💖 ùj unboxing kèpekkel

Marionnaud -30%-os akcióban jöttek:

20220203_183925

Dior szemöldökspirál, remélem, kiváltja, az eddig egyedülálló KAP-os terméket, ami a végét járja.
Dior Homme Intense a férjé, ez az egyik illata.
Shiseido illuminatoros púdernél hajtott a kiváncsiság, tud-e annyit, mint az abszolút kedvenc Hourglass ambient lighting palette vol1, és végül valami kellemes komfort illatra vágyván a Shiseido ZEN is bekerült a kosárba.

Hamarosan tesztelek;-)

18 Likes

Majd írsz a Shiseidoról?Fél éve gondolkozom rajta, hogy megvegyem- e, nagyon tetszik :slight_smile:
Oké fáradt vagyok most láttam , hogy írtad , majd tesztelsz :smiley:

1 Likes

Egy " kevés arcápolàs " - hoz szèrumok ès 3 az 1ben regeneràlò"Stiftmaszk " :crazy_face: érzékeny bőrre.
.Az ample: n èrdekes sűrű zselè àllagú és mini “krèm- kukacok” ùszkàlnak benne.
20220204_202900
20220204_202847

21 Likes

Én is bevásároltam ebben a hónapban :see_no_evil:
Tom Ford Honeymoon
Becca Pearl Glow paletta
Shiseido púder
Sisley pirosító
Kép

27 Likes

:smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: nagyon szépek! Èn a sisleyt nézegettem egy időben de az àra elriasztott a vàsàrlàstól.

1 Likes

Nagy szerencsémre KM piactéren leltem rá és gondolkodás nélkül leütöttem.

1 Likes

Instán láttam, corail árnyalat ugye? Mennyire orange? Nekem a Rose van meg, de gondolkodom a másik kettőn. A Sisley honlapján orange-nak van feltüntetve, amitől tartok egy kicsit.

Egyik szebb, mint a másik. Nagyon tetszenek, hasonló lehet az ízlésünk :slight_smile:

1 Likes

Inkább barack mint narancs. Legalábbis rajtam. Holnap csinálok swatchot természetes fényben.

1 Likes

Köszönöm szépen :kissing_heart:

1 Likes

Az Ample:N szérum nekem is megvolt. Habár van benne alkohol, nem okozott gondot.

1 Likes

Huh, de szépségesek, használd őket egészséggel! :blush:

Rajtam meg tök rózsaszínes :grinning: persze nyilván nem annyira, mint a hideg rózsaszínes, inkább meleg rózsaszínnek mondanám, de határozottan rózsaszín.

1 Likes

Nálam most ezek voltak újdonságok, az első képen lévő mintákat egyszer már próbáltam és a Hermes illatok tetszettek leginkább, így megörültem, hogy találtam a Monsieur Li kertjéből egy minit.
A második képen Black Opium Extreme és Intense és egy mini LVEB @asianlover jóvoltából. Egyelőre az Intense jobban tetszik, de 5-5 ml sokáig elég lesz, hogy eldöntsem, hogy kell-e üveges is.
Eddig azt hittem, hogy szeretem az Idole-t de a Monsieur Li-hez képest tényleg brutál erős, max az illatmentes testápolómat kicsit felturbózom vele :smiley:
IMG_20220126_174059
IMG_20220130_111831
IMG_20220205_151445

15 Likes

Nekem is az Intense a kedvenc Black Opiumon, második az Extreme. Ha tetszik, mindenképpen vegyél egy nagy üveggel! Boltokban-neten még lesz 2-3 évig, de olyan gyorsan cserélgetik ezeket a flanketeket is, hogy a gyártás biztos, hogy nem sokáig tart már! Ezen a kampányfotón sem szerepel, ami sosem jó jel…
ysl-black-opium-illicit-green-edp-30-ml-1643633130

6 Likes

Készítettem swatchot természetes fényben a nyitott ablaknál. Ez itt mixelve az egész pirosító (Sisley) Én abszolút nem látom narancsnak, élőben teljesen barackos rózsaszín.
Kép
Kép

18 Likes

Hú de szép. :heart_eyes:

1 Likes

20220206_111700
Betévedtem a dm-be. Az ajakápolót már felavattam, nem rossz, nem ül ki egy rétegben az ajkakra és nem szárít, szinte olajos állaga van.

14 Likes

IMG_20220128_160816
IMG_20220130_171050
IMG_20220130_171156
IMG_20220130_184144
IMG_20220206_140330
IMG_20220206_141453

A primer ajándék volt vásárláshoz, azért nem fizettem. A hajkefe nem tetszik idáig, tiszta vaddisznószőr, itt inspiráltatok, hátha nyerő lesz a Kent. Majd talán az első mosás után beválik. Jelenleg nagyon száll tőle a hajam.
A Kayali tollparfi benne volt egy Huda szettben, újra megvettem, mert tetszik és kicsi, mindenhova magammal tudom vinni és nincs senkinek a munkahelyemen. Nem olyan tartós, szünetben újra kell kenni. Akár a 2 illat is vegyíthető egymással. Tipikus téli, meleg illatok.
A Bepanthen krémet kézre használom, nekem bevált, de hamar elfogy, elég folyékony, szerencsére nagyon hamar beszívódik. 1x véletlen a Sensiderm krémet vettem, nem emlékeztem a pontos nevére, egyáltalán nem ugyanaz, nekem a képen szereplő tetszik.
Mostanában mindig sötét van, nem fotóztam le mindent.

16 Likes

Az idei év eddig nem a low-buy jegyében telt paletta szempontból. :face_with_hand_over_mouth:

A nagyobbik PM paletta kakukktojás, még tavaly év végén rendeltem, de csak február elsején vehettem át a postán.
A Dreamy 2-t nem lehetett kihagyni, 30%-os akcióban jutottam hozzá.
A Norvinát már tavaly megrendeltem a Beauty Bayről, de sajnos Franciaországból visszafordult a csomag. Most @Amadea -nak köszönhetően a zsibin jutottam hozzá, ráadásul az eladónál nagyon jó árban volt az új állapotú Jackie Aina paletta is, ezért úgy gondoltam, most egy szállítási költséggel eljön…
A Mothership IV palettát Facebook csoportban vettem, ezzel már sminkeltem is, imádom. :heart_eyes:

IMG_20220206_144603

IMG_20220206_144644

23 Likes