💖 ùj unboxing kèpekkel

Igazából ez csak vizuális nyálcsorgás :slight_smile: tudom, hogy nem veszem meg :slight_smile: nekem túl rózsaszín (sárgás-neutrális vagyok, még nem sikerült megfejteni :see_no_evil: ) és csak bizonyos rózsás dolgok állnak jól, de nem mind :slight_smile: ez pont nem az. De csodálatos :flushed: :flushed: :flushed: :flushed:

1 Likes

Szia! :blush: Igen, naná, rögtön aznap, amikor elhoztam a postáról. Nagyon szépen pigmentáltak a színek, pedig a világoskéktől tartottam. Nem kellett volna, meglepően intenzív. Az első benyomásom, hogy sokkal jobban ki tudom majd használni, mint a Dreamy-t.
Köszönöm itt is a lehetőséget, nagyon örülök neki :blush:

1 Likes

@Vicus Nekem megvan a 35T is. Szeretem, mert nagyon jó minőség - bár nem a kedvencem, mert icipicit unalmasnak találom az összeállítást. Egyébként jól kihasználható, biztosan nem válnék meg tőle.
Ezenkívül és az XO-n kívül még az F és az OS van. Azok is nagyon szépek, jól összerakottak.
A szivárvány minden színét tartalmazó palettáik viszont nem nekem valóak.

@anon21269124 Ha nem lenne semmilyen más palettám, biztosan nem ezzel kezdtem volna.
Nem olyan régóta fedeztem fel, hogy tavasszal- nyáron nagyon szeretem a rózsás szemsminket, de nem igazán voltak ilyen színeim.

Ami pedig sajnos nekem nem áll jól, az a lila, c.sárga, piros és a zöld semmilyen árnyalata :frowning: ezeket messze el is kerülöm - illetve a lilával azért folynak a kísérletek

Kép

Parfum.hu rendelés :slight_smile: tavaszi illat.

13 Likes

A héten nekem is megjött a Zoeva rendelésem. Ez az, ami egyetlen ecsettel indult… Jól sikerült! :smiley: De legalább még új kívánságlistát is írtam arra az esetre, ha véletlenül nem vonják ki a forgalomból a termékeiket. @Alsace felé még úton van az ő része :slight_smile: IMG_20220211_172449

21 Likes

CP paletta zsibis beszerzes, többi Rossmann. Bourjois színezett arckrem nekem új terméknek tűnik. Holnap felavatom. :blush:
IMG_20220211_194722

17 Likes

Majd a cerave lotion-ról írj mindenképp, ha szabad ilyet kérnem :hugs: nekem nagy kedvenc, amolyan “biztonságos” alapkrém. (De csak ez a sima, a “daily” verziót nem próbáltam)

1 Likes

Ha elfogy a jelenlegi hidratálóm, ez fog következni :slight_smile: . Kíváncsi vagyok én is. Pont az tetszett benne, hogy tényleg egy alapkrém. A Cica-t is emiatt vettem meg, de azt inkább éjszakára szánom.
A CV mellett szólt még, hogy pumpás, ami szerintem nagyon praktikus. Egyébként a 236 ml-set akartam, de annyira le volt akciózva a nagy, hogy kb 200 Ft-tal volt csak drágább. De nem akarom, hogy rám romoljon, ha úgy érzem lassan fogy, bevetem testre is.

2 Likes

IMG_20220212_191349
Havi nagybevásárlás. A parfüm a Michael Kors Wonderlust, ami időnként tetszett teszter alapján, máskor nem, elég lesz a kicsi. Ajándék volt mellé a a Wonderlust Sublime 4ml-s mini.
A fejbőrápolót korábban nem próbáltam, aminexiles kezelésből ez a legolcsóbb. Fejbőrradírom még nem volt, az is új tapasztalat lesz. A Bepanthen alap, a nagy gazdaságosabb, de így is drága, ezért kipróbálom a ti kedvenceiteket is. Nekem kézre ez vált be és a LRP Cicaplast Mains kézkrém. Mindkettőnél szeretnék gazdaságosabbat találni.
A hajpakolás minta alapján nem rossz és jóval olcsóbb, mint a Kérastase. Jelenleg a nagyon natúr 30-60 percig a hajon maradó pakolásokat hanyagolom, majd ha melegebb lesz akkor előveszem őket. A Steampod tejet sima vasalóhoz vettem, van aki szerint a termék így is jól működik. Ritkán vasalom a hajam, legutóbb egy új fodrásznál jártam, a hajam színe borzalmas lett, de kivasalta a hajam azzal a vasalóval és az eredmény tetszett. Azért 216 Eurót szerintem nem adok egy vasalóért.

Müller:
IMG_20220212_194251
A pakolásból kettőt vettem, egyik ajándék lesz. Ezt még nem próbáltam. A parfüm megvolt fiatalkoromban, nyárra vettem. Kár, hogy a Rock in Rio nem jött ki újra.
Ez csak kellett a lelkemnek:
IMG_20220212_194647
IMG_20220212_194626

18 Likes

Pingvin patika rendelés, Zoeva, Avon és Oriflame tusfürdők már tavaszra gyümölcsös illatokban, Catrice bronzer a Rossmannból és ureás lábkrém az Aldiból.
20220213_075441
20220213_074709
20220212_144952
20220213_075619
A Cerave lotiont kifejezetten testre vettem, magamnak is jó és a gyerekeknek, főleg az egyik hajlamos száraz, viszkető bőrre télen, fűtésszezonban és amikor vastagabb ruhákban vagyunk egész nap.

16 Likes

Az elmúlt pár hét Avon, DM rendelések
IMG_20220214_082048
IMG_20220214_082028
IMG_20211224_190712

Makeup.hu rendelés, a Redupetin krémet pedig Krémmánián nyertem tesztelésre még decemberben.
IMG_20220208_093057
IMG_20211211_111216

16 Likes

Ma futottak be a csomik :two_hearts:

Köszönöm életem első Zoeva ecsetjeit @dunaimano -nak és a parfümmintát is :blush:

A könyv szakmai, az egyik volt tanárom írta.
20220214_104844

17 Likes

Tudom, hogy ez szépségápolási fórum, de az a könyv igazán ínycsiklandóan néz ki! Remélem belül sem uncsi :wink:

1 Likes

Ó nagyon nem az! Félig már olvastam, kölcsiben volt egy osztálytársamtól még a grafikáról, csak lassan haladok minden olvasós projektel. Vissza kell adnom neki a könyvet, szóval inkább megrendeltem, amúgy is tervben volt :slight_smile:

1 Likes

Kép
Profimed rendelés, a hajnövesztő sampon majd 3 hét múlva érkezik :slight_smile:

12 Likes

Megjött az első Marionnaud csomag. Csekket is váltottam be, kemény 3000 Ft volt. :raised_hands:

IMG_20220217_083441

22 Likes

Hát ez tényleg szupergyors volt! :star_struck:

Kép
Ekozmetikum rendelés , a krémeket sokadszorra veszem újra a Mixat most próbálom először.

14 Likes

Nagyon gyorsan kiküldték a csomagod…nálam még mindig ‘in progress’ a státusz… :thinking:

1 Likes

Még van 2, az nekem is áll. Nem törölték, várom mi fog történni. :sunglasses:

1 Likes