💖 ùj unboxing kèpekkel

Csinos zsákmány :heart_eyes:
Megkérdezhetem, hogy a Norvinát miért fordították vissza? Épp egy EU-s webshopból várom a szülinapi ajándékomat, erre a nyomkövetés azt írja, hogy a csomag felvéve Angliából, még ott is van, de export vámkezelés alatt. Be is tojtam rendesen.

1 Likes

Sajnos nem tudom, de az elmúlt néhány hónapban több visszafordított Beauty Bay csomagról is olvastam. Nem tudom, mi lehet az oka.
Azért ne aggódj, más angol webshopból simán megérkezett a csomagom.

1 Likes

20220206_085210
A 2. zsibis vásárlásom eredménye. :heart_eyes:
Tommon nagyon kedves, türelmes és segítőkész volt, ráadásul jókat beszélgettünk telefonon! Szuperül csomagol és szuper eladó! :smiling_face_with_three_hearts: Minden kifogástalan állapotban érkezett meg hozzám!

21 Likes

Ráadásul a szappan, a sampon és a Schüssler minta ajándék volt tőle, amit innen is nagyon köszönök! :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Likes

Ez smashbox arcpaletta nálam mindent vitt 2021ben. A kontur es a vilagosabb highlighter szín már kivégezve, és újra is vettem. Szerintem nagyon jó vétel volt;-)

3 Likes

Drága Mirjam, használd egészséggel és örömmel a cuccokat! :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

1 Likes

Még tavaly mutatta talán Macooka a BH új kollekcióját, nekem Párizs színvilága tetszett a legjobban. Le is csaptam egy szüzikére zsibin :blush:

20220207_110605

A cicafület pedig @Amadea -nak fotóztam :slight_smile:
20220207_112619(0)

21 Likes

A pót shopping night-on csúszott be. Végre a Douglasban is van illatmentes arcápolási termék. Dán márka, este kipróbálom.

IMG_20220207_190946

17 Likes

El vagyok ragadtatva!:slight_smile:

1 Likes

Azta micsoda ecset :star_struck: El is képzeltem magam csillag alakú pirosítóval :blush:
Tegnap voltam a Douglasban és eszembe is jutott, miért szeretek inkább rendelni. Iszonyatos tömeg, taposták egymást az emberek. Készlet nulla, izzasztó meleg, fullasztó parfümfelhő. Szinte menekültem. Persze azért előtte vásároltam :grin:

Nyauuuuuu, az az ecset! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Uh…
Vasárnap rendeltem Lookfantasticról, ma érkezett.

20220209_133906

17 Likes

@Gloria kedvességének köszönhetően megismertem a márkát, és már meg is érkezett az első rendelésem:Kép
Lecsaptam a szombati ingyenes szállításra, szerdán már nálam volt a csomag😀

14 Likes

Honnan rendelted?
Én a Müllerből szoktam venni, és csak ezért megyek be a Blahához, csak már nem lehet arra parkolni, mióta feltúrták a környékét :slight_smile:

1 Likes

Kösziiii :heart_eyes:

1 Likes

Zoeva 50%-os akció keretében rendelt ecsetkék. Fantasztikus puhák. :heart_eyes:
IMG_20220209_161534
IMG_20220209_161651

20 Likes

A 110 és a 102 a kedvenceim :blush: Használd őket egészséggel! :blush:

3 Likes

Köszönöm szépen, olvastam hogy többen dícsertetek, ezért vettem meg őket! :blush:

1 Likes

Az év első olyan rendelése, amelyben nem csak praktikus dolgok vannak. Mondjuk a Curaprox az, de milyen szép ez a limitált kiadás! Az Olympea Blossom tökéletes lesz tavaszra, a Catrice palettára @Anheszenamon miatt kívántam rá, a két parfümminta és a Notinós 3 az egyben sminkcucc pedig ajándékba jöttek.
IMG_20220209_201722
IMG_20220209_201546

23 Likes