💖 ùj unboxing kèpekkel

Nem kidobott pénz.
Akkora meglepetés volt, hogy van G&G a dm-ben. Hihetetlen kényelmes.

2 Likes

Csatlakozom a többiekhez. KM boxban volt, tartottam tőle, hogy hova teszem majd a rutinomban. Aztán azóta is naponta használom. :slight_smile:

2 Likes

Én is szeretem, azóta meg főleg, hogy áttöltöttem egy spray flakonba és tudom fújkálni :blush:

3 Likes

Hú ma áttöltöm én is!

2 Likes

A Skintegra Nectar-nak annyira jó a fújósa, hogy ha kifogy, biztosan én is áttöltök bele tonikot vagy sminkfixálót. Van olyan arcpermetem sajnos, hogy óriási cseppeket köp, de csak 1-2 helyre, főleg az arcom mellé :grinning:, akkor már az esőbe is kiállhatnék.

2 Likes

20220110_082540

Most jött a Notinoról. :blush:

20 Likes

Nagyon bírom ezt a márkát :))) :revolving_hearts:
(A Nude tude nevű szemhéj púder paletta volt anno a mérföldkő nálam a jobb kategóriás sminkek világába.)

3 Likes

Én még csak nézegetem a dolgaikat , nekem is tetszik a Pin- up stílusú csomagolás.

Most féláron volt, ingyenes szállítással, azért csaptam le. :slight_smile:

5 Likes

Púder persze nincs , lélekben felkészültem rá, hogy idén SEM lesz púderem. :smiley:

Csini ki dobozban Elemis set.

Szerintem itt több okosszepseg követő is van, biztos láttátok a TOP 2021 listát. Egyedül az arclemosó balzsam birizgálta a fantáziámat.
OSZ stílusa sokat javult. Befizettem nála egy konzultációra még tavaly, nagyon hasznos tanácsokat kaptam.

IMG_20220110_154255

18 Likes

Az arcpemosoja egy spa elmeny🤩

1 Likes

Majd mesélj róla, akár egy rövid egypercesben az első benyomás topikban.
Nem csodálom, hogy OSZ néha elveszíti a türelmét (szokta írni, hogy “ne haragudj” és a postjai alapján úgy tűnik, rosszul esik neki, hogy bunkónak tartják - aki tényleg az, nem foglalkozik azzal, mit gondolnak róla), amikor háromszáztíszer kérdezik meg ugyanazt, vagy nem néznek szét az oldalán, hanem posttól függetlenül benyögnek egy kérdést, amire ott van a válasz a sztorik között. Sok ember lusta tájékozódni.
Nekem a fogalmazása és a helyesírása állítja néha égnek a hajamat, de az insta egy informális közeg, próbálom ezt figyelembe venni.

4 Likes

Engem nem zavart régen sem a stílusa
Skincare témában több embert követek, nem csak őt.

2 Likes

Én kedvelem a stílusát, vagyis azt a részt, hogy nincs cukormáz meg milyen aranyos mindenki. A többitől el tudok tekinteni, maximum felhúzom a szemöldököm. De azért néha a kommentek se semmik, nyilván nem a hasznos kérdezőkre gondolok, hanem a többiekre. Fárasztó napok után be szoktam nézni, hátha történt valami, amin jót derülhetek, és begyűjtök közben néhány infót. :smiley:

Nekem sincs vele bajom, a durvaság nem itt kezdődik.
Tegnap röhögtem egy jót, egy nő bekommentelte, hogy hát ő nem tudja, de szereti, ha nyáron lebarnul az arca, max. ráncos lesz, na és.:rofl:

3 Likes

Nem nagyon tudok este fotózni. Az idei év első hajas rendelése. Ezt a sampont még nem próbáltam. A Kérastase samponok többségét már próbáltam, nem mind ideális a hajamra, de a legtöbb tényleg többet tud, mint egy átlagos drogériás sampon és koncentráltabbak is. A minta választható ajándék volt.
IMG_20220110_234752
IMG_20220110_232538

13 Likes

És a sok kis cuki számozott dobozka? Adventi meglepik? :wink:

Igen, az a hajas kalendárium. Hajas minták, bár 2 bőrre való is van köztük. Minden nőknek való. Ez a kisebb naptár, direkt mintás. Találtam kis flakonos sampont is benne.

1 Likes

OSz rutinos dolgai nagyon jók, nekem a Barbara Sturmos fotó kifikázása verte ki a biztosítékot. Nyílt insta oldallal amiből amúgy pénze van, név nélkül, arc nélkül véleményt mond valakinek a külsejéről, egy láthatóan videóból kiragadott pillanatkép alapján.Ez nem elegáns.
A kommentelői is néha kifejezetten rosszindulatúak és kioktatók másokkal én már nem nézegetem az oldalt.

4 Likes