Csinos zsákmány
Megkérdezhetem, hogy a Norvinát miért fordították vissza? Épp egy EU-s webshopból várom a szülinapi ajándékomat, erre a nyomkövetés azt írja, hogy a csomag felvéve Angliából, még ott is van, de export vámkezelés alatt. Be is tojtam rendesen.
Sajnos nem tudom, de az elmúlt néhány hónapban több visszafordított Beauty Bay csomagról is olvastam. Nem tudom, mi lehet az oka.
Azért ne aggódj, más angol webshopból simán megérkezett a csomagom.
A 2. zsibis vásárlásom eredménye.
Tommon nagyon kedves, türelmes és segítőkész volt, ráadásul jókat beszélgettünk telefonon! Szuperül csomagol és szuper eladó! Minden kifogástalan állapotban érkezett meg hozzám!
Ráadásul a szappan, a sampon és a Schüssler minta ajándék volt tőle, amit innen is nagyon köszönök!
Ez smashbox arcpaletta nálam mindent vitt 2021ben. A kontur es a vilagosabb highlighter szín már kivégezve, és újra is vettem. Szerintem nagyon jó vétel volt;-)
Drága Mirjam, használd egészséggel és örömmel a cuccokat!
Még tavaly mutatta talán Macooka a BH új kollekcióját, nekem Párizs színvilága tetszett a legjobban. Le is csaptam egy szüzikére zsibin
A cicafület pedig @Amadea -nak fotóztam
A pót shopping night-on csúszott be. Végre a Douglasban is van illatmentes arcápolási termék. Dán márka, este kipróbálom.
El vagyok ragadtatva!
Azta micsoda ecset El is képzeltem magam csillag alakú pirosítóval
Tegnap voltam a Douglasban és eszembe is jutott, miért szeretek inkább rendelni. Iszonyatos tömeg, taposták egymást az emberek. Készlet nulla, izzasztó meleg, fullasztó parfümfelhő. Szinte menekültem. Persze azért előtte vásároltam
Nyauuuuuu, az az ecset!
Uh…
Vasárnap rendeltem Lookfantasticról, ma érkezett.
@Gloria kedvességének köszönhetően megismertem a márkát, és már meg is érkezett az első rendelésem:
Lecsaptam a szombati ingyenes szállításra, szerdán már nálam volt a csomag😀
Honnan rendelted?
Én a Müllerből szoktam venni, és csak ezért megyek be a Blahához, csak már nem lehet arra parkolni, mióta feltúrták a környékét
Kösziiii
Zoeva 50%-os akció keretében rendelt ecsetkék. Fantasztikus puhák.
A 110 és a 102 a kedvenceim Használd őket egészséggel!
Köszönöm szépen, olvastam hogy többen dícsertetek, ezért vettem meg őket!
Az év első olyan rendelése, amelyben nem csak praktikus dolgok vannak. Mondjuk a Curaprox az, de milyen szép ez a limitált kiadás! Az Olympea Blossom tökéletes lesz tavaszra, a Catrice palettára @Anheszenamon miatt kívántam rá, a két parfümminta és a Notinós 3 az egyben sminkcucc pedig ajándékba jöttek.