Én egyet már elhasználtam ebből a szemöldök gélből és újra is vettem. Nagyon nagyon szeretem. Remélem neked is beválik
Nem sokara letesztelem. Remélem nekem is bevalik.
Hoppá. Mik vannak.
Két szemöldökceruzám van. Mindkettő Catrice. Ennyi
Felírtam a bevásárlólistámra.
Remélem sikerül levadásznod, én Pesten sehol se láttam csak a sötét a színben…
Itt láttam:
Nah, ez szuper!
Feltöltöttem a TBS kézkrémállományomat, munkahelyi felhasználásra tökéletesek, aztán letaroltam a dm-et (a Natics nia szérumnak fantasztikus az állaga) és a Müllert is (ma a Rossmann is sorra került, de ott csak egy háztartási dolgot vettem), szorgos drogérialátogató vagyok.
A Dreamy 2 palettához @Kokapu segítségével jutottam hozzá, a Pupa szemceruzákat ajándéka kaptam tőle, mert tudja, mennyire szerettem ezt a limitált kiadást.
Juj a Dreamy 2! Majd mesélj, hogy válik be, én nagyon szeretem. A Dreamy-n túladtam, de ő maradt.
Még csak egyszer használtam, de majd referálok róla.
Rossmannban jártam tegnap, nagyon kíváncsi vagyok, főleg a kézkrémekre.
Már régóta szemeztem Scott Barnes bronzerével, de az ára visszatartott, bár combos 37,5 gr, sosem fogy el. Feelunique-n féláron van, szóval most vagy soha.
Az ecset az utolsó az arcecsetei közül, ami hiányzott az én készletemből. Hajkefe itteni ajánlás.
Krémek Sipo patikából, felfedezés, hogy az Eucerinnek van omega zsírsavas kréme, ráadásul illatmentes.
A bronzeren csak ráfújt aranypor van, pár mozdulattal lesöpörtem és kipróbáltam, nagyon szépen terül, szuper minőségű. Két árnyalat van, esélyes, hogy kell a másik is. Az ecset álom, már imádom.
Hűűű, ez aztàn a mennyisèg! Nekem màr a 20 grammos Marc jacobs is hatalmas Remélem, hogy tetszeni fog!
Ez a bronzer már megint egy műalkotás. Mint a Gucci, Dolce&Gabbana dolgai, vagy a Sisley pirosítója.
A kép csalóka, a Gucci más kategória, ez az SB kicsit vásári jellegű ahhoz képest.
De csak külsőleg, mert a beltartalom tökéletes. Kicsit félve mondom, de azt hiszem ez a legjobb bronzerem eddig…pedig van pár márkás darab. És milyen jó ez a nagy méret, sokkal kényelmesebb az ecsettel belenyúlni. Odavagyok.
Nars még benne van a kedvencek között? Mik a kedvencek?
Az a hajkefe tetszik? Gondolom már kipróbáltad. Még nem volt Kent kefém.
SB melyik árnyalat ? 10-s skálán mennyit adnál rá?
Mostanában a Sisley-t használtam.
még nem próbáltam ki, de ha igen, írok