mellé jár? Nyilván nem a 2000Ft-os kisebbhez, de azért az online vásárláshoz pl. mindig jár 2, van ahol 3 minta, külföldi oldalakon néha 5 is. A Sephora pl. olyan mini termékeket rak bele az ajándék dobozokba (ami időnként nagyobb összeg mellett jár), amit itthon beauty boxként adnának el neked. A parfümoutlet oldalán pl. árulnak direkt mintákat és miniparfümöket is. Van aki ezt veszi meg elsőre, ha nem akar látatlanban 20 ezret kiadni valamiért, amit nem tud kipróbálni élőben. A mintákon ott is szerepel, hogy nem eladásra szánták.
Az utazó szettekben mindig kisebb kiszerelések vannak. Lehet, hogy valakinek nem kell belőle minden. Egy bordó rúzs nem áll jól mindenkinek, egy anti aging termékkel se tud kezdeni egy 22 éves lány sokat, a többi terméket elhasználja örömmel.
Nekem is van egy doboznyi mintám ami nem alkalmas a bőrömre vagy csak olyan szín ami nevetséges lenne rajtam. Ha az emberek elolvasnák a termékek alatti leírást (ami itt nem jellemző, tapasztaltam), én is feltenném őket, mikor összejön egy nagyobb kupac. Ha kijön egy új parfüm, kb. minden online üzlet azt teszi be a dobozba, így lesz az embernek mindjárt 4 mintája ugyanabból az illatból, ami esetleg nem is tetszik neki.

5 Likes

Pont ezt vesézte ki sokkal feljebb Piko888 és még többen mások is :slight_smile: erre reagáltam, hogy ezeken kívül engem jobban felháborít a másik eset, amit ki is fejtettem :slight_smile: különben meg miért ne kaphatnám meg a boltban a mintát, ami meg amúgy ingyen járna ahelyett, hogy Mancikától megveszem a neten? :wink: attól meg egyenesen rosszul vagyok, hogy ami külföldön ajándék meg repi, az itthon beauty box. ez is megérne egy misét :slight_smile:

1 Likes

Na ezért nem beauty boxozom már.

1 Likes