💖 ùj unboxing kèpekkel

Meglátjuk.
c59528cd577936d410fb10b68ac62d549670d715

13 Likes

Látom megérkezett az ordinary sereg, amit említettél!
Majd jelezz, hogy bevált-e! :smiley:

1 Likes

A szkvalános lemosót nagyon szeretem, de kb. azonnal elfogy. :frowning: Pedig spórolok vele, de gyorsan fogy. Csak mivel úgyis rendeltem, becsúszott a kosaramba, úgysincs lemosóm.
A niacinamidot, és a C vitamint még nem használtam, az Argireline-t igen, célzottan ráncokra.

Nálam ugyanez volt a lemosóval, én is megszerettem, de elfogyott pikk-pakk. Most nemrég láttam, hogy a Skinsmart behozta a 150ml-s kiszerelést belőle :slight_smile:

1 Likes

Az összes terméket próbáltam már ezekből; kettőt újraveszek - a niacinamid nekem a TO verziójában tökéletes, az argireline meg az a cucc, amiről használat közben nem érzem, hogy nélkülözhetetlen, de ha éppen nincs itthon, akkor hiányzik… :blush:
A squalane lemosó nekem is gyorsan elfogyott, és nem éreztem hiányát sem, így nem vettem újra. A c vitaminos szuszpenzió viszont nekem nagyon nem…Alapvetően hadilábon állok a c vitaminos szérumokkal, de arcomon ez csipkedett, annyira szemcsés volt az állaga, hogy nem szívta be a bőröm, és az illatát sem bírtam…Remélem neked jobb lesz a kapcsolatod vele :slight_smile:

1 Likes

Én szeretem ezt a C vitaminos krémet, olyan széppé teszi a bőrt mint egy sminkalap. Csak várni kell a következő réteggel mert kukacosodhat.

2 Likes

A c vitaminos cuccon kivul probaltam, es szerettem/szeretem mindegyiket. A lemosot gyorsan fogyonak erzi az ember, de ez azert van, mert nagyobb kiszereleshez vagyunk hozzaszokva. Tobbszor vettem, de a mostani devozaarfolyamok miatt mar inkabb a G&G-t veszem, vagy a cultbeautys rendeleseknel bedobok egy inkeylistes lemosot a kosarba az ingyenes szallitashoz. Tenyleg csak ezert nem vettem ismet ujra. A niacinamidja az nekem olyan szentgral, mint a PC 2%-os BHAja. Barmikor, barkitol probaltam ezt a termekfajtat, csak abban erositett meg, hogy ezt a markat hasznaljam, az en borommel joban van. Az argireline pedig jo dolog, de annyira nem tudtam megtalalni a helyet sem az esti, sem a reggeli rutinban, hogy rendszeresse tegyem, beepitsem a rutinomba a kedvenckeim melle…ha meg nem folyamatos a hasznalata akkor, mint halottnak a csok…igy kiegyeztem a hamlasztok cvitamin,retinol es antioxidansokkal tovabbra is.

1 Likes

Úgy szeretném a retinolozást kiegészíteni niacinamiddal, de amit eddig próbáltam, azt nem bírta a bőröm. Többször próbáltam a B-Bomb-ot, huzamosabb ideig, de nem szerette.
Airgireline-t kipróbáltam a homlokráncra, mintha vízzel kenegetném, nem tudom, fogom-e használni, én elég lusta vagyok ilyenekhez. :slight_smile:
Retinol, hámlasztó, bőrtökélesítő (antioxidáns) szérum, én most ezekkel tök jól elvagyok. C vitaminnal terveztem kiegészíteni, de a G&G-é nem vált be sajna.
Minden vágyam egy olyan alap, amire nem kell teljes fedésű alapozó, azt csak alkalomra szeretem felkenni. Sajnos ma is full fedés kellett, tele vagyok foltokkal. @Amadea, örök hála, hogy a Nars Soft Matte alapozójára felhívtad a figyelmem, visszaloptam a stúdióból, és azt használom a DW helyett, sokkal jobban bírja a bőröm, mint a DW-t. Kicsit világos, egye fene, egész nap tart, és nincsenek tőle pattanásaim. Tényleg soft, viszont tartós.
Jobb napokon, mikor nincs pirosodás, pattanás a bőrömön, akkor az Image alapozóját, vagy az Hourglass Immaculate alapozóját szeretem használni, és akkor csak a rohadt ráncokkal kell törődnöm.
Ja, és hogy én mennyire várom a Geek and Gorgeous hidratálóját, elmondani sem tudom…

