Nincs balhé, mint eleinte, lenyugodtak.
OSZ sem aprítja már úgy a népet.
Életem első krémes pirosító-highlightere, és egy kompakt alapozó.
Féláron van a naturalskinen.
Krémes pirosítóhoz tudtok ecsetet? Egyelőre kézzel próbálom ki, de van krémes termékekhez való ecset is, ugye?
Kiket követsz még? Én most kezdtem el nézelődni a témában, most épp bőrgyógyászok youtube csatornáját kezdtem követni.
Nagyon puha az állaga? Ha igen, akkor lehet, hogy jobb, ha először a kézfejeden oszlatod el egy kicsit az ecsettel felvett alapozót, és utána viszed fel az arcra. Vagy ujjal pöttyözöd fel az arcodra és bármilyen ecsettel eloszlatod.
A MAC Glow Play Blush és a Nabla (áá, elfelejtettem a nevét…), amik nekem vannak, keményebbek, a RT Expert Face Brush-t használom hozzájuk.
Köszi.
Nem, keményebb állaga van.
Küldtem üzit.
Zsibis szerzemények, első termékeim a márkától. A pirosító az Orgasm árnyalat. A rúzstól picit tartottam, hogy nem lesz az én színem, de hatalmas meglepetésemre végre egy olyan barnás-nude rúzs, ami tetszik magamon
Akkor szerintem egy tömörebb, sűrűbb szálú ecset lesz az igazi.
Most már hivatalos a kapcsolatunk Jeannal , kaptam kedvezményt mert a doboz picit sérült volt és Bvlgari Goldea Rose mintát aminek a papírját a csomag kinyitásakor véletlenül szétvágtam
Nagyon köszönöm @umpalumpa felajánlását parfüm ügyben, a Nomadenak irtó cuki az üvegcséje
Hazafelé jövet roziztam, meg vettem 3 ecsetet a Bőszből. Az ezüstnyeles a régi, véletlen azt fogtam meg a fotózás előtt. Kellett belőle még egy, nagyon szeretem.
Én is beszereztem a csodaszép Glossy Way palettát. Noha Csenge jútú munkásságát még nem ismerem ( az fb csopiban tett ki egy lány a posztot róla mint újdonság), de a palettája igazán szuperül sikerült! Simán felveszi a versenyt a nagy márkákkal. A színei, meg, hagyjuk…nekem való
Szerintem az a kis Nomad eredetileg az enyém volt. Nagyon kíváncsi vagyok, rajtad milyen lesz.
Majd a palettáról is mesélj, jóóó sok összehasonlítással!
Ezek a nevek Támaszpont, Bubu meg FG.MG
Lemaradtam valamiről?
Olyan mint egy Colourpop pali. Hol lehet rendelni?
A paletta nagyon szép, de a neveken én is nagyot néztem, nagyon butuskák. Ha legalább picit utalnának a színre.
@blessed GlossyWay Paletta – Glossin Beauty A saját oldalán vettem, elvileg a héten ingyenes a szállítás a FREESHIP kóddal (eskü nem kapok semmilyen jutalékot meg ilyenek )
Nekem is furák a nevek, a videójában kicsit mesél róluk meg rendes fényben swaccsol
Én még csak néhány színt próbáltam a Csillagport, meg név nélküli kiscsillagot és Bubut
meg a barnákat és a feketét. Azokkal nagyon elégedett vagyok így elsőre. @Anheszenamon Instáján van sok szép swaccs és részletes vélemény
@Piko888 A színre való utalás szerintem ritka, ott van pl Pat Sextrovert árnyalata vagy a CP paletták random nevei. Nekem a csomija volt picit kevésbé csinos, de a belső értékek szerencsére felülmúlják
@Amadea Na akkor igazi kis Nomade a minike Feltétlen írok róla majd, üvegből tökre jó illata van
Bezony, Tőled van (de sajnos nem a zsánerem és a kolleginának meg akartam mutatni
)
Tényleg nulla potyogása van, tartós, de kell a mattokat épiteni, és a csillámos árnyalatok leginkább ujjal applikálandók. Annyit nekem megér egy magyar kisvállakozás támogatása és szuper terméke, amennyiért vettem. Ha a zöld oszlopot levesszük, egy nagyon kis univerzális paletta ám.
Nekem potyogott a csillagpor, pedig ujjal vittem fel, a Bubuval és a másikkal nem volt ilyen gondom. A zöldet még nem próbáltam.
Felkened ujjal es egy lapos ecsettel szepen, finoman tapogasd fel. Egy probat meger. Nekem igy atombiztos;-)
Köszi a tippet, tuti kipróbálom!
Állítólag ez a Catrice szemöldök cucc egy csoda. Majd kiderül, de mivel kb. sehol nem kapni, egyből lecsaptam kettő darabra.
Illóolaj és párologtató is Rossmanntol van.