Annyira kivamcsi vagyok, neked hogy jon be!
Szerintem jo cucc! Hisztis arcborre ez nek.okes, de jo rutin es alapvetoen jo osszkep esten siman kedvenc lehet…
Jol tippelem, hogy az ott kozepen a 107es? Az nalam nagy kedvenc. Nekem meg ebben a szuper akcioban erkezett a 119es bronzer es a 108as face finish ecset. Ezeket mar potlekba rendeltem, mert annyira megszerettem, amit most hasznalok. Jo vetelek, plane ezen az aron;-)
Hasznald oket egeszseggel!!! Lassan mar csak Zoeva ecseteim lesznek.
Pont ez a fogkefe szett volt nekem is, beleszerettem a winter editionba és az bónusz ,hogy mindegyik anyagában csillámos
Majd írd meg, hogy tetszik e neked is?
Ezzel a Catrice palettával hetek óta szemezek. Nagyon tetszik a színösszeállítás, és csomagolás tekintetében is egyre igényesebb a márka szerintem. Végül lebeszéltem magam egyelőre, pedig nagyon jó árban van, de a 3 matt szín vagy ahhoz hasonló már sok palettámban megvan - nekem csak a 3 fényes kellene és most is úton van hozzám egy “szerelem” paletta, amiben megint csak vannak hasonló mattok.
Az Olympea Blossomot illatoltad már? A sima a kedvencem, nem tudom ez is van e olyan jó, kíváncsi vagyok
A MyWay-nek bevallom a reklámja - elsősorban a reklámzenéje fogott meg (Sigma - Find me), ezek a marketingesek tudnak valamit. Aztán a minta nem nyűgözött le. De most, hogy elfogyott és a minap megszaglásztam a picike kiürült fújóst, hirtelen annyira finomnak éreztem, hogy elkezdtem vágyni rá.
Középen sztem a fekete dobozra gondolsz, az a 124es Grand Stippling Brush. Egyelőre MAC kremes pirosítót próbáltam vele, igazán csodas.
Nagyon jók szerintem is ár-érték arányban a Zoeva ecsetek. Kíváncsi vagyok most mivel fognak előrukkolni. Mi ez a nagy búcsúzkodas bizonyos ecsetkollekcióktól…
Én is kíváncsi vagyok, milyen új dolgok jönnek. Én most a 108 Face finish-t szereztem be, csudajó. A 102 Silk finish a másik nagy kedvencem.
Délután fél 3 van, és az első benyomásom: WOOOOOW!
Ilyenkorra már az Hourglass Immaculate alapozóm fel szokott szívódni az arcomról, de ez a Bareminerals csodálatos. Igaz, most nem hisztis az arcom, sőt, nagyon szépen helyrejött, ami nem tudom, hogy a kollagénnek köszönhető, amit nemrég kezdtem el életemben először inni, vagy a Jelly Joker - Liquid Hydratation - Almost NMF krémnek köszönhetem, de amíg a karom full ekcéma (ha rövid ujjú felsőben jövök dolgozni, a kollégák néznek rám a folyosón, hogy tuti lövöm magam ), de az arcom most teljesen okés.
Ez a Bareminerals nem is tudom, hogy hol volt eddig, kívül esett a látókörömön, de egyelőre imádat. Nincs sok fedése, ami van, az nekem bőven elég, inkább bőrkiegyenlítő, de nagyon tetszik az állaga, a finishe, hogy milyen jól tart, és tényleg idomul a bőrhöz.
Alkalomra, vagy amikor hisztis a bőröm, arra ott a DW. Mindig kijön tőle egy-két pattanás, de nem tudom őt elengedni, nem is akarom igazán.
Épp az imént érkezett az utóbbi hetek beszerzéseinek utolsó darabja, ezért az összeset egy nagy unboxing keretében hoztam el. Most jó darabig pihi lesz.
