💖 ùj unboxing kèpekkel

Nálam is még mindig “in progress” szerepel sajnos, remélem kiküldik majd. :slight_smile:

Pénteken meg is érkezett a Marionnaudba a csomagom, köszönöööm @Gloria, nagyon jó “dealek” voltak! :blush:

IMG_6321

19 Likes

Végre megvan :slight_smile: Múlt héten még nem volt elérhető a boltban, de ma reggel már szerencsére igen. Irány körmöt festeni! :slight_smile: Köszönöm @bernadettu, hogy felhívtad rá a figyelmem!
IMG_20220221_083613

15 Likes

Megindultak, az egyik hiányos lesz, nincs készleten, persze pont amit nagyon szerettem volna…:smirk:

1 Likes

Hűű, mi a pompás fecskés dobozos cucc? :heart_eyes:

Én is ma kaptam értesítőt a feladásról, nekem is van készlethiányos termékem…3 db terméket nem fogok megkapni…pont azokat, melyeknek 20 ezer felett volt az eredeti ára. Gyanítom, hogy valami rendszerhiba volt, és nem szándékosan szórták ki a termékeket ilyen olcsón.

3 Likes

Annyira várom, hogy ma felavassam őket. Sokat szenvedek a hajammal.
IMG_20220221_151053

18 Likes

Az a narancs tubusos kondíciónáló nagyon jó, vagy hármat elhasználtam belőle.

2 Likes

Nagyon kíváncsi vagyok! :blush:

1 Likes

20220221_191805

Jajj ma kaptam! :heart:

23 Likes

szappan :blush: nagyobb, mint amire számítottam online kép alapján
IMG_6329

15 Likes

Majd mesélj róluk! Biztos vagyok benne, hogy sokat fognak segíteni.

1 Likes

Mindenkepp. Remélem nyáron lesz forumtali es akkor élőben is csacsoghatunk őrületes komoly témákról. :blush:

2 Likes

A self care komoly dolog a mai világban, késhegyre menő viták vannak pl. arról, mit kenjünk fel az arcunkra és mit ne, a parfüm szekciósok ádáz civakodásáról nem is beszélve.
Jövő-menő, beeső emberek is kérnek tőlünk tanácsot a fekete szemhéjpúdertől a komplett bőrápolási rutin felépítéséig, szóval, minket komolyan kell venni.:smiley:
Majd megbeszéljük a lélekborzoló filmeket, a sorozatokat, az edzéseket, a Bosch-kiállítást meg minden mást is.

6 Likes

20220222_065834
Megérkezett az én Marionnaud csomagom is. Igazából már a múlt hèten, de átkértem gls automatába, amiben viszont épp nem volt hely.

15 Likes

Az én Marionnaud csomagom is megérkezett az előbb. :slightly_smiling_face: 2 termék nem volt készleten, a többit mind kézhez kaptam. :slightly_smiling_face:
IMG_20220222_152430

17 Likes

Ééés meg is jelentek a zsibin a nagyon akciós zsákmányok, természetesen nem 900 Ft-os darabáron…

1 Likes

Várható volt :roll_eyes: Ilyenkor olyan csalódás tud lenni a zsibi…

1 Likes

Megérkezett a Notino-tól az alapozó rendelésem. Ezzel a két Clarins termékkel már tavaly nyár óta szemezek, de volt még itthon alapozóm, szóval nem akartam újabbat. Most viszont eljött az ideje, és el nem tudom mondani, mennyire örülök, hogy megrendeltem őket. Soha nem volt még ilyen jó alapozóm, és kb. mindkét termék ugyanolyan jól teljesít. A Skin Illusion a folyós állaga ellenére nem ül bele a pórusaimba, tökéletesen el tudom dolgozni, és olyan, mintha nem is lenne rajtam semmi, csak simán szép a bőröm. A Milky Boost ugyanez, csak ha lehet még jobban, ő tényleg teljesen beleolvad a bőrömbe.
Jobbak, mint az eddig próbált összes alapozóm: Shiseido Synchro Skin, Lancome Teint Idole, Nars Sheer Glow, Purito Cica BB, EL DW, stb.
Nem volt még olyan termék soha a Clarinstól, ami ne tetszett volna, ezzel a kettővel meg teljesen levettek a lábamról. :grinning_face_with_smiling_eyes:

20220222_162742

20 Likes

Ez mennyire gáz! És nem is 900 Ft-ért árulja, hanem 2-4ezerért. Csupa olyan márka ami 900 Ft-os akcióban volt. Lehet ezt jelenteni?

2 Likes