1 Likes
1 Likes

Paula

20220105_120740

3 Likes

nocsak… lemaradtam bőrápolás terén, nem is ismerem a márkát.
Egyébként gondoltam arra, hogy kisebb, 5%-os niacinamide-ot veszek, vagy 3%-osat. Vagy nem használok egyáltalán (a PC tonikjában van), nem tudom. :frowning: A retinol mellé ajánlják többen, hogy segítik egymást.

Ha már jártattam másik topikban a számat, akkor megmutatom, mire tettem szert :wink:
Mindig szerettem volna kipróbálni a Bobbi Brown termékeket, de elvetemült drágák a mini cuccaik, a nagyméretűekbe pedig kipróbálás nélkül nem szerettem volna beruházni. Na de így, hogy berágtam a kedvenc spirálomra és sikerült felbuzdulva megnézegetni a notino-t, úgy döntöttem, hogyha már leárazás is van a BB utazó szettre és még ajcsi is van mellé, akkor miért ne. A maszk meg valahogy berepült :sweat_smile: :see_no_evil: :speak_no_evil:

Elnézést a borzalmas képért, nem vagyok jó fotós :slight_smile: szóval egy Golden Pink árnyalatú mini Long-Wear Cream Shadow Stick, egy mini Crushed Lip Color Babe árnyalatban, egy Soothing Cleansing Oil és egy mini Smokey eye mascara jött :slight_smile: Az ajándék mini bronzer megfejthetetlen színkódú, világos, karamelles :slight_smile:

Eddig nagyon tetszenek, a rúzs és a stick is zseniális. Remélem, jók leszünk együtt :slight_smile:

270519304_761304131492236_5608074169641790596_n

22 Likes

Előbb kellett volna a Low buy topic-ot olvasnom. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Wet N wild beszerzés a Notino-ról. A színezett hidratálók a gyengéim, Tati-nál fedeztem fel ezt a darabot, az árnyalat Light-Medium, ennek ellenére nem sötét, már kipróbáltam, elsőre tetszik, mert viszonylag mattra szárad, a dewy hatást nem kedvelem. Holnap tesztelem egész napra.

A pirosító Pinch Me Pink színben lett az enyém.
IMG_20220106_171512

16 Likes

A Cerave szérumra és a PC szemkrémre kíváncsi vagyok, a többi állandó játékos.

IMG_20220106_175305

22 Likes

A Cerave szérumot lehet itthon kapni? Még nem láttam sehol.

Nem, sajnos, a Lookfantastic-ról van.

A Cerave-nak van egy könnyű hidratálója is, amit szeretnék itthon megvenni, de az sem kapható. :frowning:

@Montelino jóvoltából. Nagy a boldogság, hálásan köszönöm. :smiling_face_with_three_hearts:
IMG_20220108_105309

14 Likes

Tegnapi minibevásárlás. Az olaj a Rossmannból van, a többi DM. Láttam egyre több a koreai termék az utóbbi boltban, bár fiatalkoromban lett volna ilyen választék. G&G terméket most vettem először, remélem nem kidobott pénz.
IMG_20220108_145935

15 Likes

Szerintem nem lesz az, én pár hete használom és nagyon megszerettem!

3 Likes