💖 ùj unboxing kèpekkel

Annyira kivamcsi vagyok, neked hogy jon be!:wink:
Szerintem jo cucc! Hisztis arcborre ez nek.okes, de jo rutin es alapvetoen jo osszkep esten siman kedvenc lehet…

Jol tippelem, hogy az ott kozepen a 107es? Az nalam nagy kedvenc. Nekem meg ebben a szuper akcioban erkezett a 119es bronzer es a 108as face finish ecset. Ezeket mar potlekba rendeltem, mert annyira megszerettem, amit most hasznalok. Jo vetelek, plane ezen az aron;-)
Hasznald oket egeszseggel!!! Lassan mar csak Zoeva ecseteim lesznek.

2 Likes

Pont ez a fogkefe szett volt nekem is, beleszerettem a winter editionba és az bónusz ,hogy mindegyik anyagában csillámos :slight_smile:

1 Likes

Majd írd meg, hogy tetszik e neked is?

1 Likes

Ezzel a Catrice palettával hetek óta szemezek. Nagyon tetszik a színösszeállítás, és csomagolás tekintetében is egyre igényesebb a márka szerintem. Végül lebeszéltem magam egyelőre, pedig nagyon jó árban van, de a 3 matt szín vagy ahhoz hasonló már sok palettámban megvan - nekem csak a 3 fényes kellene :slight_smile: és most is úton van hozzám egy “szerelem” paletta, amiben megint csak vannak hasonló mattok.

Az Olympea Blossomot illatoltad már? A sima a kedvencem, nem tudom ez is van e olyan jó, kíváncsi vagyok :slight_smile:

A MyWay-nek bevallom a reklámja - elsősorban a reklámzenéje fogott meg (Sigma - Find me), ezek a marketingesek tudnak valamit. Aztán a minta nem nyűgözött le. De most, hogy elfogyott és a minap megszaglásztam a picike kiürült fújóst, hirtelen annyira finomnak éreztem, hogy elkezdtem vágyni rá.

1 Likes

Középen sztem a fekete dobozra gondolsz, az a 124es Grand Stippling Brush. Egyelőre MAC kremes pirosítót próbáltam vele, igazán csodas. :blush:
Nagyon jók szerintem is ár-érték arányban a Zoeva ecsetek. Kíváncsi vagyok most mivel fognak előrukkolni. Mi ez a nagy búcsúzkodas bizonyos ecsetkollekcióktól…

1 Likes

Én is kíváncsi vagyok, milyen új dolgok jönnek. Én most a 108 Face finish-t szereztem be, csudajó. A 102 Silk finish a másik nagy kedvencem.

Délután fél 3 van, és az első benyomásom: WOOOOOW!

Ilyenkorra már az Hourglass Immaculate alapozóm fel szokott szívódni az arcomról, de ez a Bareminerals csodálatos. Igaz, most nem hisztis az arcom, sőt, nagyon szépen helyrejött, ami nem tudom, hogy a kollagénnek köszönhető, amit nemrég kezdtem el életemben először inni, vagy a Jelly Joker - Liquid Hydratation - Almost NMF krémnek köszönhetem, de amíg a karom full ekcéma (ha rövid ujjú felsőben jövök dolgozni, a kollégák néznek rám a folyosón, hogy tuti lövöm magam :smiley:), de az arcom most teljesen okés.
Ez a Bareminerals nem is tudom, hogy hol volt eddig, kívül esett a látókörömön, de egyelőre imádat. Nincs sok fedése, ami van, az nekem bőven elég, inkább bőrkiegyenlítő, de nagyon tetszik az állaga, a finishe, hogy milyen jól tart, és tényleg idomul a bőrhöz.
Alkalomra, vagy amikor hisztis a bőröm, arra ott a DW. Mindig kijön tőle egy-két pattanás, de nem tudom őt elengedni, nem is akarom igazán. :crazy_face:

