💖 ùj unboxing kèpekkel

A Sicilian Sun-t vettem meg, de most hogy használom, bánom, hogy nem csaptam mellé a bondi beachet. Nagyon univerzális árnyalat. Pontozás nehéz ügy, kinek mi, de nekem nagyon tetszik. Plusz, hozzáteszem, hogy a #67 ecset fantastic, ki is próbálom másik bronzerrel, mielőtt rendelgetésbe kezdek. :rofl:

2 Likes

Január elején megérkezett a Naillandes black friday rendelésem:
IMG_20220108_141452

(alátét, nyomda, 2 irridescent topper, peel off lakk, gyorsszárító fedőlakk)

És egy zsibis vásárlás bár a fotó nem igazán adja vissza a lilás-kékes duokrom színét sem az A-England holoját:
IMG_20220122_101753

17 Likes

Allskin rendelés, féláron nem tudtam kihagyni.

A Purito BB krémnél nehéz volt a döntés, így a 21-es és a 23-as árnyalatban is megvettem, kis helyen kipróbáltam mindkettőt, de nem igazán látok különbséget. :thinking: Ezt még tesztelnem kell. Egyébként minden újdonság számomra, izgi!

IMG_20220131_113419

15 Likes

Huh, ez jó hír, mert én pont most várom a 23as árnyalatot, és félek, hogy sötét lesz.:slight_smile: Használd egészséggel a termékeket!:slight_smile:

1 Likes

Köszönöm! :relaxed:

Szerintem elég jól beleolvad a bőrbe, kézre swatcholva nyilvánvaló a különbség a kettő között, de arcon szerintem nem igazán. Remélem megfelelő lesz neked a szín. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Jajj nagyon várom. Legeslegnagyobb kedvencem a Missha bb krémje, imadom. :blush:

1 Likes

A Missha-t nem próbáltam még, de sok pozitív véleményt olvastam róla. :slightly_smiling_face:

Harmadik próbálkozásra sikerült 50% kedvezménnyel lecsapni erre a púderre, és mindössze 3 nap elteltével meg is érkezett. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni :blush:

Kép
Kép

17 Likes

Honnan sikerült megrendelni?

50%? wow, avass be :hugs:

SPACENK-n volt sokáig akcióban, nem tudom hogy onnan rendelte-e, de onnan 24 -48 óra alatt is itt van.

2 Likes

Igen, SPACE NK-ról sikerült megrendelni :slightly_smiling_face:

1 Likes

SPACE Nk-ról ha rendelek nincs vám, áfa meg biszem-b@szom?:slight_smile:
Szállítási költség hogy alakul?

Vámmal nem volt gond, ők intézik. Bár egy kicsit megijedtem, amikor küldték az eljárásról az sms-eket, de aztán olvastam a másik topikban, hogy ez csak formalitás, minden megy magától :grinning_face_with_smiling_eyes:
Szállítás 5£, de 40£ felett ingyenes

2 Likes

Jujj, ez nagyon szimpatikus. Nehogy rendeljek.:smiley: Nagyon szépen köszönöm!:slight_smile:

1 Likes

50 vagy 60 eur felett frísipping, dhl szállitja, aki küld vámolási papírokat, de nem kell vele foglalkozni, nincs vám. (Én is az elmúlt 7en tudtam meg a nagy ijedtség után :wink:).
És van mindig pont, amit kapsz a vásárlásérr, azt a következőben jóváirhatod. Dióhéjban talán ennyi.

5 Likes

Megérkezett az allskines rendelesem. 2023-2024 a lejarati idejük. Köszönöm, hogy felhívtátok az akcióra a figyelmemet. :heart:
IMG_20220201_103528

20 Likes

És Marionnaud is befutott. :grin:
IMG_20220202_103431

25 Likes

Ez nagyon jó vásárlás volt, megszűnt sajnos ez az illat!

1 Likes

Megszűnt??? Akkor jól belenyúltam érzésre…
Nekem sose volt még ez a Dior, csak Douglasban szimatoltam meg, és megtetszett. Nem is szoktam ilyen édes nehéz illatokat viselni, Hermes Le Jardin De Monsieur Li a favorit nálam. Citrusos vizes illatokért vagyok oda.
Ez a Dior 100 ml, szóval sokáig elég lesz szerencsére. :slight_smile:

7 Likes