A pingvin patika és a Skinsmart utánpótlás. Ami újdonság nekem, az a CV lotion és a Cica (sajnos nem volt 100ml-s és Evy50 se, de a 30as is szuper).
Utánpótlás a korrektor, púder, szemöldökgél. A spirált nem ismerem, csak gyorsan kellett egy.
A Nabla zsibis szerzemény egy nagyon kedves eladótól (tothnetti) és ajándékba küldte a primer mintát.
Öcsémtől szülinapomra Douglas kártyát kaptam, ezt most csupa Nyx-re költöttem, egyébként borzasztóan le volt fosztva az egész üzlet. Ajándék volt a Clarins minta és egy rettenetes jógamatrac, azt le se fotóztam.
És végül szintén szülinapra a páromtól kaptam a Morphe 35xo-t, amit nem is tudom milyen régóta szerettem volna, imádom. Ez a 4. Morphe-m.
Több fotót is csináltam, mert nehéz visszadni a színt, de inkább meleg tónus. Boldogság van, de most jó ideig szünet következik
Csodaszép ez a paletta
nyálat csorgatni ér?
Ma felavatom majd.
Én végül nem tudtam ellenállni neki és nekem is a fényes színek miatt került be a kosárba.
Én még korábban próbáltam, akkor tetszett, remélem ez azóta sem változott.
Képzeld, a MyWayt tegnap felfújtam a csuklómra, akkor nem tetszett, de most reggel magamra fújtam, és még most is érzem, egyre inkább tetszik… Még a végén beruházok rá
@anon21269124 Naná, nekem is egy éve folyt már utána .
Az utolsó előtti sorban a középső szín egy préselt glitter akar lenni, ami a promo képeken vakítóan csillogó, én viszont ha megfeszülök se tudom úgy fotózni.
@Nita engem csak az óvott meg a Catrice-től, hogy a Morphe-t vártam és ma délben ide is ért vele a futár. De nem merem megígérni hogy soha nem csábulok el rá.
YT-n is dícsérik.
A MyWay akkor legalább másnak is ilyen trükkös illat. Ráadásul most kijött az Intense verzió, az is birizgálja a fantáziámat.
Unboxing dolgaim tesztelése megkezdődött; sajnos a dior szemöldök gél nem veri a KAP-ot ebbem a kategóriában. Jó-jó, de nem olyan jó, mint a KAP. Elhasználom a Diort, de nem lesz kedvenc.
A Shiseido Zen nagyon jókislányos, vagy túlkifinomult illat (ahonnan nezzük. Nem illik hozzám.) Ez egy gyengéd illat, minta neve. Ennél én jobban “vibrálok”
És még nem bontottam fel az illuminatoros púdert…
Missha szettet harmadszorra veszem meg ( 2x magamnak ,1x ajándékba) egyszerűen odavagyok érte, nagyon jó ár- érték arány, a benne lévő szérum és a maszkok is szuperek.
A testápolót tavaly tavasszal is megvettem, Trussardi Delicate Rose illata van, nagyon jól fog menni a tavaszi Nina Ricci parfümömhöz.
Kellemes, könnyed krém, jól hidratál, hamar beszívódik.
Szia! Hogy működik a paletta?
Ó, hát szia, itt is és nagyon köszönöm a vásárlást! Szoktam olvasgatni a fórumot, de most, a képeket látva esett le, hogy te vagy a kedves vásárlóm.
Kipróbáltad már?
Szia! Nagyon szuper minőség, brutál pigmentált! Azt a szép duokróm lilát, a levendulalilát és a sötétkéket próbáltam még csak ki, olyan tavaszias az idő is
Örülök. Nagyon jó kis paletta A márkának van egy jó duochrome/ matt neutrális kombójú palettája, felteszem a héten azt is. Ajánlom.
Nagyon szép ez a paletta. Régen oda meg vissza voltam a 35T palettáért, majdnem megvettem, de végül csak nézegettem hónapokig