4 Likes

Épp az imént érkezett az utóbbi hetek beszerzéseinek utolsó darabja, ezért az összeset egy nagy unboxing keretében hoztam el. Most jó darabig pihi lesz.
A pingvin patika és a Skinsmart utánpótlás. Ami újdonság nekem, az a CV lotion és a Cica (sajnos nem volt 100ml-s és Evy50 se, de a 30as is szuper).
Utánpótlás a korrektor, púder, szemöldökgél. A spirált nem ismerem, csak gyorsan kellett egy.
A Nabla zsibis szerzemény egy nagyon kedves eladótól (tothnetti) :heart: és ajándékba küldte a primer mintát.
Öcsémtől szülinapomra Douglas kártyát kaptam, ezt most csupa Nyx-re költöttem, egyébként borzasztóan le volt fosztva az egész üzlet. Ajándék volt a Clarins minta és egy rettenetes jógamatrac, azt le se fotóztam.
És végül szintén szülinapra a páromtól kaptam a Morphe 35xo-t, amit nem is tudom milyen régóta szerettem volna, imádom. Ez a 4. Morphe-m.
Több fotót is csináltam, mert nehéz visszadni a színt, de inkább meleg tónus. Boldogság van, de most jó ideig szünet következik :slightly_smiling_face:

20220210_145052
20220210_110411
20220210_110015
20220210_120841
20220210_105707

25 Likes

Csodaszép ez a paletta :flushed: :hugs: :star_struck: :star_struck: :star_struck: :star_struck: :star_struck: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: nyálat csorgatni ér? :smiley:

1 Likes

Ma felavatom majd. :slight_smile:

Én végül nem tudtam ellenállni neki és nekem is a fényes színek miatt került be a kosárba. :sweat_smile:

Én még korábban próbáltam, akkor tetszett, remélem ez azóta sem változott. :slight_smile:

Képzeld, a MyWayt tegnap felfújtam a csuklómra, akkor nem tetszett, de most reggel magamra fújtam, és még most is érzem, egyre inkább tetszik… Még a végén beruházok rá :smiley:

1 Likes

@anon21269124 Naná, nekem is egy éve folyt már utána :stuck_out_tongue_winking_eye:.
Az utolsó előtti sorban a középső szín egy préselt glitter akar lenni, ami a promo képeken vakítóan csillogó, én viszont ha megfeszülök se tudom úgy fotózni.

@Nita engem csak az óvott meg a Catrice-től, hogy a Morphe-t vártam és ma délben ide is ért vele a futár. De nem merem megígérni hogy soha nem csábulok el rá.
YT-n is dícsérik.

A MyWay akkor legalább másnak is ilyen trükkös illat.:slightly_smiling_face: Ráadásul most kijött az Intense verzió, az is birizgálja a fantáziámat.

2 Likes

Unboxing dolgaim tesztelése megkezdődött; sajnos a dior szemöldök gél nem veri a KAP-ot ebbem a kategóriában. Jó-jó, de nem olyan jó, mint a KAP. Elhasználom a Diort, de nem lesz kedvenc.
A Shiseido Zen nagyon jókislányos, vagy túlkifinomult illat (ahonnan nezzük. Nem illik hozzám.) Ez egy gyengéd illat, minta neve. Ennél én jobban “vibrálok” :joy:
És még nem bontottam fel az illuminatoros púdert…:sweat_smile:

4 Likes

Kép
Missha szettet harmadszorra veszem meg ( 2x magamnak ,1x ajándékba) egyszerűen odavagyok érte, nagyon jó ár- érték arány, a benne lévő szérum és a maszkok is szuperek.
A testápolót tavaly tavasszal is megvettem, Trussardi Delicate Rose illata van, nagyon jól fog menni a tavaszi Nina Ricci parfümömhöz.
Kellemes, könnyed krém, jól hidratál, hamar beszívódik.

12 Likes

Szia! Hogy működik a paletta?

1 Likes

Ó, hát szia, itt is és nagyon köszönöm a vásárlást! :relaxed: Szoktam olvasgatni a fórumot, de most, a képeket látva esett le, hogy te vagy a kedves vásárlóm. :relaxed: Kipróbáltad már?

1 Likes

Szia! Nagyon szuper minőség, brutál pigmentált! Azt a szép duokróm lilát, a levendulalilát és a sötétkéket próbáltam még csak ki, olyan tavaszias az idő is :blush:

Örülök. Nagyon jó kis paletta :+1: A márkának van egy jó duochrome/ matt neutrális kombójú palettája, felteszem a héten azt is. Ajánlom.

1 Likes

Nagyon szép ez a paletta. Régen oda meg vissza voltam a 35T palettáért, majdnem megvettem, de végül csak nézegettem hónapokig :grinning:

1 Likes