A Sicilian Sun-t vettem meg, de most hogy használom, bánom, hogy nem csaptam mellé a bondi beachet. Nagyon univerzális árnyalat. Pontozás nehéz ügy, kinek mi, de nekem nagyon tetszik. Plusz, hozzáteszem, hogy a #67 ecset fantastic, ki is próbálom másik bronzerrel, mielőtt rendelgetésbe kezdek.
Január elején megérkezett a Naillandes black friday rendelésem:
(alátét, nyomda, 2 irridescent topper, peel off lakk, gyorsszárító fedőlakk)
És egy zsibis vásárlás bár a fotó nem igazán adja vissza a lilás-kékes duokrom színét sem az A-England holoját:
Allskin rendelés, féláron nem tudtam kihagyni.
A Purito BB krémnél nehéz volt a döntés, így a 21-es és a 23-as árnyalatban is megvettem, kis helyen kipróbáltam mindkettőt, de nem igazán látok különbséget. Ezt még tesztelnem kell. Egyébként minden újdonság számomra, izgi!
Huh, ez jó hír, mert én pont most várom a 23as árnyalatot, és félek, hogy sötét lesz. Használd egészséggel a termékeket!
Köszönöm!
Szerintem elég jól beleolvad a bőrbe, kézre swatcholva nyilvánvaló a különbség a kettő között, de arcon szerintem nem igazán. Remélem megfelelő lesz neked a szín.
Jajj nagyon várom. Legeslegnagyobb kedvencem a Missha bb krémje, imadom.
A Missha-t nem próbáltam még, de sok pozitív véleményt olvastam róla.
Harmadik próbálkozásra sikerült 50% kedvezménnyel lecsapni erre a púderre, és mindössze 3 nap elteltével meg is érkezett. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni
Honnan sikerült megrendelni?
50%? wow, avass be
SPACENK-n volt sokáig akcióban, nem tudom hogy onnan rendelte-e, de onnan 24 -48 óra alatt is itt van.
Igen, SPACE NK-ról sikerült megrendelni
SPACE Nk-ról ha rendelek nincs vám, áfa meg biszem-b@szom?
Szállítási költség hogy alakul?
Vámmal nem volt gond, ők intézik. Bár egy kicsit megijedtem, amikor küldték az eljárásról az sms-eket, de aztán olvastam a másik topikban, hogy ez csak formalitás, minden megy magától
Szállítás 5£, de 40£ felett ingyenes
Jujj, ez nagyon szimpatikus. Nehogy rendeljek. Nagyon szépen köszönöm!
50 vagy 60 eur felett frísipping, dhl szállitja, aki küld vámolási papírokat, de nem kell vele foglalkozni, nincs vám. (Én is az elmúlt 7en tudtam meg a nagy ijedtség után ).
És van mindig pont, amit kapsz a vásárlásérr, azt a következőben jóváirhatod. Dióhéjban talán ennyi.
Megérkezett az allskines rendelesem. 2023-2024 a lejarati idejük. Köszönöm, hogy felhívtátok az akcióra a figyelmemet.
És Marionnaud is befutott.
Ez nagyon jó vásárlás volt, megszűnt sajnos ez az illat!
Megszűnt??? Akkor jól belenyúltam érzésre…
Nekem sose volt még ez a Dior, csak Douglasban szimatoltam meg, és megtetszett. Nem is szoktam ilyen édes nehéz illatokat viselni, Hermes Le Jardin De Monsieur Li a favorit nálam. Citrusos vizes illatokért vagyok oda.
Ez a Dior 100 ml, szóval sokáig elég lesz szerencsére.