Meglátjuk.
Látom megérkezett az ordinary sereg, amit említettél!
Majd jelezz, hogy bevált-e!
A szkvalános lemosót nagyon szeretem, de kb. azonnal elfogy. Pedig spórolok vele, de gyorsan fogy. Csak mivel úgyis rendeltem, becsúszott a kosaramba, úgysincs lemosóm.
A niacinamidot, és a C vitamint még nem használtam, az Argireline-t igen, célzottan ráncokra.
Nálam ugyanez volt a lemosóval, én is megszerettem, de elfogyott pikk-pakk. Most nemrég láttam, hogy a Skinsmart behozta a 150ml-s kiszerelést belőle
Az összes terméket próbáltam már ezekből; kettőt újraveszek - a niacinamid nekem a TO verziójában tökéletes, az argireline meg az a cucc, amiről használat közben nem érzem, hogy nélkülözhetetlen, de ha éppen nincs itthon, akkor hiányzik…
A squalane lemosó nekem is gyorsan elfogyott, és nem éreztem hiányát sem, így nem vettem újra. A c vitaminos szuszpenzió viszont nekem nagyon nem…Alapvetően hadilábon állok a c vitaminos szérumokkal, de arcomon ez csipkedett, annyira szemcsés volt az állaga, hogy nem szívta be a bőröm, és az illatát sem bírtam…Remélem neked jobb lesz a kapcsolatod vele
Én szeretem ezt a C vitaminos krémet, olyan széppé teszi a bőrt mint egy sminkalap. Csak várni kell a következő réteggel mert kukacosodhat.
A c vitaminos cuccon kivul probaltam, es szerettem/szeretem mindegyiket. A lemosot gyorsan fogyonak erzi az ember, de ez azert van, mert nagyobb kiszereleshez vagyunk hozzaszokva. Tobbszor vettem, de a mostani devozaarfolyamok miatt mar inkabb a G&G-t veszem, vagy a cultbeautys rendeleseknel bedobok egy inkeylistes lemosot a kosarba az ingyenes szallitashoz. Tenyleg csak ezert nem vettem ismet ujra. A niacinamidja az nekem olyan szentgral, mint a PC 2%-os BHAja. Barmikor, barkitol probaltam ezt a termekfajtat, csak abban erositett meg, hogy ezt a markat hasznaljam, az en borommel joban van. Az argireline pedig jo dolog, de annyira nem tudtam megtalalni a helyet sem az esti, sem a reggeli rutinban, hogy rendszeresse tegyem, beepitsem a rutinomba a kedvenckeim melle…ha meg nem folyamatos a hasznalata akkor, mint halottnak a csok…igy kiegyeztem a hamlasztok cvitamin,retinol es antioxidansokkal tovabbra is.
Úgy szeretném a retinolozást kiegészíteni niacinamiddal, de amit eddig próbáltam, azt nem bírta a bőröm. Többször próbáltam a B-Bomb-ot, huzamosabb ideig, de nem szerette.
Airgireline-t kipróbáltam a homlokráncra, mintha vízzel kenegetném, nem tudom, fogom-e használni, én elég lusta vagyok ilyenekhez.
Retinol, hámlasztó, bőrtökélesítő (antioxidáns) szérum, én most ezekkel tök jól elvagyok. C vitaminnal terveztem kiegészíteni, de a G&G-é nem vált be sajna.
Minden vágyam egy olyan alap, amire nem kell teljes fedésű alapozó, azt csak alkalomra szeretem felkenni. Sajnos ma is full fedés kellett, tele vagyok foltokkal. @Amadea, örök hála, hogy a Nars Soft Matte alapozójára felhívtad a figyelmem, visszaloptam a stúdióból, és azt használom a DW helyett, sokkal jobban bírja a bőröm, mint a DW-t. Kicsit világos, egye fene, egész nap tart, és nincsenek tőle pattanásaim. Tényleg soft, viszont tartós.
Jobb napokon, mikor nincs pirosodás, pattanás a bőrömön, akkor az Image alapozóját, vagy az Hourglass Immaculate alapozóját szeretem használni, és akkor csak a rohadt ráncokkal kell törődnöm.
Ja, és hogy én mennyire várom a Geek and Gorgeous hidratálóját, elmondani sem tudom…
Paula
nocsak… lemaradtam bőrápolás terén, nem is ismerem a márkát.
Egyébként gondoltam arra, hogy kisebb, 5%-os niacinamide-ot veszek, vagy 3%-osat. Vagy nem használok egyáltalán (a PC tonikjában van), nem tudom. A retinol mellé ajánlják többen, hogy segítik egymást.
Ha már jártattam másik topikban a számat, akkor megmutatom, mire tettem szert
Mindig szerettem volna kipróbálni a Bobbi Brown termékeket, de elvetemült drágák a mini cuccaik, a nagyméretűekbe pedig kipróbálás nélkül nem szerettem volna beruházni. Na de így, hogy berágtam a kedvenc spirálomra és sikerült felbuzdulva megnézegetni a notino-t, úgy döntöttem, hogyha már leárazás is van a BB utazó szettre és még ajcsi is van mellé, akkor miért ne. A maszk meg valahogy berepült
Elnézést a borzalmas képért, nem vagyok jó fotós szóval egy Golden Pink árnyalatú mini Long-Wear Cream Shadow Stick, egy mini Crushed Lip Color Babe árnyalatban, egy Soothing Cleansing Oil és egy mini Smokey eye mascara jött
Az ajándék mini bronzer megfejthetetlen színkódú, világos, karamelles
Eddig nagyon tetszenek, a rúzs és a stick is zseniális. Remélem, jók leszünk együtt
Előbb kellett volna a Low buy topic-ot olvasnom.
Wet N wild beszerzés a Notino-ról. A színezett hidratálók a gyengéim, Tati-nál fedeztem fel ezt a darabot, az árnyalat Light-Medium, ennek ellenére nem sötét, már kipróbáltam, elsőre tetszik, mert viszonylag mattra szárad, a dewy hatást nem kedvelem. Holnap tesztelem egész napra.
A pirosító Pinch Me Pink színben lett az enyém.
A Cerave szérumra és a PC szemkrémre kíváncsi vagyok, a többi állandó játékos.
A Cerave szérumot lehet itthon kapni? Még nem láttam sehol.
Nem, sajnos, a Lookfantastic-ról van.
A Cerave-nak van egy könnyű hidratálója is, amit szeretnék itthon megvenni, de az sem kapható.
Tegnapi minibevásárlás. Az olaj a Rossmannból van, a többi DM. Láttam egyre több a koreai termék az utóbbi boltban, bár fiatalkoromban lett volna ilyen választék. G&G terméket most vettem először, remélem nem kidobott pénz.
Szerintem nem lesz az, én pár hete használom és nagyon megszerettem!