Hát, ma majdnem lebuktam Épp hogy sikerült betolni a cuccokat kicsit jobban az asztal alá és begurultam a székkel, mintha dolgoznék a papírjaimon
Nekem is ez a kedvenc spirálom
Ez melyik árnyalat? Én a Melont vettem meg Erzsitől.
Én már elhasználtam belőle egyet és imádtam. Csodás pillákat csinált.
Copper
Ma érkeztek a zsibiről. A Violet Voss márkától még soha nem próbáltam semmit.
Nehéz a palettabeszerzésekről leszokni.
Képteken vagyok rá. Pedig most már tényleg nem férek el a fiókban és a palettáknak kijelölt nagy dobozban.
Én se férek… és szeretem a meglévőeket, nem szeretnék tőlük megválni.
Vannak benne apró csillámok amik szerintem a bőrön nem látszanak de nem matt maga a por hanem van egy enyhe arany fénye. Csináltam swatchot neked de csak fürdőszobai fényben tudtam fotózni:
Köszönöm szépen, nagyon szép szín, különösen nyárra!
Megérkeztek az ecsetek @umpalumpa -tól nagyon szépen köszönöm a sok kedvességet és az ajándékokat . A butter bronzer is megérkezett. Nabla még a postán csücsül, sajnos :).
Na, most már fel vagy szerelkezve célszerszámokkal. Milyen ecseteket vettél?
Hú :D. Van pirosító ecset pl catrice, szerintem az egyik Jessup ecset is az. Van egy korrektoros essence ecset, avonos arcmaszk ecset, van egy szemhéjtus eset, vannak szemrevaló ecsetek, pontosam egy-kettőt meg se néztem :D. Zoeva, Jessup ecset, van Zoeva-utánzat, Catrice, Essence, Real Technikes?, és avonos ecset is, lehet valamit kihagytam :D☺️.
Szépek, remélem beválnak és jó hasznukat veszed!
Örülök, hogy ilyen hamar megérkeztek. Remélem tetszeni fognak, tudod majd hasznosítani Nekem segítettél, hogy elvitted!
Megérkezett a Jessup rendelésem. Két ecsettartó és egy ferde szem ecset. A korrektor ecset ajándék.
Nagyon beváltak ezek a tartók (már van kettő), mert egy teljes szettet bele tudok tenni. Nagyon praktikus, hogy nem kell keresgélni, minden egy helyen van, ami csak egy smink elkészítéséhez kellhet, és a mérete is kezelhető.
Az egyik már meglévő:
Majus 20-i Pat McGrath rendelesem megerkezett az iment. Remelem hamarosan mindenkihez befut a sajatja.
Ha lesz alkalmad képet csinálni…