Igazából ez csak vizuális nyálcsorgás tudom, hogy nem veszem meg
nekem túl rózsaszín (sárgás-neutrális vagyok, még nem sikerült megfejteni
) és csak bizonyos rózsás dolgok állnak jól, de nem mind
ez pont nem az. De csodálatos
Szia! Igen, naná, rögtön aznap, amikor elhoztam a postáról. Nagyon szépen pigmentáltak a színek, pedig a világoskéktől tartottam. Nem kellett volna, meglepően intenzív. Az első benyomásom, hogy sokkal jobban ki tudom majd használni, mint a Dreamy-t.
Köszönöm itt is a lehetőséget, nagyon örülök neki
@Vicus Nekem megvan a 35T is. Szeretem, mert nagyon jó minőség - bár nem a kedvencem, mert icipicit unalmasnak találom az összeállítást. Egyébként jól kihasználható, biztosan nem válnék meg tőle.
Ezenkívül és az XO-n kívül még az F és az OS van. Azok is nagyon szépek, jól összerakottak.
A szivárvány minden színét tartalmazó palettáik viszont nem nekem valóak.
@anon21269124 Ha nem lenne semmilyen más palettám, biztosan nem ezzel kezdtem volna.
Nem olyan régóta fedeztem fel, hogy tavasszal- nyáron nagyon szeretem a rózsás szemsminket, de nem igazán voltak ilyen színeim.
Ami pedig sajnos nekem nem áll jól, az a lila, c.sárga, piros és a zöld semmilyen árnyalata ezeket messze el is kerülöm - illetve a lilával azért folynak a kísérletek
Parfum.hu rendelés tavaszi illat.
A héten nekem is megjött a Zoeva rendelésem. Ez az, ami egyetlen ecsettel indult… Jól sikerült! De legalább még új kívánságlistát is írtam arra az esetre, ha véletlenül nem vonják ki a forgalomból a termékeiket. @Alsace felé még úton van az ő része
CP paletta zsibis beszerzes, többi Rossmann. Bourjois színezett arckrem nekem új terméknek tűnik. Holnap felavatom.
Majd a cerave lotion-ról írj mindenképp, ha szabad ilyet kérnem nekem nagy kedvenc, amolyan “biztonságos” alapkrém. (De csak ez a sima, a “daily” verziót nem próbáltam)
Ha elfogy a jelenlegi hidratálóm, ez fog következni . Kíváncsi vagyok én is. Pont az tetszett benne, hogy tényleg egy alapkrém. A Cica-t is emiatt vettem meg, de azt inkább éjszakára szánom.
A CV mellett szólt még, hogy pumpás, ami szerintem nagyon praktikus. Egyébként a 236 ml-set akartam, de annyira le volt akciózva a nagy, hogy kb 200 Ft-tal volt csak drágább. De nem akarom, hogy rám romoljon, ha úgy érzem lassan fogy, bevetem testre is.
Havi nagybevásárlás. A parfüm a Michael Kors Wonderlust, ami időnként tetszett teszter alapján, máskor nem, elég lesz a kicsi. Ajándék volt mellé a a Wonderlust Sublime 4ml-s mini.
A fejbőrápolót korábban nem próbáltam, aminexiles kezelésből ez a legolcsóbb. Fejbőrradírom még nem volt, az is új tapasztalat lesz. A Bepanthen alap, a nagy gazdaságosabb, de így is drága, ezért kipróbálom a ti kedvenceiteket is. Nekem kézre ez vált be és a LRP Cicaplast Mains kézkrém. Mindkettőnél szeretnék gazdaságosabbat találni.
A hajpakolás minta alapján nem rossz és jóval olcsóbb, mint a Kérastase. Jelenleg a nagyon natúr 30-60 percig a hajon maradó pakolásokat hanyagolom, majd ha melegebb lesz akkor előveszem őket. A Steampod tejet sima vasalóhoz vettem, van aki szerint a termék így is jól működik. Ritkán vasalom a hajam, legutóbb egy új fodrásznál jártam, a hajam színe borzalmas lett, de kivasalta a hajam azzal a vasalóval és az eredmény tetszett. Azért 216 Eurót szerintem nem adok egy vasalóért.
Müller:
A pakolásból kettőt vettem, egyik ajándék lesz. Ezt még nem próbáltam. A parfüm megvolt fiatalkoromban, nyárra vettem. Kár, hogy a Rock in Rio nem jött ki újra.
Ez csak kellett a lelkemnek:
Pingvin patika rendelés, Zoeva, Avon és Oriflame tusfürdők már tavaszra gyümölcsös illatokban, Catrice bronzer a Rossmannból és ureás lábkrém az Aldiból.
A Cerave lotiont kifejezetten testre vettem, magamnak is jó és a gyerekeknek, főleg az egyik hajlamos száraz, viszkető bőrre télen, fűtésszezonban és amikor vastagabb ruhákban vagyunk egész nap.
Az elmúlt pár hét Avon, DM rendelések
Makeup.hu rendelés, a Redupetin krémet pedig Krémmánián nyertem tesztelésre még decemberben.
Ma futottak be a csomik
Köszönöm életem első Zoeva ecsetjeit @dunaimano -nak és a parfümmintát is
A könyv szakmai, az egyik volt tanárom írta.
Tudom, hogy ez szépségápolási fórum, de az a könyv igazán ínycsiklandóan néz ki! Remélem belül sem uncsi
Ó nagyon nem az! Félig már olvastam, kölcsiben volt egy osztálytársamtól még a grafikáról, csak lassan haladok minden olvasós projektel. Vissza kell adnom neki a könyvet, szóval inkább megrendeltem, amúgy is tervben volt
Profimed rendelés, a hajnövesztő sampon majd 3 hét múlva érkezik
Megjött az első Marionnaud csomag. Csekket is váltottam be, kemény 3000 Ft volt.
Hát ez tényleg szupergyors volt!
Ekozmetikum rendelés , a krémeket sokadszorra veszem újra a Mixat most próbálom először.
Nagyon gyorsan kiküldték a csomagod…nálam még mindig ‘in progress’ a státusz…
Még van 2, az nekem is áll. Nem törölték, várom mi fog történni.