💖 ùj unboxing kèpekkel

Hát, ma majdnem lebuktam :smiley: Épp hogy sikerült betolni a cuccokat kicsit jobban az asztal alá és begurultam a székkel, mintha dolgoznék a papírjaimon :sweat_smile:

6 Likes

Nekem is ez a kedvenc spirálom

1 Likes

Ez melyik árnyalat? Én a Melont vettem meg Erzsitől.

Én már elhasználtam belőle egyet és imádtam. Csodás pillákat csinált.

1 Likes

Copper

1 Likes

Ma érkeztek a zsibiről. A Violet Voss márkától még soha nem próbáltam semmit.
Kép

Kép

Kép

10 Likes

Nehéz a palettabeszerzésekről leszokni.:frowning:

4 Likes

Képteken vagyok rá. Pedig most már tényleg nem férek el a fiókban és a palettáknak kijelölt nagy dobozban.

2 Likes

Én se férek… és szeretem a meglévőeket, nem szeretnék tőlük megválni.

3 Likes

Vannak benne apró csillámok amik szerintem a bőrön nem látszanak de nem matt maga a por hanem van egy enyhe arany fénye. Csináltam swatchot neked de csak fürdőszobai fényben tudtam fotózni:
Kép

Kép

7 Likes

Köszönöm szépen, nagyon szép szín, különösen nyárra! :blush:

1 Likes

Megérkeztek az ecsetek @umpalumpa -tól nagyon szépen köszönöm a sok kedvességet és az ajándékokat :heart:. A butter bronzer is megérkezett. Nabla még a postán csücsül, sajnos :).IMG_20200528_194400

13 Likes

Na, most már fel vagy szerelkezve célszerszámokkal.:slight_smile: Milyen ecseteket vettél?

1 Likes

Hú :D. Van pirosító ecset pl catrice, szerintem az egyik Jessup ecset is az. Van egy korrektoros essence ecset, avonos arcmaszk ecset, van egy szemhéjtus eset, vannak szemrevaló ecsetek, pontosam egy-kettőt meg se néztem :D. Zoeva, Jessup ecset, van Zoeva-utánzat, Catrice, Essence, Real Technikes?, és avonos ecset is, lehet valamit kihagytam :D☺️.

4 Likes

Szépek, remélem beválnak és jó hasznukat veszed!

1 Likes

Örülök, hogy ilyen hamar megérkeztek. Remélem tetszeni fognak, tudod majd hasznosítani :slight_smile: Nekem segítettél, hogy elvitted! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Megérkezett a Jessup rendelésem. Két ecsettartó és egy ferde szem ecset. A korrektor ecset ajándék.

IMG_20200528_214053

Nagyon beváltak ezek a tartók (már van kettő), mert egy teljes szettet bele tudok tenni. Nagyon praktikus, hogy nem kell keresgélni, minden egy helyen van, ami csak egy smink elkészítéséhez kellhet, és a mérete is kezelhető.

Az egyik már meglévő:
IMG_20200528_214605

14 Likes

Hallgattam rád @Isabelle, megvettem, mindjárt ki is próbálom. Köszi a tippet.
IMG_20200529_095935

12 Likes

Majus 20-i Pat McGrath rendelesem megerkezett az iment. Remelem hamarosan mindenkihez befut a sajatja. :wink:

2 Likes

Ha lesz alkalmad képet csinálni… :yum:

1 Likes