💖 ùj unboxing kèpekkel

Nekem is maradt pár 900 Ft-os, majd később felteszem az off topikba, az ár változatlan. :hugs:
Feltettem az offtopik: csevegősbe.

4 Likes

Milyen a parfüm?
Mire én észbe kaptam nem volt semmi.

Szabad piac van, annyiért árulja a termékeit, amennyiért akarja, ez nem ütközik a piactér szabályaival.

1 Likes

Nagyon drága vagy.:slight_smile:
Nyilván annyiért adja, amennyiért akarja vagy nem szégyelli, csak mindig mosolygok az ilyeneken. A rendelés mellé kapott parfümmintákat is pénzért árulják, de a MAC akciója után is gyanúsan sok rúzs került fel, ráadásul ugyanazon árnyalatok.
De ez a másik ember szemszögébe belehelyezkedve érthető, ill. nem várható el, hogy ingyen feldobja a zsibire. Kinek mi éri meg alapon megvettem egy ilyen MAC rúzst, mert ha a márkától rendelek, nem 5 ezer Ft lett volna a rendelés vége.:smiley:

Igen, értem csak nagyon nem szimpatikus. Velem is volt, hogy feltöltöttem az ajándékba kapott valamim jó áron, mert sajnáltam kidobni. De itt nem 1-2 alkalomról van szó, hanem kb 10 egy időben feltöltött termékről (nem hiszem el, hogy egyik se vált be).
Olyan mintha valaki ebből élne, adófizetés nuku.
Na mindegy, ez van :confused:

Vagy megyek bevásárolok a Notinon :smiley:

1 Likes

Sajnos nem tudom, mert a termékek nagy százaléka ajándék lesz barátnőknek, így ezeket nem bontom fel. :slightly_smiling_face:

Nekem se szimpatikus, de ez ellen csak annyit lehet tenni, hogy tovább görgetsz.
Évi 600 ezer Ft alatt nem kell SZJA-t fizetni (legalábbis legutóbb még ennyi volt a határ, bár ez nem hiszem, hogy változott volna). Ráadásul ezek használt termékek.

2 Likes

Csak bólogatni tudok, én is nagyon szeretem a márkát, és a Skin Illusion-t is. A másik alapozót még nem próbáltam, de biztosan az is szuper!

1 Likes

Elvileg a fiatalabb korosztályt célozták meg vele, nem is fed talán annyira, mint az alapozó, de nagyon kellemes érzés, olyan színezett hidratáló krém féleség, csak a színe felkenés közben jön elő, addig egy fehér kence. Valami olyasmit szerettem volna már régóta, ami nem fed olyan erősen mint egy alapozó, cserébe természetes, és nincs maszkhatás. A Milky Boost ezt tökéletesen nyújtja is.
Már vadászom, hogy mi lesz a márkától a következő szerzemény. :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Likes

A Milky Boost engem is érdekelne, de egyelőre visszatartott, hogy KM vélemények szerint nagyon illatos. Szerinted @Izar?

1 Likes

Hát van illata valóban: tinikoromban volt egy barackos testápolóm, olyan igazi műbarack illattal és barack formájú kupakkal, na ez egy az egyben ugyanaz. Én nagyon jót nosztalgiázom vele, és nem zavar, mert felkenés után elég gyorsan elillan, de elképzelhető, hogy másnak nem annyira tetszik. :smiley: Szerintem annyira nem erős, én nem érzem tolakodónak. Az arcbőröm nem rajong az illatanyagokért, de egy pár órás hordás után még semmi baja.

Sokat filóztam rajta én is, főleg, hogy amikor nyáron a boltban próbáltam a kezemen, olyan száraznak tűnt, beült a kezem összes kis ráncocskájába. Most viszont azt tapasztalom, hogy jól hidratál, és szinte teljesen láthatatlan. Zsíros bőröm van, és már-már sok, de még pont határeset. Pici púderrel ma nagyon szépen kitartott maszk alatt is. Egyedül az orromra való felvitel nem sikerült annyira, van egy olyan tulajdonsága, hogy ha ugyanazon a területen kicsit később átmész, akkor a kezeden marad, ami odatettél. Valahogy mégis meg tudom bocsátani neki ezt is, mert annyira szépen mutat a bőrön, és a színt is nagyon sikerült eltalálnom.

Amikor megjött és nekiestem, az arcom egyik oldalára a Skin Illusiont tettem fel, a másikra ezt, és senki meg nem mondta volna, hogy más van egyik oldalon meg a másikon.

Röviden: nem bántam meg, de illata az valóban van. Szerintem érdemes lenne megszagolnod a boltban, ha eljutsz valamelyikbe, hátha nem találod te sem soknak. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Tegnap megjött a csomagKép

14 Likes

Köszönöm, sajnos az illat miatt el kell engednem. Nem az arcbőröm miatt, a szememet irritálja szinte minden, nagyon érzékeny még az illatra is.

1 Likes

Megértem, a múltkor nekem is sikerült felkennem valami amit nem szeretett a szemem, és egész nap folyt a könnyem meg náthás voltam, mintha szénanáthám lenne. Csak másnapra lett jobb. Ez nálam mondjuk ritka, de tényleg pocsék dolog.

Kipróbáltam azóta a szempilla spirál mintát, amit a rendelésemhez kaptam, ez is instant szerelem. (Wonder Perfect 4D) Nagyon kellemes, krémes állaga van, és egyáltalán nem tapasztja össze a pilláimat. A favorit Lancome Hypnose-t most szépen le is taszította a dobogóról. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Első Kiko rendelésem. Régóta kíváncsi vagyok a márkára, és most a leárazás alatt leadtam egy rendelést.
20220223_175643

30 Likes

Úúú, de szép kép! :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon ízléses mindegyik termék csomagolása amúgy, jó rájuk nézni, remélem a belbecs is hasonló.

1 Likes

Valóban szépek a szerzemények, de a hangulatára gondoltam. A fény, a szín, az árnyék, a tükröződő felületek. Nem tudom pontosan mit látok benne, de irtóra tetszik :star_struck:

3 Likes

Ó nagyon köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: béna fotós vagyok pedig, mindig irigylem mások hangulatos fotóit :grinning:

1 Likes

Olyan guszták a KIKO termékek! :star_struck:
Egyszer volt lehetőségem az üzletben körbenézni, de annyi minden volt, nem tudtam választani. :sweat_smile: Néha az is jó, ha az ember csak legeltetheti a szemét.

1 Likes